If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 56 από 56

Προεπιλογή

Παιδιά ο feedoxx είμαι, απλά ξέχασα το κωδικό απο το άλλο προφίλ. Κάποια στιγμή θα ρωτήσω κάποιον mod μήπως γίνεται να συγχώνευσει τα δύο account.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BornConfused : 02-05-16 στις 16:04

Senior Member Το avatar του χρήστη manik
    Περιοχή
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    Αυτοκίνητο
    Corsa D

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BornConfused Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά ο feedoox είμαι, απλά ξέχασα το κωδικό απο το άλλο προφίλ. Κάποια στιγμή θα ρωτήσω κάποιον mod μήπως γίνεται να συγχώνευσει τα δύο account.
    Απλά πάτα κάτω από το username εκεί που λέει Forgot Username OR Passwοrd ? πάνω στο password, βάλε από κάτω το email με το οποίο έκανες εγγραφή και θα σου έρθει email για να αλλάξεις τον κωδικό σου. Απλό!
    Corsa D Sport 3d 1.4 Silver Lighting Opc Line Pack 1 + 17άρες.
    Wish list: Πίσω δισκόφρενα (υπάρχουν κομμάτια), καθίσματα Recaro, AFL.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλά πάτα κάτω από το username εκεί που λέει Forgot Username OR Passwοrd ? πάνω στο password, βάλε από κάτω το email με το οποίο έκανες εγγραφή και θα σου έρθει email για να αλλάξεις τον κωδικό σου. Απλό!
    Ναι απλά για κάποιο λόγο δεν λάμβανα το email επαναφοράς. Μικρό το κακό, δε πειράζει.

Προεπιλογή

Να ρωτήσω κάτι άλλο, όσοι έχετε αλλάξει μπροστά σε μεγαλύτερα, μήπως παρατηρήσατε αν "μουρώνει" το αμάξι και πετάει τη πίσω μεριά;

PS: Back to dis account, βρήκα το κωδικό

Προεπιλογή

Με τον όρο "μουρώνει" εννοείς όταν πατάμε φρένο να κατεβαίνει η μούρη; Αν λες αυτό, ναι σε όλους πρέπει να γίνεται έστω και ελάχιστα. Εγώ που έχω βάλει του OPC πάντως, δεν έχω παρατηρήσει κάτι εξωφρενικό. Απλά το φρενάρισμα είναι πολύ πιο άμεσο και ακαριαίο.
    Corsa D EcoFlex '12 - O πιο γρήγορος οικονομολόγος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PetrosKar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με τον όρο "μουρώνει" εννοείς όταν πατάμε φρένο να κατεβαίνει η μούρη; Αν λες αυτό, ναι σε όλους πρέπει να γίνεται έστω και ελάχιστα. Εγώ που έχω βάλει του OPC πάντως, δεν έχω παρατηρήσει κάτι εξωφρενικό. Απλά το φρενάρισμα είναι πολύ πιο άμεσο και ακαριαίο.
    Ναι αυτό. Σε όλους γίνεται απλά σκέφτομαι μήπως με τα μεγαλύτερα φρένα μπροστά συμβαίνει υπερβολικά πολύ.

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BornConfused Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι απλά για κάποιο λόγο δεν λάμβανα το email επαναφοράς. Μικρό το κακό, δε πειράζει.
    μηπως εχει παει στα ανεπιθυμητα;
    Γιάννης

Προεπιλογή

μηπως εχει παει στα ανεπιθυμητα;
    John, αν δεις στο avatar είναι πλέον με τον παλιό λογαριασμό ο φίλος "feedoxx".

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο feedoxx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αυτό. Σε όλους γίνεται απλά σκέφτομαι μήπως με τα μεγαλύτερα φρένα μπροστά συμβαίνει υπερβολικά πολύ.
    Σε μένα όχι κάτι υπερβολικό.
    Corsa D EcoFlex '12 - O πιο γρήγορος οικονομολόγος

Προεπιλογή

Όταν με το καλό γίνει η αλλαγή θα σας ενημερώσω για περαιτέρω νέα

Προεπιλογή

δεν θα εχεις απολυτως κανενα προβλημα πουθενα εχω τωρα καμια 5χρονια που χρησιμοποιω τα 284μμ(δισκο-δαγκανα) κ θα βρεις σιγουρα απο t-jet 120hp παρα απο corsa diesel κ αλλα ιταλικα alfa romeo lancia ktl μπορεις να τα περασεις κ μονος σου αν πιανουν τα χερια σου

