If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Μπράβο και στους 2 σας παιδιά
Γιάννης
Τέλεια Γιάννη. Και εγώ σκεφτόμουνα ότι όταν έβαλα τη γείωση από τον κινητήρα στη μπαταρία έπρεπε να βάλω μια ακόμη από κινητήρα σε σασί.
Καλημέρα. Σήμερα πρωί πρωί είδε η γυναίκα μου πηγαίνοντας για δουλειά πως έχει σκιστεί το ένα λάστιχο. Πάμε για αλλαγή επομένως. Έλεγα να τα κρατήσω μέχρι τον Σεπτέμβριο. Κρίμα.
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Καλημέρα Γιάννη. Σκίστηκε η έσκασε? Από πεζοδρόμιο-λακκούβα ή πέρασε κανένα καλόπαιδο?
Πάρε τηλ τον Κώστα.... Είχε χαμηλότερη τιμή από όσους είχα ρωτήσει εγώ...
δεν το εχω δει ακομα εγω,μουειπε οτι ειναι σκισμενο απο καποιο σιδερο που ειχε εκει που το παρακαρε και προφανως δεν το πηρε ειδηση οτν το παρκαρε προχθες.
θα τον παρω ετσι και αλλιως τον κωστα
Κρίμα Γιάννη. Αν κατάλαβα καλά πας για 4αδα. Αλλά κάθε εμπόδιο για καλό.
Το κακό θα ήταν να ήσουν σε αυτή τη θέση πχ Μάι ή Ιούνη.
Τι θα βάλεις? Αν και ξέρω την απάντηση...![]()
Και το ωραίο είναι πως το πρωί πήρε το mondeo να πάει δουλειά. Εκεί έχει ένα τρελό στενό που χρειάστηκε να κάνει όπισθεν. Πάει και η αριστερή πλευρά από την πόρτα και πίσω!
Καλά πάμε για μια μέρα
Δεν πειράζει Γιάννη, ευτυχώς τα λάστιχα θα τα άλλαζες σε λίγους μήνες, τώρα για την άλλη ζημιά άστα να πάνε, καλά να μαστε.
Κρίμα το μοντεο....
Αν σκέφτεσαι για ζάντες μεταχειρισμένες, υπάρχουν πάρα πολλές στο car.
https://www.car.gr/parts/384/zantes-...5.666748046875
Σήμερα έγινε η αλλαγή ελαστικών. Μπήκαν
Uniroyal rain expert 3
185/70/14
40 εβδομάδα 2020.
240 ευρώ η καλύτερη τιμή που εγώ βρήκα στα λμαγαζιά που κοίταξα.
Κατέληξα στον Μοσχό στην Αθήνα.
Είχα γράψει πάλι όταν είχα κάνει ζυγοσταθμιση πως είχα μείνει με πολύ καλές εντυπώσεις.
Ακόμα μια φορά στην αλλαγή ελαστικών θέλω να σας πω πως υπάρχει διαφορά μεταξύ αυτών που εγώ είχα συνηθίσει από αλλά μαγαζιά.
Προσοχή στην τελευταία λεπτομέρεια. Μέχρι τα ταμπουρά μου έβαψε επειδή ήταν γεμάτα σκουριά. Έβαλα ελάχιστο γρασσο στα σημεία που ακουμπάνε οι ζάντες στα μουαγιε.
Εκτός από αλλαγή ελαστικών ήταν ένα μίνι σέρβις. Υπέρ ευχαριστημενος.
Τώρα σειρά έχουν οι δίσκοι και τα τακάκια.
Να αναφέρω πως τα παλιά ελαστικά βγήκαν στα 4.5 χρόνια και στα 50.000χλμ χωρίς να έχουν χάσει από την πρόσφυση τους και με πολύ πελμα ακόμα.
Καλοφόρετα Γιάννη!
Σωστός επαγγελματίας! Μπράβο του.
Ωραια, καλα χιλιομετρα τωρα Γιαννη!![]()
Καλοφορετα, το καλυτερο κατ'εμε λαστιχο!!! Ηθελα να το βαλω στα 17αρια αλλα με απετρεψε λογω οτι ηταν ποιο σκληρο στα πλαινα απο τα Efficient που εβαλα.
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Να είμαστε καλά.
Ξέχασα να πω πως σήμερα έβαλα και τα καπάκια στα παξιμάδια του ημιαξόνιου με κωδικό GM 13398418 που είχα δει από τον οίκο. Τα είδα στον Νίκο και μου άρεσε η σκέψη της προστασίας γιατί εμένα δεν φαινόταν από τα τάσια.
Να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά όλους σας για τις συμβουλές και την βοήθεια που μου έχετε δώσει.