If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Και εγώ αυτά έβαλα, και στο Astra και στο Corsa. Πολύ καλά λάδια.
https://postlmg.cc/Vr6QpJ8m
Τοση διαφορά απο τα λάστιχα;;;
Ειμαι και εγώ για λαστιχα φέτος ,αν δεν το δωσω...
Σκεφτομαι για κανα ελαστικό θυγατρικής διοτι τα γνήσια πανε 450+
Εχω ηδη 4 χρόνια με 20.000 χλμ
Γιάννης
Ναι Γιάννη, και όμως έτσι είναι.
Όταν είχα βάλει τα NEXEN πριν 3 χρόνια είχα κατανάλωση πριν την τοποθέτηση 6,4 με μια επώνυμη εταιρία ελαστικών, με την τοποθέτηση τον NEXEN είδα αύξηση κατανάλωσης.
Τώρα είναι θέμα βάρος ελαστικού ή κύλισης ελαστικού!!!
Δε σε κοβουν, μπορει να γραψει μονο παρατηριση για γερασμενα λαστιχα, μου εχει τυχει. Μονο αν ειναι πολυ φθαρμενα, λιωμενα μπορει να σε κοψουν.
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Καλημέρα Γιώργο!!! Περιμένω εντυπώσεις για τα λάδια. Σκέφτομαι να τα βάλω και εγώ!
Μάριε σήμερα τα άλλαξα, λάδια - φίλτρα, με 5.800 Χιλ και ποσοστό λαδιού 33%, είχε πέσει αρκετά το ποσοστό γιατί το αμάξι δουλεύει κοντινές διαδρομές... Το ΦΠ βγήκε σε καλή κατάσταση με 5.800 Χιλ χρήση.
Το λάδι είχε ένα σκούρο - πορτοκαλί χρώμα με σχέση με τα LM που είναι κίτρινα.
Ίδωμεν πως θα πάει...
Μην το σκεφτεσαι, αν τα υπολογισεις, ισα με ενα αμαξι ακομα....
Θυμαμαι το 2012, πριν παραδωσω στο Golf που ειχα πινακιδες, λογω οτι με ποιανανε τα τεκμηρια, που ακουσα τωρα θα τα ελευθερουσουν, οποτε παμε βουρ για 2λιτρααα!!!!![]()
Ειχα υπολογισει προχειρα, βαση χιλιομετρων που εκανα, σε ενα χρονο πανω ηθελα 2500€ για βενζινες, μονο για βολτες!!!![]()
Η τελευταία φράση σου είναι η Ελλάδα τα, τελευταία 50 χρόνια.
Γιάννης
Γιάννη εμπιστοσύνη 0%...
Το αμάξι μου βγάζει ένα θόρυβο στα σαμαράκια του δρόμου με μικρές ταχύτητες, έβγαλα τους πειρους από τα φρένα και δεν είχαν γράσο, έβαλα γράσο και ο θόρυβος παραμένει (είτε πατάω φρένο ή όχι), πείρα μια γνώμη από μηχανικό αλλά νομίζω πως δεν είναι αυτό που μου είπε... Θα το ψάξω λίγο ακόμη γιατί είναι αρκετά τα λεφτά για την γνώμη του μηχανικού και 2 μέρες αναβατόριο...![]()