Καλησπέρα στην παρέα και ευχαριστώ για την φιλοξενία,αρχικά να πω ότι είμαι άσχετος σε ότι αφορά μηχανολογικά το αυτοκίνητο και αφού πρόσφατα αγόρασα ένα opel corsa d sport μεταχειρισμένο προσπαθώ να καλύψω τα βασικά κενά μου.Το πρόβλημα μου είναι οτι μετά από εναν μήνα που εχω το αυτοκινητο εδώ και μια βδομάδα που κάνει κατι περίεργα ο δεικτης της βενζίνης,δηλαδη ενώ έβαλα βενζίνη ο δεικτης δειχνει στο ιδιο σημείο.Οταν καποια στιγμή πάρκαρα για να πάρω εναν καφέ και ξανα-εβαλα προς την μηχανή εδειξε να ξεκολλησε και γεμισε μεχρι ενα σημειο χωρίς ομως θεωρητικά να φτασει ο δεικτης εκει που επρεπε να φτασει(βαση παντα τα χρηματα βενζινης που βαζω παντα και απο προηγουμενες φορες που παρατηρουσα που εφτανε).Τελος πριν γινει αυτο με τον δεικτη οταν μια βδομαδα πριν ειχα παει να βαλω βενζινη και ημουν λιγο πριν μου βγαλει ειδοποιηση για άδειο ντεποζιτο ο βενζινας την ωρα που μου γεμισε με ρωτησε αν φουλαρε γιατι με δυσκολια έπαιρνε την βενζίνη.Εχω ανησυχήσει παιδιά γιατί το έχω πάρει με δόσεις και αν αρχίσουμε ετσι στον πρώτο μήνα χαθήκαμε(ήδη μου είπαν οτι πρεπει να αλλαξω το εργοστιακο ραδιοφωνο γιατί κολλαει και δεν αναβει μερικες φορες παρα μονο αν το βγαλεις απο το ρευμα και το ξαναβαλεις)