Senior Member Το avatar του χρήστη manik
    Περιοχή
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    Αυτοκίνητο
    Corsa D

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aerox high end Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν θα εχεις απολυτως κανενα προβλημα πουθενα εχω τωρα καμια 5χρονια που χρησιμοποιω τα 284μμ(δισκο-δαγκανα) κ θα βρεις σιγουρα απο t-jet 120hp παρα απο corsa diesel κ αλλα ιταλικα alfa romeo lancia ktl μπορεις να τα περασεις κ μονος σου αν πιανουν τα χερια σου
    Μόνο δαγκάνες, δίσκο. τακάκια είχες αλλάξει; Βάσεις. μουαγιέ;
    Corsa D Sport 3d 1.4 Silver Lighting Opc Line Pack 1 + 17άρες.
    Wish list: Πίσω δισκόφρενα (υπάρχουν κομμάτια), καθίσματα Recaro, AFL.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GTC25 Εμφάνιση μηνυμάτων
    λοιπον,ολα τα corsa diesel tvn 95ps φορανε δισκο 257mm!!Αν βρειτε δισκοφρενα με 284mm κουμπωστε αφοβα....αλλο φρενο και μπαινουν χωρις μετατροπες!!
    Απο punto tjet κανουν κανονικα και στα corsa d!!
    Γνωμη μου τα φρενα του corsa d opc 308mm κατ'εμε ειναι υπερβολη για το corsa diesel.....πολυ φρενο χωρις λογο ενω οι δισκοπλακες θελουν τροποποιηση που προσωπικα
    δεν μου αρεσει!!χρυση το μη τα 284μμ τα οποια τα φορανε και τα corsa d van αλλα ειναι δυσευρετα σαν φρενα!!!
    στο tigra που εχω και ειναι 1.4 εβαλα δισκοπλακες τρυπητες και καλα τακακια στην μαμα διασταση, και ειδα διαφορα, σιγουρα με ενα αξονα και πισω δισκοφρενα θα ειναι καλύτερα αλλα δεν χρειαζεται γιαυτο το αμαξι σε αυτα τα κιλα με 95 αλογα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μόνο δαγκάνες, δίσκο. τακάκια είχες αλλάξει; Βάσεις. μουαγιέ;
    ναι μονο δισκο-δαγκανα τακακια αλλαξα τιποτε αλλο

Προεπιλογή

Εκανα πρόσφατα την αναβάθμιση με δισκοπλακα, δαγκανα και τακακια απο grande punto tjet. Εξαιρετικες οι αρχικές εντυπώσεις. Πλέον το κορσακι σταματάει πιο γρήγορα και μπαίνει δυσκολότερα το abs κάτι το οποίο είναι θεμιτό. Όταν πατήσω το πεταλι του φρένου, το αφήσω και το ξαναπατήσω, τη δεύτερη φορά, το πεταλι κάνει μικρότερη διαδρομή, σα να πομπαρει η αντλία με περισσότερη δύναμη και νιώθω πιο '' σφιχτά '' τα φρενα. Θα ξανακάνω μια εξαερωση σε 100χλμ καλού κακού. Επίσης, αυτήν την αίσθηση την εχω όταν κάνω κατάβαση βουνού.
    Μέχρι στιγμής, εξαιρετικά ευχαριστημενος. Εν καιρώ, σκέφτομαι για αλλαγή με σωληνάκια υψηλής.

Προεπιλογή

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!!!
    Θέλω να ρωτήσω εκτός από τη λύση από το punto t jet αν κάνουν τα φρένα από το corsa e diesel στο corsa d. Γιατί βλέπω στο δρόμο τα e έχουν μεγαλύτερα φρενα και λέω αν είναι να βρω δαγκάνες από e μιας και είναι πιο καινούργιο.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Παρόμοια Θέματα

1. Ερωτήσεις για υγρά φρένων και τακάκια πίσω
    Από τον/την Stilskin στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-21, 13:26
  2. ερώτηση περί φρένων
    Από τον/την scatzoxeiros στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-13, 21:35
  3. Ερώτηση γιο πρόγραμμα αναβάθμισης σε Astra H 1.4 2005
    Από τον/την johnym στο forum Tuning (Βελτίωση)
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-03-10, 22:23
  4. Υγρά φρένων
    Από τον/την SharpShooter στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-02-08, 22:49
  5. Tακάκια φρένων
    Από τον/την opelmaniac στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-06-07, 20:01

Δικαιώματα - Επιλογές