If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Το κόστος έφτασε τα 350€. Πιθανή αιτία η καλή τοποθέτηση των μπεκ του αερίου. Παρόλα αυτά μετά από 10 χρόνια που έχει μπει το αέριο δεν ξέρω αν ήταν τόσο κακή η τοποθέτηση. Όπως και να έχει ελπίζω να ήταν αυτό το ζήτημα και να μην δημιουργηθεί κάτι αλλο
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Ναι αλλαχθηκε και η εισαγωγή, καθαρίστηκαν τα μπεκ βενζίνης, καθαριστικε η πλεξούδα γιατί φαινόταν να έχει λάδια,δεν ξέρω από πού,και με ειδικό υγρό καθαριστικε και ο κινητήρας εσωτερικά.
Να συμπληρώσω πως με την ευκαιρία ολοκληρώθηκε και η αναβάθμιση του big 3 upgrade με την τοποθέτηση έξτρα καλωδίου από το δυναμό στον θετικό πόλο της μπαταριας
Την βαλβίδα την έχω αλλάξει 2 φορές και αυτές προληπτικά
Μετα απο'ολα αυτα θα πηρε τα πανω του να φανταστω Γιαννη ε;
Ωραιες δουλειες και καλα χιλιομετρα τωρα!!!
Έγινε χθες και το ετήσιο σέρβις. Αλκαχθηκαν, λάδια,φίλτρο λαδιού,φίλτρο αέρα,φίλτρο καμπίνας ενεργού άνθρακα. Όλα καλά. Ευτυχώς το πρόβλημα με το αέριο δεν επανήλθε, άρα το πρόβλημα ήταν η πολλαπλή εισαγωγής. Όλα καλά.
Άλλαξα και το καπάκι του φίλτρου καμπίνας, το μαύρο που βγάζουμε για να μπει και να βγει το φίλτρο καμπίνας ,γιατί η μία του βάση είχε σπάσει και δεν κουμπώνει σωστά.
Καλα χλμ φιλε Γιαννη. Ετοιμος ο κορσα-ρος για Αγ. Λαυρεντιο !
Γιώργος. Opel Astra H 2005 1600/105ps Twinport.👍
Mπράβο Γιάννη,καλα χιλιόμετρα!
Γιάννης
Ήθελα την γνώμη σας. Επειδή έρχεται η ώρα της μπαγκαζιερας , ξέρετε καμία αλοιφή ή κάτι να την περάσω για προστασία από τον ήλιο; Ευχαριστω
Ενημέρωση. Το αμάξι πάει καλά οπότε το προηγούμενο πρόβλημα λύθηκε. Τώρα όμως μου κάνει ένα θέμα με τον προεντατήρα της ζώνης του οδηγού,και με την cim. Ενώ φοράω κανονικά την ζώνη μερικές φορές χτυπάει σαν να μην την φοράω. Και με την cim άλλες φορές κορνάρει άλλες όχι. Και μερικές φορές ενώ προσπαθείς να κορνάρεις ανεβάζει την ένταση του ραδιοφώνου. . Επισκευάζεται; Θέλει αλλαγή; Καμία γνώμη; Ευχαριστώ
Λογικά για την προστασία θέλεις κερί.
https://autoplanet.gr/el/peripoiisi-...B5%CF%81%CE%AF
Εγώ θα επέλεγα προϊόν της Meguiars
Το ιδιο προβλημα εχω και εγω Γιαννη με την κορνα που πατας και ανεβαζει ενταση στο ραδιο, ειχα ρωτησει σε εναν ηλεκτρολογο και μου ειχε πει τοτε θελει αλλη cim. Αντιστοιχα στα astra Η οταν το παθαινουν αυτο, λενε ειναι θεμα φυσας και pin απο την πλακετα μεσα, με καθαρησμα στρωνει, αλλα δεν εκατσα να ασχοληθω.
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Γιάννη βγάλε την cim ,και ρίξτε σπρέι επαφών και στην φύσα και στα pin.Επόμενη λύση να επισκευαστεί,νομίζω την επισκευάζει ο delectronics,γιατί και μεταχειρισμένη να πάρεις μπορεί να πάθει το ίδιο.
Γιάννης