οι αποψεις σας για το Grandland εχουν να κανουν με το ποιο μοτερ ποιου μοντελου κατασκευαζεται ή οχι απο την GM;
ή οτι το πουλανε για τζιπ και μας κοροιδευουν;
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
οι αποψεις σας για το Grandland εχουν να κανουν με το ποιο μοτερ ποιου μοντελου κατασκευαζεται ή οχι απο την GM;
ή οτι το πουλανε για τζιπ και μας κοροιδευουν;
Αυτό είναι δεδομένο. Αλλά το ίδιο έγινε κ με το Quasqai πριν κάτι χρόνια και στο τέλος επικράτησε. Μετα το βγαλε κ 4κινητο κ την φάγανε στον κώλο αυτοι με τα FWDή οτι το πουλανε για τζιπ και μας κοροιδευουν;
Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ
Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης
Ως SUV το πουλάνε και έτσι είναι!
Δεν είναι εκτός δρόμου-τζιπ απλά στα ποιο ακριβά SUV βάζουν και μια τετρακίνηση ποιά, ώστε να τα κάνει όλα και να έχει μεγαλύτερο εύρος κοινού που πουλιούνται αυτη κατηγορία αμαξιων.
Το αυτοκινητο για τον χαρακτηρα που εχει, για μενα προσωπικα ειναι αμαξαρα.
OPEL ASTRA J 1.3 ECOFLEX (ΜΥ12)
Καλησπέρα και από εμένα. Πριν λίγες μέρες αγόρασα το Grandland x cite diesel 1.5, 130hp.
Οικονομικό μέση κατανάλωση 3,9 έως 4,4 στην Εγνατία. 70€ 870χλμ.
Ανετο καθώς είμαι 2,02 και όλη στην οικογένειά είναι ψηλοί.
Ύψος, φάρδος, μήκος και αποθηκευτικοί χώροι πολύ ικανοποιητικά.
Ασφάλεια για 4μελή οικογένεια σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Σύστημα infotainment....Όχι το ωραιότερο στην αγορά αλλά πολύ ικανοποιητικό και αυτό.
Γενικά είναι αμαξαρα και πείτε ότι θέλετε!
Να το χαίρεσαι. Έχει πάρει ίδιο φίλος μου,και αυτός τα ίδια μου λέει. Καλό,μεγάλο,οικονομικό. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Καλοτάξιδο
Mokka 1.4t 4x4 Cosmo
Καλοταξιδο και καλα χιλιομετρα!!
Καλα χιλιομετρα , και απροβληματιστα![]()
Προς Αχιλλέα Πολιό:
Δεδομένου ότι το σκέφτομαι...
Απόψεις μετά από 6 μήνες?
Κατοχος του, απο τον Νοεμβριο με τον puretech 1.2 βενζινης.
Το αμαξι ειναι premium και το δειχνει. Αχανεις χωροι, ποιοτικα υλικα και συναρμολογηση.
Η αναρτηση ειναι ταγμενη στην ανεση, κυριολεκτικα ιπταται πανω απο τις λακουβες. Σβελτο μεσα στην πολη,το τιμονι κοβει αρκετα, τον ογκο του δεν τον καταλαβαινεις.
Το εσωτερικο ειναι ολοιδιο με Astra και Corsa (το Ε). Η 7αρα οθονη της LG ειναι η ιδια.
Οι θεσεις οδηγου-συνοδηγου εχουν απιστευτη ανεση και ρυθμιση μπρος-πισω,υψος αλλα και μεση-πλατη. Συρομενο υποβραχιονιο, φουλ εργονομικο.
Στις πισω θεσεις παιζεις μπαλα. Στο πορτ μπαγκαζ βαζεις τα τερματα και 2 ενδεκαδες.
Αεραγωγοι μπρος-πισω, πριζες μπρος-πισω, διακριτικη ledοταινια στις μπροστα πορτες
Κινητηρας. Ενω στην αρχη τον φοβομουν, εχω να πω οτι εαν δεν σου πει καποιος οτι ειναι 3κιλυνδρος, δεν υπαρχει περιπτωση να το καταλαβεις. Εμενα προσωπικα μου φαινεται 1600-1800 cc
Ροπατος απο χαμηλα με ανεση και κυριως κανενα τρανταγμα-κανενας θορυβος. Σε ταξιδι Αθηνα-Θεσσαλονικη απλα απολαυση,τραινο
Καταναλωση μεσα στην Αθηνα 7,5-8,σε πηγμενη Κηφισιας θα δεις και 9αρια.
Σε ταξιδι 6-7 με σταθερη ταχυτητα 120-130 και ξεπεταγματα των 140-150
Λιγο μας τα χαλαει το κιβωτιο (6αρι) ενω εχει καλη κλιμακωση των σχεσεων, σε ταχυτητες πανω απο 120-130 κανει ενα βουητο σαν σε υπερηψηλη συχνοτητα. Δεν ειναι ενοχλητικο, με λιγη μουσικουλα καλυπτεται ευκολα...αλλα υπαρχει εκει.
Αλλο μειονεκτημα, στην xcite που εχω εγω δεν εχει λαμπακι στο πορτ μπαγκαζ - μεγιστο φαουλ - και απο οτι ρωτησα στην αντιπροσωπεια, δεν υπαρχει και σαν ανταλλακτικο προς τοποθετηση. Εχω κανει πατεντα με LEDοταινια με ανιχνευτη κινησης
Αυτοματα φωτα-Αυτοματοι υαλοκαθαριστηρες παιζουν εξαιρετικα
Συνοπτικα
Αναρτηση-κιβωτιο-κινητηρας Peugeot
Συναρμολογηση-ποιοτητα-κυλιση Opel
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση...
Υπάρχει τέλεια λύση πάλι με ledοταινία.
Δίπλα στην πρίζα που υπάρχει στο χώρο αποσκευών υπάρχει η φίσα αναμονής για το φως στο χώρο αποσκευών.
Ένας ηλεκτρολόγος μπορεί να βγάλει την ταπετσαρία και να ενώσει τη ledοταινία! https://www.skroutz.gr/s/18246978/%C...l?from=catspan
Το έχω κάνει και δουλεύει άψογα. Το ερώτημα είναι πόσο πια ήταν το κόστος για την πλαφονιέρα στο χώρο αποσκευών που
δεν την έβαλαν στάνταρ.