Μπράβο!![]()
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Θέλω να ρωτήσω. Σκέφτομαι να περάσω χρώμα τα ταμπουρά. Τι χρώμα να είδους χρώμα να πάρω? Μαύρο αλλά τι?
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Γενικά, ποια μάρκα σπρέι προτιμάτε για τέτοιες δουλειές?
Το μαύρο glossy μεταλλικό της rust oleum τα χω κάνει εγώ μια χαρά γυαλίζουν.
Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ
Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης
Πολύ ωραίο Γιάννη.
Και εγώ πρόσφατα έβαψα τις ζάντες του πατέρα μου, ένα grand vitara.
Ήταν σιδερένιες σε ασημί χρώμα, πήρα το ίδιο και έγιναν καινούριες.
Εγινε βέβαια πολύ καλό πλύσιμο, τρίψιμο με γυαλόχαρτο ψιλό, ξανά πλύσιμο να φύγουν οι σκόνες και τις έβαψα. Γρήγορη και εύκολη δουλειά.
Για τα ταμπουρά το σκέφτομαι και εγώ αλλά από την άνοιξη και έπειτα, γιατί πρέπει να περιμένεις να στεγνώσει το χρώμα, για ν α βάλεις μετά την ζάντα.
Γιάννης
Έμαθα χθες ότι υπάρχει κιτ επισκευής των φαναριών μπροστά τουλάχιστον για το corsa. Το κιτ αυτό περιλαμβάνει όλες τις βάσεις των 2 εμπρός φαναριών που συχνά σπάνε. Κάνει 15 ευρω. Το λέω για ενημέρωση.
Είναι κάτι που εγώ τουλάχιστον δεν ήξερα
Σχεδον για καθε αμαξι βγαζουν σετ επισκευης για τα εμπρος φαναρια. 15€ απο που Γιαννη??? το γνησιο στο opelexpert βγαζει 52€, το ξανακοιταξα τωρα γιατι το ειχα δει και παλαιοτερα και θυμομουν οτι ειναι πανακριβο, το ενα μου φαναρι εμενα το εχουν κολλησει την μια βαση την πανω, και το το ειχα δει τοτε μπας και εβαζα σετ επισκευης, αλλα πολλα τα 52...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karaman : 08-12-20 στις 22:25
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Νίκο από το μαγαζί που αγοράζω ανταλλακτικά. Οπελκαρ λέγεται στην Αθήνα. Πήγα προχθές να πάρω κάτι και το έφερε η κουβέντα. Εγώ να πω την αλήθεια δεν το γνώριζα. Μου το έδειξε το σετ και είναι το γνήσιο. Και έχει περιεχόμενο και για τα δύο φανάρια. 2109246636 είναι το τηλ τους αν θες να μιλήσεις μαζί τους
Δεν νομίζω πως έχουν site.
Γιάννη, πόσα κμ έχεις κάνει με το Corsa?
195.000 χλμ εχει τωρα
Σήμερα πέρασα τις γείωσης που μου είχε φτιάξει ο φίλος Γιώργος GEO-07. Τον ευχαριστώ πολύ για αυτό.
Αρχικό πόλο μπαταρίας με σασί
Και σασί κινητήρας.
Ίσως να είναι υπερβολή. Αλλά αφού κακό δεν του κάνεις είπα να το κάνω.
Εκείνο που παρατήρησα είναι πιο σταθερό ρεύμα. Η πορεία θα δείξει. Εκείνο που κάποια στιγμή σκέφτομαι να του κάνω είναι και ένα καλώδιο ακόμα θετικό μπαταρίας με δυναμό. Βλέπουμε.
Επίσης είναι η ώρα σιγά σιγά να αλλάξω δίσκους τακάκια μπροστά. Για δίσκους σκέφτομαι zimmerman και τακάκια textar.
Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνεται ακούω γνώμες- συμβουλές
εγω πηρα πακετο εμπρος πισω τακακια δισκους textar
Μην ευχαριστεις φιλε Γιαννη!
Οπως στο ειπα και απο κοντα, εμενα το βολτομετρο μεσα στο αμαξι ''επαιζε'' σα τρελο ειδικα στο ρελαντι! Με τις 2 γειωσεις που εβαλα εστρωσε και εγινε σχεδον σταθερο, αλλα βαζωντας και αλλη μια που μου ειχε μεινει εγινε σταθερο! Αρα το δικο μου αμαξι το χρειαζοταν σιγουρα! Τα εχω γραψει αυτα και στο αντιστοιχο θεμα!
Μονο καλο του εκανες φιλε!
Εβαλες και τη καινουργια μπαταρια, τωρα θα εισαι για πολλα χρονια ενταξει!![]()