Σήμερα έβαλα να φορτίσει ford focus με 53αρα bosch... 5 ώρες ακριβώς έκανε... Με τον νέο φορτιστή (τον κόκκινο) του lidl.
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Σήμερα έβαλα να φορτίσει ford focus με 53αρα bosch... 5 ώρες ακριβώς έκανε... Με τον νέο φορτιστή (τον κόκκινο) του lidl.
Μέσα στην εβδομάδα, αν προλάβω, θα βάλω να φορτίσει και του astra μου, η 61ah bosch
Καλά έκανες. Η χρήση του φορτιστή είναι εύκολη ακόμα και για μένα που είμαι ψιλό άσχετος με αυτά. Εγώ έχω τον προηγούμενο τον γκρι. Πολύ καλή δουλειά.
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Μετά έχει σειρά η bosch 12v που έχω στο Gilera...
Αυτή θα θέλει πιο λίγο χρόνο λογικά... Ούτε 10ah δεν είναι...
Πάντως όπως το βλέπω θα αργήσει πολύ να φορτίσει η s5004...Μιας και το αυτοκίνητο κινείται ελάχιστα... Πιστεύω θα θέλει 6-7 ώρες... (αν συγκρίνω με το χρόνο και την κατάσταση φόρτισης του ford)
Το μηχανακι νομιζω με λιγοτερο απο 1 αμπερ το φορτιζει..
Το αυτοκινητο με 4...
Στο αυτοκινητο κανουρια ειναι σιγα μην κανει τοσο....αν κ εγω πριν 4 τα 2 χρονια δε θα την αγγιζα
Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ
Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης
Ήδη έχει κλείσει 2 ώρες και ακόμη δεν φορτισε.
Αλλά όπως βλέπω θα φορτίσει πιο γρήγορα από το Ford, διοτι περίπου ίδια δρομολόγια κάνουν, αλλά μάλλον επειδή η δική μου είναι ειδική για σύντομες διαδρομές (όπως γράφει η bosch).
χαχαχαχα.... Τι έγινε ρε παιδια όλοι φορτίσαμε τις μπαταρίες το ΣΚ???
Η δική μου στο astra, τοποθετημενη το 2016, φόρτισε σε 3,5 ώρες
Σε Fiat panda η FIAMM ενός έτους φόρτισε και αυτη σε 2 ώρες.
Άντε και καλό χειμώνα.....
Υ.Γ ... Μόνο η δική μου.... (του σώματος) δεν φορτίζει με τίποτα ρε ****το.... τρελή κούραση αυτή την περίοδο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billnick05 : 08-10-18 στις 18:27
πριν μια εβδομαδα αλλαξα μπαταρια στο corsa diesel d μετα από 55000 και 4μιση χρονια. Φορουσε μαμα agm fiamm 70Ah και εβαλα agm banner 70Ah στα 165 ευρω
Πρέπει να είναι τούμπανο η banner που έβαλες !
Πολύ πιθανό να στραφώ και εγώ προς τις banner...
Γενικά, όπως βλέπω, τα οχήματα βαριάς χρήσης έχουν banner. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Φόρτισα και εγώ το ΣΚ (CTEK START/STOP). Σε περίπου 2 ώρες.
Το τελευταίο 2μηνο παρά τις φορτίσεις δεν ενεργοποιείται το START/STOP οπότε μάλλον έχει πέσει η μπαταρία (δεν χρειάζεται να απενεργοποιώ και το START/STOP βέβαια).
αυτή
https://www.skroutz.gr/s/6128522/Ban...7001-70Ah.html
είναι αντίστοιχη αυτής ?
https://www.skroutz.gr/s/5243949/Bos...70AH-760A.html
και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για τις Banner.
Mokka 1.4t 4x4 Cosmo
η bosch που εχεις ανεβασει ειναι απο τις καλυτερες της αγορας.
Παρατηρήσεις από τη φόρτιση του ford και του astra.
-Στο ford έχει 2 χρόνια η μπαταρία. Bosch s3. Έκανε 5 ώρες να φορτίσει. Εκεί μου κίνησε την περιέργεια... 3 μέρες μετά (σήμερα) την μετράω με ένα απλό tester αναπτήρας και από τις 3 σκάλες (κόκκινο πορτοκαλί πράσινο) είναι στο πορτοκαλί. Το οποίο δεν είναι λογικό (τουλάχιστον για το συγκεκριμένο tester, σε σχέση με ενδείξεις σε άλλα αυτοκίνητα). Οπότε....
-Στο astra (2 χρόνων η μπαταρία) μετά από 1:30 ώρα άρχισε να πέφτει από τα 13,5+ στα 12,8 και να ξανανέβει, συνεχεία. Δηλαδη πήγαινε στην κανονική ένδειξη που είναι 12,8 και μετά από 1 λεπτό ξανά 13,5+. Την άφησα 30 λεπτά να το κάνει αυτό, και μετά την έβγαλα. Ελπίζω να είναι λογικό, και να φορτισε. Στο ford δεν ξέρω αν το έκανε αυτό...