If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Προεπιλογή Αεριο σε insignia 1.8 να μπει ή να μη μπει??

Καλησπερα,

Καινουργιος κατοχος opel και με προβλιματιζει το θεμα τοποθετησης αεριου.
    Εχω ενα mitsubishi στο οποιο εχω βαλει αεριο(brc) και εχω κανει 65000χλμ χωρις κανενα προβλημα, με το που πηρα το insignia αμεσως σκεφτηκα την μεταtροπη γιατι η οικονομια ειναι κοντα στο 40%.
    Εχω ενα συνεργειο που πηγαινω το carisma οι οποιοι κανουν και τοποθετηση αεριου, με το που ρωτησα μου λενε ΑΣΤΟ! μη μπλεκεις, στοv συγκεκριμενο κινητηρα δεν παει αεριο θα σου τον χαλασει.
    Εψαξα στο φορουμ για να βρω αντιστοιχα θεματα και βρηκα καποια που σταματησαν οι απαντισεις πριν καμια 5ετια.

Τελικα εχουν κανει αρκετοι τετοια μετατροπη σε insignia?? Ποσες χιλιαδες χιλιομετρα εχουν κανει? Προβληματα?

Προεπιλογή

και εμας στο 1.8 μας ειπαν οτι επειδη εχει μηχανικα καβαλετα (αν καταλαβα καλα) να μην μπει καλυτερα γιατι θα εχουμε θεμα.

Προεπιλογή

Γνωστος μου εχε βαλει σε isignia αγορασμενο καινουριο, και η καταναλωση του ειναι ισαξια του corsa 1.3.
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

κ μενα κατι παρομοιο μ ειπε φιλος π εβαζε αεριο κ τελικα το αφησα..
    Γενικά ειναι υποκειμενικό το θεμα...καθαρα..
    astra f 1.7d
    astra g coupe z16xep
    ascona b 2.0

Προεπιλογή

Δεν ειναι καθολου υποκειμενικο, αν καποιοι την εχουν κανει την μετατροπη και εχουν κανει καμια 100000χλμ θα εχει βγει αποτελεσμα. Αν χαλαει ο κινητηρας στα 50000χλμ δεν αξιζει τον κοπο. αν αντεχει για 100000 ας χαλασει. παλι κερδος θα εχεις

Προεπιλογή

Να ξερες μονο ποσα 18ρια οπελ αλλαξανε καπακια απο υγραεριο....δε θα το σκεφτοσουν καν...
    Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ

Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο koumparos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ξερες μονο ποσα 18ρια οπελ αλλαξανε καπακια απο υγραεριο....δε θα το σκεφτοσουν καν...
    !!!!!!!! σωστά!!!!!
    astra f 1.7d
    astra g coupe z16xep
    ascona b 2.0

Προεπιλογή

Το πρόβλημα είναι στις βαλβίδες , πολύ ψαγμένος με το αέριο μου είπε οτι αν βάλεις υγρού ψεκασμού( για καλύτερο), δεν το λιώνεις και ελέγχεις το διάκενο κάθε 30000 περίπου δεν πρόκειται να έχεις ποτέ πρόβλημα, αυτός έβαλε σε Ford c max που όλοι του έλεγαν οτι έχει προβληματικές βαλβίδες, κάνοντας αυτά που σου είπα (εκτός του υγρού ψεκασμού) έχει 95000 με υγραέριο χωρίς κανένα πρόβλημα ( έλεγξε τις βαλβίδες στα 37000 ήταν ελαφρός κλεισμένες αν θυμάμαι καλά και τις ρύθμισε, έλεγξε ξανά στις 80000 και ήταν οκ)

Παρόμοια Θέματα

1. Θόρυβος από μπεκ
    Από τον/την thansouf στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-09-16, 19:13
  2. Εξυπηρέτηση οπελ.
    Από τον/την afr1canos στο forum Opel
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-11-13, 15:08
  3. καθαρισμος μπεκ;
    Από τον/την noteios στο forum Tuning (Βελτίωση)
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-08-13, 08:43
  4. Ti version οπελ εχω??
    Από τον/την Insertcoin στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-07-12, 09:33
  5. Καθαρισμος Μπεκ
    Από τον/την Giorgos_Koufalia στο forum Συζητήσεις
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-11, 16:39

Δικαιώματα - Επιλογές