Καλημερα . Εβαλα can bus t10 στην πισω πινακιδα σε astra J του 2010 και μου εβγαζε ενδειξη στο καντραν για προβλημα(code24). Γνωριζει καποιος πως μπορω να το βγαλω η αν υπαρχει αλλη λυση για να μην βγαζει ενδειξη; ευχαριστω προκαταβολικα
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Καλημερα . Εβαλα can bus t10 στην πισω πινακιδα σε astra J του 2010 και μου εβγαζε ενδειξη στο καντραν για προβλημα(code24). Γνωριζει καποιος πως μπορω να το βγαλω η αν υπαρχει αλλη λυση για να μην βγαζει ενδειξη; ευχαριστω προκαταβολικα
Δεν έχει να κάνει με το αν είναι can bus ή όχι. Χρειάζεσαι αντιστάσεις.
ναι ειναι σιγουρα.. ποσο σου βγηκαν αν θυμασαι ;
Πρέπει να είναι και να γράφει 100% οτι ειναι can bus και δεν θα έχεις θέμα.Υπάρχουν χιλιάδες λάμπες που μπορεί να γράφουν can bus αλλά είναι μαιμού και βγάζουν σφάλμα.
Στο προηγούμενο astra j αλλά και στο τωρινό αμάξι πήγα στο ledmania ζωγράφου, με άφησαν να της δοκιμάσω επι τόπου και όλα κομπλέ ούτε σφάλματα ουτε τρεμοπαίξίματα, t10 και t20 που είχα αλλάξει.Απλά θέλει λίγο ψάξιμο παραπάνω και ούτε αντιστάσεις ούτε τπτ.
οκ ! αρα πρεπει να ψαχτω παραπανω ! ευχαριστω πολυ παιδες , να ειστε καλα !
οχι φιλε Θωμα
πρπει οπωσδηποτε να ειναι can bus και οπωσδηποτε error free αλλα πραγματικα και τα 2 ......αλλιως δεν παιζει οτι και αντισταση να βαλεις.....μετα απο 1-2 ωρες θα περναει ρευμα....
το δοκιμασα και αυτο....εξ ου και η αλλαγη μπαταριας που εκανα το σαββατο.εβλεπα οτι δεν αναβοσβηναν και μετα απο 2 ωρες γυρισε η γυναικα απο την δουλεια και μου λεει εχεις ξεχασει τα αλαρμ....
Γιάννης
Όπου έχω βάλει LED Philps Extreme Vision 4000k ή 6000k (ψείρες μπροστά φώτα, πλαφονιέρες μπρος πίσω, πινακίδα) δεν είχα κανένα πρόβλημα. Κι ας μην είναι can bus, δουλεύουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και έχουν πολύ ποιοτικό φωτισμό. Λίγο ακριβές βέβαια (15-17 ευρώ το ζεύγος), αλλά πιστεύω αξίζουν τα λεφτά τους.
Γνωρίζει κανείς αν βγάζουν σφάλμα οι led σε φώτα πινακίδας και πορτμπαγκάζ σε focus 2007?
Θέλω να βάλω αυτές:
Philips T10 X-Treme Ultinon Led 6000K 12V 1W
Ανάλογα το όργανο του κοντερ.
Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ
Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης
Το απλο ειμαι αυτο...κατα πασα πιθανοτητα δε θα χει θεμα
Τις παρήγγειλα!
Παρήγγειλα και ένα σετ ασφάλειες. 4€
IMG_20210406_190541.jpg
Η αγαπητή ford είχε λάθος στο manual... Η πινακίδα δεν έχει t10 (στο sedan) ... Ευτυχώς άλλαξα την παραγγελία... Πήρα μόνο για το πορτ μπαγκαζ.
Ήρθαν οι λάμπες!
Έβαλα στο πορτμπαγκάζ σε focus 2007. Δεν βγάζουν σφάλμα (δηλαδή το αυτοκίνητο δεν διαβάζει το 1Watt...).
Ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης ήθελε να γλιτώσει την κατανάλωση, επειδή αφήνει αρκετές φορές το καπό ανοιχτό για αρκετή ώρα. Οπότε τώρα είναι 80% κάτω. Από φωτεινότητα δεν νομίζω να κερδίσει πολλά... Μιας και η λάμπα είναι τοποθετημένη σε μη αποδοτική θέση...
Το σετ με τις ασφάλειες απλά τίμιο. Αλλά για τα λεφτά του εξαιρετικό!
![]()
Μπραβο Κωνσταντίνε.τυχερός ο κάτοχος που δεν βγάζει σφάλμα.
Γιάννης
Ναι μια χαρα εισαι...
Νομιζω το μεγαλο το κοκκινο το οργανο εχει check control.