Καμία παρεξήγηση φίλε Johnpats. Ίσα ίσα. Γιαυτό είναι το φόρουμ, για να γράφει ο καθένας τις εμπειρίες του και τι του έχει διδάξει η δική του πείρα σε κάποιο ζήτημα. Από κει και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος τελικά για το τι κάνει στο αμάξι του. Στο δικό μου όχημα, ξαναλέω, παρότι θεωρώ έως και εγκληματικό ότι ούτε 1 φορά δεν μου ανέφεραν στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία που πάω για σέρβις όλα τα χρόνια ότι θα έπρεπε πχ στα 4 ή 5 χρόνια να κάνω αλλαγή ψυκτικού (στην τελική χρήματα θα έπαιρναν) ενώ πχ για τα πίσω τακάκια ωραιότατα μου είχαν πει για αλλαγή ενώ είχαν τουλάχιστον άλλα 20-30.000χλμ ψωμί (τα άλλαξα τον επόμενο χρόνο μετά 15.000χλμ, μαζί με δισκόπλακες, και ούτε γάτα ούτε ζημιά), όταν τελικά έγινε η αλλαγή στα 9,5 χρόνια αλλά και ακόμα περισσότερο όταν αλλάχθηκε πρώτη φορά προληπτικά (χωρίς συμπτώματα) η αντλία ψυκτικού, η κατάστασή της ήταν πρακτικά άψογη, είτε το πιστεύετε είτε όχι παιδιά.
Λάδια στο δικό μου μοντέλο ποτέ δεν πρότεινε η Ελληνική Opel αλλαγή ανά 30.000χλμ αλλά ανά 15.000χλμ. 1-2 φορές έχω κρατήσει λάδια για 1 χρόνο/13-14.000χλμ. Ιμάντα εκκεντροφόρου στο δικό μου προτείνει αλλαγή στα 90.000χλμ και 2 φορές που άλλαξα μέχρι τώρα σε αυτά τα χλμ ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση τα δόντια.
Για αυτό που λες για το χρώμα του ψυκτικού, έχω παρατηρήσει σε πάμπολλα αυτοκίνητα που κατά καιρούς τυχαίνει να ρίχνω ματιές στο χώρο του κινητήρα ενώ έχουν ανοιχτό καπώ (σε συνεργεία, βενζινάδικα, ή στο δρόμο) δοχεία διαστολής μέσα στη μπίχλα που έχουν τη γνωστή καφέ μούργα (και δεν νομίζω ότι όλα έχουν κάψει φλάντζα πχ. Πιθανότατα ανίδεοι μηχανικοί να τους ανακάτεψαν μη συμβατά ψυκτικά υγρά σε κάποια αλλαγή κι έκτοτε να ξεκίνησε η στραβή). Υπ' αυτή την έννοια ανέφερα για το χρώμα.