Παιδιά ο feedoxx είμαι, απλά ξέχασα το κωδικό απο το άλλο προφίλ. Κάποια στιγμή θα ρωτήσω κάποιον mod μήπως γίνεται να συγχώνευσει τα δύο account.
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Παιδιά ο feedoxx είμαι, απλά ξέχασα το κωδικό απο το άλλο προφίλ. Κάποια στιγμή θα ρωτήσω κάποιον mod μήπως γίνεται να συγχώνευσει τα δύο account.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BornConfused : 02-05-16 στις 16:04
Corsa D Sport 3d 1.4 Silver Lighting Opc Line Pack 1 + 17άρες.
Wish list: Πίσω δισκόφρενα (υπάρχουν κομμάτια), καθίσματα Recaro, AFL.
Να ρωτήσω κάτι άλλο, όσοι έχετε αλλάξει μπροστά σε μεγαλύτερα, μήπως παρατηρήσατε αν "μουρώνει" το αμάξι και πετάει τη πίσω μεριά;
PS: Back to dis account, βρήκα το κωδικό![]()
Με τον όρο "μουρώνει" εννοείς όταν πατάμε φρένο να κατεβαίνει η μούρη; Αν λες αυτό, ναι σε όλους πρέπει να γίνεται έστω και ελάχιστα. Εγώ που έχω βάλει του OPC πάντως, δεν έχω παρατηρήσει κάτι εξωφρενικό. Απλά το φρενάρισμα είναι πολύ πιο άμεσο και ακαριαίο.
Corsa D EcoFlex '12 - O πιο γρήγορος οικονομολόγος
John, αν δεις στο avatar είναι πλέον με τον παλιό λογαριασμό ο φίλος "feedoxx".μηπως εχει παει στα ανεπιθυμητα;
Όταν με το καλό γίνει η αλλαγή θα σας ενημερώσω για περαιτέρω νέα![]()
δεν θα εχεις απολυτως κανενα προβλημα πουθενα εχω τωρα καμια 5χρονια που χρησιμοποιω τα 284μμ(δισκο-δαγκανα) κ θα βρεις σιγουρα απο t-jet 120hp παρα απο corsa diesel κ αλλα ιταλικα alfa romeo lancia ktl μπορεις να τα περασεις κ μονος σου αν πιανουν τα χερια σου
Εκανα πρόσφατα την αναβάθμιση με δισκοπλακα, δαγκανα και τακακια απο grande punto tjet. Εξαιρετικες οι αρχικές εντυπώσεις. Πλέον το κορσακι σταματάει πιο γρήγορα και μπαίνει δυσκολότερα το abs κάτι το οποίο είναι θεμιτό. Όταν πατήσω το πεταλι του φρένου, το αφήσω και το ξαναπατήσω, τη δεύτερη φορά, το πεταλι κάνει μικρότερη διαδρομή, σα να πομπαρει η αντλία με περισσότερη δύναμη και νιώθω πιο '' σφιχτά '' τα φρενα. Θα ξανακάνω μια εξαερωση σε 100χλμ καλού κακού. Επίσης, αυτήν την αίσθηση την εχω όταν κάνω κατάβαση βουνού.
Μέχρι στιγμής, εξαιρετικά ευχαριστημενος. Εν καιρώ, σκέφτομαι για αλλαγή με σωληνάκια υψηλής.
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!!!
Θέλω να ρωτήσω εκτός από τη λύση από το punto t jet αν κάνουν τα φρένα από το corsa e diesel στο corsa d. Γιατί βλέπω στο δρόμο τα e έχουν μεγαλύτερα φρενα και λέω αν είναι να βρω δαγκάνες από e μιας και είναι πιο καινούργιο.