Εγγραφή

If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 60 από 97

Θέμα: Obd2 elm v2.1

  1. #41

    Προεπιλογή

    Καλησπέρα παιδιά!!!σμρ το πρωί έκανα μία διαδρομή λίγο γρήγορη για να δω τι θα γράψει στο torque αλλά πάλι λίγα πράγματα..ροπή μέγιστη 167nm 85hp και κάπου στα 55kw .. καλά είναι για το gtc 1.6turbo???����

  2. #42

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο morrison Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα παιδιά!!!σμρ το πρωί έκανα μία διαδρομή λίγο γρήγορη για να δω τι θα γράψει στο torque αλλά πάλι λίγα πράγματα..ροπή μέγιστη 167nm 85hp και κάπου στα 55kw .. καλά είναι για το gtc 1.6turbo???
    φανταζομαι δεν το πατησες τερμα ετσι ? γιατι εμενα στοκ μ γραφει μεχρι 26nm (με τελικο, φιλτρο κ 97αρα) με το racechip ειχα δει μεχρι 30+ τωρα οσον αφορα την μετριση για τα αλογα πρεπει να ειναι πολυ μουφα μια φορα μ εδειξε 170 π το ειχα σανιδωσει τερμα κ την αλλη φορα κολλησε στο 65 αλογα με μεγιστες στροφες 2300 αν θυμαμαι καλα κατι τετοιο. Και σε θεμα boost τωρα μ εδειξε μεγιστη ενδειξη 1.75 overboost μια φορα ενω ολες τις υπολοιπες μ πηγαινει μεχρι 1.6 πρεπει να τρωει καποια σκαλωματα η ειναι οτι να ναι οι μετρησεις. Εγω μονο οταν θελω να το παω νορμαλ το εμπιστευομαι για να δουλευω με υποπιεση η εστω 0 πιεση κ να επιταχυνει το αμαξι κατα τα αλλα δεν εμεινα κ ιδιαιτερα ευχαριστημενος γιατι δεν ξερω αν τα νουμερα ειναι εφικτα η οχι τα οσα δειχνει δλδ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Astra_H_z16xep : 07-10-16 στις 16:07

  3. #43

    Προεπιλογή

    To Torque δεν βγάζει σωστά νούμερα για PS και ροπή και σε εμένα... Σε εμένα για την ακρίβεια κάνει κολλήματα στον ρυθμό ανανέωσης του gauge της ροπής και της δύναμης ενώ τα υπόλοιπα gauges δουλεύουν ρολόι. Δοκιμάστε το Dashcommand για να δείτε PS και ροπή χωρίς προβλήματα. Καθένα έχει τα + και τα - του αλλά νομίζω ότι μου αρέσει περισσότερο το Dashcommand.

  4. #44

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο opel astra j 2011 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκέφτομαι να αγοράσω το Bosch OBD 1050 Mobile Scan Diagnostics.
    Επικοινώνησα με την Bosch.
    Μόλις έχω νεότερα, θα ενημερώσω.
    Μετά από επικοινωνία με την Bosch, μου είπαν ότι δεν το φέρνουν στην ευρωπαϊκή αγορά...

  5. #45

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GTC25 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω εχω αυτο...πολυ ποιοτικο!!

    http://www.ebay.com/itm/KW903-ELM327...5XmcRA&vxp=mtr

    το λαμπακι καυσιμου ανοιξε για ανεφοδιασμο.....το μηχανης κατι ανιχνευσε,μαλλον,απο το λιγοστο καυσιμο και εριξε σε safe mode το μοτερ.....

    εγω συνδεομαι σε 30δευτερα!!!
    Γιωργο αυτό που έχεις είναι πολύ όμορφο και οπτικά ποιοτικό!

    Γενικά είναι αξιόπιστα για να τα χρησιμοποιούμε στα αυτοκίνητα μας?
    Υπάρχει το ενδεχόμενο να προκληθεί ζημιά στα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου?

