If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιώργη πολύ όμορφο το Tourer σου!
Μου αρέσουν επίσης οι custom προστατευτικοί μαρσπιέδες. Με αυτοκόλλητο είναι τα γράμματα;
Σχετικά με τα Eibach pro kit, τα είχα βρει μεταχειρισμένα, αλλά δίστασα να τα πάρω γιατί τα πουλάνε πολλοί που τα είχαν με τα μαμά αμορτισέρ. Μήπως θα κοπανάνε ρε συ;
Αν το χαμηλώσεις θα δείξει διαφορετικά. Σίγουρα η 18' του χαρίζει αλλά θα κοπανάει και θα είναι ανέβεις αρκετά σε κόστος ελαστικών.
Καταρχάς ευχαριστώ , γράμματα βινύλιο.
Εδώ Ελλαδα δέν υπάρχουν για τό δικό μου σασί , πείρα 2-3 τηλέφωνο καί έπρεπε νά τά κάνουν παραγγελία από έξω καί ζηταγαν καί 40ευρω μεταφορικά!!!
Δεν νομίζω να έχει τόσο πολύ χτύπημα , δέν ξέρω θά δούμε , σέ ξένα φόρουμ που διάβαζα γιά το δικό μου σασί , έγραφαν ότι τό αμάξι έδεσε καί έγινε πιό στριφτερο.
Όχι πώς είναι γιά σπόρ οδήγηση τό δικό μού σασί , αλλά νά τό κάνω λίγο πιό σταθερό.
Ήταν ευκαιρία νά τά βάλω τώρα γιατί τό αμάξι θέλει καί top mout , μία που βγεί ή ανάρτηση είναι ευκαιρία τώρα ...
Θα δούμε , εδώ είμαστε γιά νά πώ τίς εντυπώσεις μού...![]()
Επιτέλους ήρθαν :
image sharing
picture hosting
image hosting free
uploading images
Μεγιές.....αντε καλοφόρετα γιώργη!!!!Θα δέσει τώρα το γλυκό...![]()
Οταν βλεπω παρομοιες φωτο συνεχεια σκεφτομαι, ΕΓΩ να δω ποτε θα τα αλλαξω που ειμαι ακομα με ΟΛΑ μαμα και στα 361.000!!!!!!!!
Σχολή Οδηγών ''ΓΡΗΓΟΡΗΣ''
Εκπαιδευτικό Corsa D 1,7CDTi
Dyno: 129,3BHP-297,7NM @ 4465rpm
Αχ Μαρία Μαράκι Μαριώ...
MSN: ''EPIVITOR28@HOTMAIL.COM''
Γιώργο καλοφόρετα φίλε, θα δείξει πολύ κακό και αγριεμένο το όχημα. Μου φαίνεται ότι θα χρειαστείς καμιά 35αρια αλογάκια ακόμα για να το ευχαριστηθείς το αστράκι σου. Άμα κάνεις και παρέα με τον Θέμη τώρα που κατέβηκε πάλη Αθήνα βλέπω τις επόμενες φότο πάνω σε δυναμόμετρο χααχχαχαχα.
Καλοφορετα , περιμενουμε εντυπωσεις.....
Μπαμπη εγω δεν εχω αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ απο αναρτηση ακομα, ουτε αμορτισερ, ουτε ελατηρια τπτ σου λεω...χαχαχαχαχα
Αχ Μαρία Μαράκι Μαριώ...
Ευχαριστώ παιδιά.
Τα υπόλοιπα μετά την τοποθέτηση , για να δούμε τι κάναμε !!!
Καλοφορετα Γιωργο!Θα δειξει και εμφανισιακα πολυ με το χαμηλωμα....Με τα μαμα αμορτισερ θα τα βαλεις?
Driving is my escape ! ! !
Καλημέρα παιδιά , σήμερα πρωί-πρωι το αμάξι ήταν αναβατοριο .
Πρώτη εντύπωση μετά την τοποθέτηση των ελατηρίων και βάση στήριξης αμορτισέρ , το τιμόνι έγινε πιό σκληρό (άμεσο) , συνολικά μέχρι τώρα έκανα κοντά στά 40 χιλιόμετρα εκ τον οποίον τα 12 μέσα στήν πόλη με τα σαμαρακια - λακούβες-γραμμες τρένου, το ωραία μπαλώματα στους Ελληνικούς δρόμους , έμεινα αφωνος , περνάει τόσο ωραία τις ανωμαλίες τον Ελληνικών δρόμων χωρίς χτυπήματα και (γκαπα-γκουπα) .
Στο διεθνή δρόμο Αθηνων- Κορινθου φοβερό , χωρίς τις ηλιθιες κλείσει ς που επερνε το σασί .
Το περίμενα να χτυπάει παιδία , αλλά καμιά τέτοια εντύπωση το άμα με τα καινούργια ελατήρια.
Μερικές φώτο πρίν τα ελατήρια :
img upload
free image uploading
picture sharing
Και σήμερα μετά ελατήρια παιδιά :
upload picture
photo upload sites
image hosting 5mb
adult image hosting
how to screen capture
Τώρα φαίνεται και η 17αρα που έχει το αμάξι.
Παιδιά εμείς που έχουμε sport tourer τα προτείνω , με τρέλα .![]()
γέμισε ο θόλοςμεγειες !
Δεν τρέχει κάστανο.
Πολύ καλό αποτέλεσμα εμφάνισης και απόδοσης.Αυτο που λέμε... ότι τα λεφτά δεν πάνε χαμένα, μία κι έξω.
45αρι προφίλ έχεις γιωργο?? Θύμισέ μου.
Μεγάλη διαφορά από την πρώτη κιόλας φωτογραφία.
Αυτή η καρότσα του J επειδή έχει φουσκωμένους θόλους, με το που το χαμηλώσεις ρε παιδί μου, αλλάζει εντελώς. Προσοχή μόνο μη βρίσκει η κοιλιά.
Πολύ όμορφο Γιώργο, πολλά μπράβο!!!
225/50/17 Θέμη.
Τώρα πας για ζαντούλες ή βάψε τα τάσια ή βγάλε τα εντελώς γιατί δεν δείχνουν ωραία.
Πόσο σου πήγε μαζί με τα top mount και ευθυγράμμιση;
Αναμένουμε εντυπώσεις με περισσότερα χλμ...
Άλλαξε το αυτοκίνητο όλο Γιώργο, πολύ ωραίο το αποτέλεσμα. Μπράβο φίλε, καλά χλμ.
Πλεον Γιωρικας ο σαυριδης!!!ωραια καθετε!
Αχ Μαρία Μαράκι Μαριώ...
Ευχαριστώ παιδιά.
Θεμη , 225/50/17.
Τοποθέτηση 0 ευρώ , γιατί την έκανα εγώ με τον ξάδερφο μου .
Ευθυγράμμιση θα κάνω σε λίγο , για να κάτσουν τα ελατήρια , τιμή 25 ευρώ.
Τιμή ελατήρια & βάσεις αμορτισέρ από εξωτερικό 185 ευρώ .
Πάντως παιδιά άλλη αίσθηση , και το πιο καλό χωρίς χτύπημα τα .
Και κάτι άσχετο παιδιά , να ανεβάσω στο δικό μου ποστ ένα δυνατό μοτέρ;;;
Εάν θέλουν μπορούν να το σβήσουν οι διαχειριστές... είναι λίγα τέτοια μοτέρ ...με φώτο.
Μείνετε συντονισμένοι με πολλές φωτό από το μοτέρ κομμάτια , τώρα είναι βιτρίνας 400+hp.
Πάντως όταν το οδηγώ αυτό το αμάξι ... με εχει τρελάνει .....