If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis78 : 08-02-17 στις 12:50
Από εσωτερική πηγή ξέρω ότι όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες ξεκίνησαν να σταματάνε τους μικρούς πετρελαιοκινητήρες.
Οι μεγάλου κυβισμού ‰>=2.000cc θα συνεχίσουν κανονικά.
Για το ελλαδιστάν βεβαία, 2L κινητήρας σημαίνει πλούσιος...
Το μέλλον είναι στον ηλεκτρισμό, και ευτυχώς η Τesla το κατάλαβε νωρίς και έγινε το παράδειγμα.
Δεν ξέρω βέβαια τι τέλη και τεκμήριο θα πληρώνουμε εδώ.
ανά βολτ; ανά μπαταρία; ανά πόσα τσιγαριλίκια θα έχει καπνίσει αυτός που θα το αποφασίσει;
και κατι ακυρο, μιας και μιλαμε για μπαταριες,
οι εταιριες σκεφτονται εδω και καιρο λογο το ηλεκτρικου φορτου που εχουν τα συγχρονα αυτοκινητα με ολα τα ηλεκτρονικα τους
να προχορισουν στα 48ν απο τα 12ν που ειναι τωρα, αλλα ακομα υπαρχουν δυσκολιες χωρου και υλικων.
Ισως στο μελλον;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Asroc : 08-02-17 στις 15:14
Σε 8 χρόνια το πιο πιθανό είναι να έχουμε εξαφανιστεί εμείς απο την Ευρώπη, οπότε οι όποιες αποφάσεις των Βρυξελλών μικρή σημασία θα έχουν.
Μάλλον αυτό είναι το πιο σίγουρο που θα γίνει.
Πάντος, όπως προανέφερε και asroc, το πράγμα πάει προς την ηλεκτροκίνηση και όλο και πιο πολλά άρθρα, prototype βλέπουν το φώς της δημοσιότητας.Αλλά το κόστος θα είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα για την ελλάδα.
Βλέπω, αν κάποια στιγμή αρχίσουν και εδώ να μπαίνουν στο παιχνίδι(μακρινό πολύ το βλέπω εγώ) να φορολογούνται αν watt και ευρώπουλα...
Τα volt τα θέλουν για να μειώσουν το πάχος και βάρος των καλωδίων (W=V*I), επειδή όμως έχει επικρατήσει το 12V από πολλές δεκαετίες, μικρά βήματα κάνουν προς τη κατεύθυνση αυτή. Βασικά δε ξέρω αν έχει και νόημα πλέον καθώς σε καμιά 10αριά χρόνια τα ηλεκτρικά θα είναι το mainstream και αυτά ήδη δουλεύουν σε τάσεις 300V+ για τον ίδιο λόγο. Ίσως για όσα μεγάλα οχήματα που θα παραμένουν με diesel/βενζίνη.
Ωραία θα αποκτήσουν και συλλεκτική αξία!![]()
1.7D opc line
Σωστά το είπες φιλαράκι έτσι ακριβώς ....οπότε ας σπάνε το κεφάλι τους αυτοί που θα παραμείνουν στην Ευρώπη!!!![]()