  6. #46

    Προεπιλογή

    Κανένα τέτοιο ενδεχόμενο
    Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ

    Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης

  7. #47
    Senior Member Το avatar του χρήστη opel007
    Εγγραφή
    26-05-2008
    Περιοχή
    Καλλιθέα
    Ηλικία
    29
    Αυτοκίνητο
    Corsa C

    Προεπιλογή

    λεει τελικα τιποτα αυτο; το εχω βρει το πιο φθηνο 11,90 και ειναι και διπλα μου.
    ειναι το βερσιον 2.1
    καπου διαβασα ενα μελος ειπε οτι καποια 2.1 εχουν βγει προβληματικα


    http://saveshop.gr/index.php?route=p...product_id=733

  8. #48
    Senior Member Το avatar του χρήστη SotosKon
    Εγγραφή
    22-04-2012
    Περιοχή
    Kαβαλα-Ηρακλειο
    Ηλικία
    41
    Αυτοκίνητο
    Astra J

    Προεπιλογή

    Για να μην ανοιγω αλλο θεμα...Στα δεδομενα που ειναι διαθεσιμα να απεικονισει το torque εκτος απο τους αισθητηρες που εχει το εκαστοτε αυτοκινητο παιζει ρολο και τι obd reader εχεις;Δηλαδη υπαρχει περιπτωση για παραδειγμα με ενα συγκεκριμενο obd να βλεπεις fuel trims και με αλλο οχι ή ο εγκεφαλος στελνει συγκεκριμενα δεδομενα (τα οποια διαφερουν απο μοντελο σε μοντελο) στην θυρα ανεξαρτητως τι εχεις κουμπωμενο επανω;
    OPEL ASTRA J 1.3 ECOFLEX (ΜΥ12)

  9. #49

  10. #50

    Προεπιλογή

    Από αυτά που θυμάμαι, η λογική του OBD είναι το scanner (και κάθε διαγνωστικό) να στέλνει αίτημα (πακέτο/εντολή) για κάποιο PID και αν παρέχει την πληροφορία ο εγκέφαλος, στέλνεται στο canbus ένα πακέτο-απαντηση για να διαβαστεί. Από αυτή την άποψη, αν το reader ξέρει το PID του fuel trim πχ θα πάρει πίσω τη πληροφορία. Εκεί που υπάρχει διαφοροποίηση και διαφορά στο κόστος των scanner είναι στα εξιδεικευμένα PIDs. Αν πας στη https://en.wikipedia.org/wiki/OBD-II_PIDs θα δεις διάφορα PIDs. Το Mode 1 γενικά είναι το βασικό πακέτο PIDs και όλα τα διαγνωστικά πάνω κάτω το υποστηρίζουν αφού δεν αλλάζει από αμάξι σε αμάξι (νομίζω είναι τυποποιημένο). Από κει και πέρα, οι υπομονάδες (πχ ABS) ανήκουν σε άλλο Mode και μόνο πιο εξιδεικευμένα διαγνωστικά ίσως μπορούν να τα διαβάσουν. Τα τριμς ανήκουν στο Mode 1 πάντως, δε νομίζω να υπάρχει διαγνωστικό που να μη μπορεί να τα διαβάσει.

  11. #51
    Senior Member Το avatar του χρήστη SotosKon
    Εγγραφή
    22-04-2012
    Περιοχή
    Kαβαλα-Ηρακλειο
    Ηλικία
    41
    Αυτοκίνητο
    Astra J

    Προεπιλογή

    Συγκεκριμενα παντως με το vgate 2 που εχω εγω, δεν τα βλεπω στο torque,οπως και αλλες επιλογες.
    OPEL ASTRA J 1.3 ECOFLEX (ΜΥ12)

  12. #52

    Προεπιλογή

    Έχει δυνατότητα προγραμματισμού PIDs το vgate2 ή το torque; Αν ναι, μπορείς να του βάλεις να ρωτάει τα συγκεκριμένα PIDs με βάση το λινκ παραπάνω. Πχ το scangauge μου δείχνει μια ομάδα παραμέτρων (όλα από το Mode 1) αλλά δε τα δείχνει όλα. Δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμου (X-gauge το ονομάζει) για να ρωτάω επιπλέον PIDs και έτσι του έβαλα να δείχνει τριμς, χρόνος από την έναρξη μηχνής, Ο2 αισθητήρες και κάποια άλλα που δε τα έδειχνε εξαρχής.

