Οι ασιατικοι δεν καθονται...οι ευρωπαικοι ιδιοι ειναι
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Οι ασιατικοι δεν καθονται...οι ευρωπαικοι ιδιοι ειναι
Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ
Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης
οπως τα λεει ο κουμπαρος. καλα καθεται αλλα φυσικα οχι σαν τον γνησιο. βεβαια ο γνησιος για το corsa κανει 550 ευρω. οποτε καθεται μια χαρα. μαλακος ειναι σαν υλικο .
και βεβαια οι πρωτες γρατζουνιες εγιναν σε 24 ωρες. απο παρκαρισμα αλλου. παλια θα ειχα τρελαθει. τωρα απλα με στενοχωρει μετην ανοησια του κοσμου. παντος σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
ξεχασα να αναφερω πως εβαψα και τις ζαντες,ειχαν αρκετη σκουρια και παρολο που με τα τασια δεν πολυφαινεται,τις εβαψαγια συντηρηση αλλα και για μενα,τωρα το βλεπω και το χαιρομαι
Τέλεια Γιάννη. Μια χαρά είναι το corsaki. Καλά απροβληματιστα και ασφαλή χιλιόμετρα να κάνει
Τουλάχιστο άλλα τόσα....
Θέλω να σας ρωτήσω αν μπορείτε να μου πείτε μια άποψη. Σκέφτομαι να αλλάξω τα μαρκούτσια των φρένων. Δεν έχουν πρόβλημα ούτε το σκέφτομαι άμεσα. Ξέρετε κάποια μάρκα που να είναι καλή?
Για να βελτιώσεις την αίσθηση στο φρενάρισμα?
Εννοείς σωληνάκια υψηλής?
Όχι υψηλής. Κανονικά σωληνάκια. Σκεφτόμουν για αλλαγή για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ή δεν χρειάζεται?
Θα πέσεις απο κάτω με έναν φακό....θα τα σπρώξεις με το χέρι και θα δεις αν κάνουν ρογμές στα ρακορ ή τις κούρμπες.
Αν δεν κάνουν τιποτα, βρες κάτι άλλο να παίξεις.
Ακόμα και τα γνήσια να βάλεις που δε θα μείνει τρίχα στο κεφάλι σου αν ακούσεις την τιμή, σαν τα εργοστασιακά δε θα είναι.
Άμα θέλετε να κάνετε μια προληπτική αλλαγή που πραγματικά έχει νόημα τότε αλλάξτε το τελευταίο κομμάτι του σωλήνα καυσίμου, εκείνο που κουμπώνει στην μπεκιέρα. Μετά τη 10ετία κινδυνεύει ανα πάσα στιγμή να σπάσει.
Θα το έχω υπόψη μου. Ευχαριστώ πολύ
Να ρωτήσω κάτι ακόμα.
Τώρα τελευταία έχω την εντύπωση πως όταν πατάω κόρνα ανεβάζει ένταση το ράδιο. Και επίσης με το πάτημα της κόρνας αυτή δεν
Έχει ανταπόκριση πάντα άμεση. Αυτό τι μπορεί να είναι?
Ευχαριστω πολυ τον Βασιλη που με την καθοδηγηση του καταφερα να ανεβασω φωτογραφιες