Καλή αγορά για τα λάστιχα.
Ο θόρυβος παραμένει, θα τον βρω το γ@μημενο... Περιμένω όταν έρθει η ώρα του.
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Καλή αγορά για τα λάστιχα.
Ο θόρυβος παραμένει, θα τον βρω το γ@μημενο... Περιμένω όταν έρθει η ώρα του.
Καλοφορετα!!!!!!!!
Εγω σημερα πηγα στον λαστιχα, Παρασκευη παραλαμβανει μου ειπε, βαζω παλι τα ιδια Goodyear efficientgrip performance, οποτε απο βδομαδα θα τα περασω...
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα AUQ!
Νίκο, πολύ καλό λάστιχο το efficientgrip performance!
Αυτά θα βάλω στο Corsa.
Στο Focus που μπήκαν τα performance 2, δεν έχω προλάβει να το οδηγήσω ακόμη...
Καλοταξιδα Νίκο. Με ασφάλεια
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Καλοφορετα Γιώργο! Καλά χιλιόμετρα!
Δηλαδή ελαττωματικά βγήκαν?? Έλα ρε φίλε...
Αφού το αμάξι είχε ανέβει σε 2 αναβατόρια και είχε γίνει έλεγχος σε ψαλίδια - συνεμπλοκ κτλ, το μόνο που είχε μείνει ήταν η ανάρτησεις... Μου είχε κάνει εντύπωση ότι έβγαζε θόρυβο μόνο όταν το αμάξι είχε ώρα να δουλέψει, και όσο το δούλευα χανώνταν ο θόρυβος.
Τελικα πήγα σε γνωστό που βάζει αναρτήσεις μόνο και του εξήγησα πως έχει το θέμα, και μου λέει αμεσός
KYB φοράς, ναι του λέω...Σαν να ήξερε ότι υπάρχει θέμα, προφανώς.
1) Μετά από κάποια χιλιόμετρα βγάζουν θόρυβο μέχρι να ζεσταθεί το λάδι που έχει μέσα όταν είναι κρύα.
2) Τα έμβολα που μπαίνουν μέσα στην μπουκάλα κάνουν μπόσικα.
Αυτά μου είπε!!!
Σαν αμορτισέρ δεν έχεις κάποιο θέμα.
Και σε αμορτισέρ μέτρο να το πας 90% θα στο βγάλει.
Τώρα είναι θέμα χώρας κατασκευής, είναι θέμα κατασκευής ή είναι αυτό που λέμε τα κάνανε όλα τα ανταλλακτικά ********@...
Μου πρότεινε κάποιες λύσης, φυσικά εάν ήθελα να αλλάξω τα μπροστινά, αλλά μου είπε φύγε δεν έχεις κάποιο πρόβλημα.
Αυτά... Λίγο μεγάλο το ποστ.
Μάριε εύχομαι να μην έχεις σειρά εσύ!!!!!
Μάλιστα... Τι να πω δεν ξέρω δεν έχω παρατηρήσει κάτι μέχρι στιγμής και έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα... δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς θα κοιτάξω.
Γιωργος!!!!!
https://www.tiktok.com/@riaellinidou...53511963643141
Χρονια πολλα με Υγεια!!!
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!