  13. #53
    Senior Member Το avatar του χρήστη SotosKon
    Εγγραφή
    22-04-2012
    Περιοχή
    Kαβαλα-Ηρακλειο
    Ηλικία
    41
    Αυτοκίνητο
    Astra J

    Προεπιλογή

    Δεν το ξερω αυτο.Πως θα το τσεκαρω;
    OPEL ASTRA J 1.3 ECOFLEX (ΜΥ12)

  14. #54

    Προεπιλογή

    Τα συγκεκριμένα εργαλεία που χρησιμοποιείς δε τα ξέρω για να σου πω τι έχουν και αν υποστηρίζουν προγραμματισμό. Το θέμα είναι τα τριμς είναι από τα βασικά PIDs με κωδική ονομασία LFT SFT ή κάτι παρόμοιο και το βρίσκω αδιανόητο να μην μπορείς να τα προσπελάσεις ακόμα και με το πιο βασικό scanner, αλλιώς είναι ανούσιο σαν scanner. Μήπως σου δίνει δυνατότητα επιλογής και είναι default σε μερικές παραμέτρους και από κάποιο μενού αλλάζεις το τι θα σου εμφανίζει; Έχω ένα κανονικό scanner Vgate-MaxiScan-VS890 λέγεται κιόλας (της ίδιας εταιρίας και δείχνει πρακτικά όσα παρέχει το Mode 1 και υποστηρίζει το αμάξι, πέρα το scangauge.

  15. #55
    Senior Member Το avatar του χρήστη SotosKon
    Εγγραφή
    22-04-2012
    Περιοχή
    Kαβαλα-Ηρακλειο
    Ηλικία
    41
    Αυτοκίνητο
    Astra J

    Προεπιλογή

    Στο vgate ουτως ή αλλως δεν εχει κατι να πειραξεις.Τωρα αν με στις ρυθμισεις στο torque υπαρχει κατι δεν το ξερω.
    OPEL ASTRA J 1.3 ECOFLEX (ΜΥ12)

  16. #56

    Προεπιλογή

    Παρήγγειλα αυτό :


    Icar2 elm

    https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1VWJRS...ELM-b-font.jpg

    Το έχει κανείς από σας?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη opel astra j 2011 : 11-09-17 στις 15:44

  17. #57
    Senior Member Το avatar του χρήστη SotosKon
    Εγγραφή
    22-04-2012
    Περιοχή
    Kαβαλα-Ηρακλειο
    Ηλικία
    41
    Αυτοκίνητο
    Astra J

    Προεπιλογή

    Εγω...
    OPEL ASTRA J 1.3 ECOFLEX (ΜΥ12)

  18. #58

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο opel astra j 2011 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρήγγειλα αυτό :


    Icar2 elm

    https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1VWJRS...ELM-b-font.jpg

    Το έχει κανείς από σας?
    Πόσο κοστίζει;
    Τι παραπάνω έχει από το elm327;

  19. #59

  20. #60
    Senior Member Το avatar του χρήστη opel007
    Εγγραφή
    26-05-2008
    Περιοχή
    Καλλιθέα
    Ηλικία
    29
    Αυτοκίνητο
    Corsa C

    Προεπιλογή

    σημερα ετσι στο ασχετο αρχισε να ρεταρει οταν ανεβαζεις στροφες μεχρι τις 2000 και κατι..μετα τιποτα πεταει.. φοβαμαι καμια egr ή λ ..
    για πολ/στη δεν νομιζω γιατι το κανει σε συγκεκριμενο φασμα στροφων και μετα πεταει το αμαξι..
    Ετυχε να αγορασω σημερα ενα ελμ327..Τι να κοιταξω απο εκει;;

 

 
Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

  1. ΔΙΕΠΑΦΗ OBD2
    Από τον/την GTC25 στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-08-16, 23:40
  2. Απορία για την θύρα OBD2
    Από τον/την ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ ΑΣΤΡΑΚΙΑΣ στο forum Interior (Εσωτερικά)
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-01-16, 11:51
  3. Αγορά Tech 2 OBD2
    Από τον/την kostas4 στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-08-12, 20:51
  4. astra g & obd2
    Από τον/την jimi στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-02-12, 04:43
  5. kalodio gia obd2 (ziteitai)
    Από τον/την ~astraxan~ στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-02-07, 15:38

Δικαιώματα - Επιλογές

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • BB code is σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας