Χρήστο, μπορεί να είναι και egr?
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Έχει;
Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ
Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης
Γενικά έχω διαβάσει τα πάντα στα αγγλικά forum, και κάνεις δεν βρίσκει λύση... Οι περισσότεροι λένε ότι είναι φυσιολογικό.
Η pcv σχετίζεται με το cut off καύσιμου?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη opel astra j 2011 : 14-12-20 στις 08:24
Επίσης μόλις το σβήσω και ξαναβάλω μπρος, για 1-2 λεπτά σταματά, και μετά ξαναρχίζει.
(Με συγχωρείτε για τα πολλαπλά μηνύματα.)
Υπάρχει πιθανότητα να είναι λόγω μικρής κατανάλωση καύσιμου? Αλλά αν ναι, πως δικαιολογειται ότι δεν το έκανε από καινούργιο? Να σημειωθεί ότι πλησιάζει τα 30.000km
υπεροχη δουλεια,πεντακαθαρο
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
πωπωωωω.......τέλειο αποτέλεσμα....
Ευχαριστώ παιδιά!
Το χρειαζόταν. Δεν θυμάμαι απο ποτέ είχα να τον καθαρίσω σωστά. Ίσως να ήταν και η πρώτη φορά...
Μια ερώτηση. Τα Κτεο λειτουργούν?? Διότι σε 3 μέρες θέλω κάρτα καυσαεριων.
Πολύ καλό Κωνσταντίνε! Όχι δεν λειτουργούν τα κτεο. Δεν έχεις πρόβλημα μην φοβάσαι.
Μάριε γενικά η καθαριότητα του μοτερ δεν είναι μόνο θέμα καλαισθησίας. Εγώ είχα αποφασίσει να μην ασχολουμε σχεδόν ΚΑΘΌΛΟΥ με το καθάρισμα του κινητήρα του corsa (στο astra εννοείται ότι δεν τον αφήνω να λερωθει...). Αλλά όταν είναι όλα καθαρά μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα, όπως διαρροές κλπ, και κυρίως στο σύστημα ψύξης (πχ διαρροή από κολάρο).
Ωραιο το αποτελεσμα!!!![]()
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!