If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 20 από 22

Προεπιλογή ΤΑΠΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ - Δεν ανοίγει - CORSA D ECOFLEX

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Πήγα σήμερα να βάλω πετρελαίο και δεν άνοιγε το πορτάκι. Δοκίμασα τα πάντα, δεν ξεκλείδωνε με τίποτα. Παρατήρησα και κάτι άλλο, τις τελευταίες μέρες όταν ακουμπούσα το αμάξι με τίναζε ένα ρεύμα. Υποθέτω είναι κάποιο βραχυκύκλωμα που δεν επιτρέπει την ασφάλεια του ντεπόζιτου να ανοίξει.

Γνωρίζει κάποιος πως να το αντιμετωπίσω;
    Corsa D EcoFlex '12 - O πιο γρήγορος οικονομολόγος

Senior Member
    Περιοχή
    Ιωάννινα
    Αυτοκίνητο
    Ντεν Έχω OPEL καρντιά μου

Προεπιλογή

Κάπου το είχε γράψει ένα άλλο παιδί που είχε το ίδιο πρόβλημα.
    Πάει καιρός αλλά αν θυμάμαι καλά, του είχε κολλήσει το μοτέρ που κλειδώνει το πορτάκι.
    Στο καπό, έβγαλε το πίσω δεξί πλαστικό κάλυμμα και από εκεί έφτασε τον μηχανισμό για να το ανοίξει.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ThomasCorsaD Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάπου το είχε γράψει ένα άλλο παιδί που είχε το ίδιο πρόβλημα.
    Πάει καιρός αλλά αν θυμάμαι καλά, του είχε κολλήσει το μοτέρ που κλειδώνει το πορτάκι.
    Στο καπό, έβγαλε το πίσω δεξί πλαστικό κάλυμμα και από εκεί έφτασε τον μηχανισμό για να το ανοίξει.
    Έψαξα αλλά δεν βρήκα το θέμα. Εννοείς στο πορτ μπαγκάζ Θωμά έτσι;

Senior Member Το avatar του χρήστη Themis78
    Περιοχή
    Bolos
    Αυτοκίνητο
    Άλλο (Ζητείστε να καταχωρηθεί εάν δεν υπάρχει στη λίστα)

Προεπιλογή

Στατικός ηλεκτρισμός από τριβή, ρούχα, γάντια, μάλλινα, χέρια που ήρθαν σε επαφή με αυτά οπότε επηρεάζουν και αυτά.Τις τελευταίες μέρες που λες, πριν το σημερινό περιστατικό, η τάπα σου άνοιγε??

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Themis78 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στατικός ηλεκτρισμός από τριβή, ρούχα, γάντια, μάλλινα, χέρια που ήρθαν σε επαφή με αυτά οπότε επηρεάζουν και αυτά.Τις τελευταίες μέρες που λες, πριν το σημερινό περιστατικό, η τάπα σου άνοιγε??
    Ναι μου άνοιγε κανονικά, έβαλα μάλιστα πριν 4 μέρες πετρέλαιο. Όλα κανονικά.

Προεπιλογή

Στα corsa d κλειδωνει η μεταλικη ταπα; Εμενα δεν κλεινει ουτε αν κλειδωσω το αμαξι. Αλλα κλειδωνει με κλειδι για ασφαλεια η μεσα ταπα η βιδωτη.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Sotikour Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στα corsa d κλειδωνει η μεταλικη ταπα; Εμενα δεν κλεινει ουτε αν κλειδωσω το αμαξι. Αλλα κλειδωνει με κλειδι για ασφαλεια η μεσα ταπα η βιδωτη.
    Όχι η μέσα τάπα φίλε Sotikour. Το πορτάκι δεν μου ανοίγει.

Senior Member
    Περιοχή
    Ιωάννινα
    Αυτοκίνητο

Προεπιλογή

Πέτρο συγνώμη... εννοούσα το πορτ παγκάζ.
    Μπαίνω στα κλεφτά από τη δουλειά και από τη βιασύνη μου γράφω ότι να 'ναι.
    Δε θυμάμαι καθόλου που μπορεί να το είχα διαβάσει, θα το ψάξω αν βρω χρόνο.

Προεπιλογή

Πέτρο συγνώμη... εννοούσα το πορτ παγκάζ.
    Μπαίνω στα κλεφτά από τη δουλειά και από τη βιασύνη μου γράφω ότι να 'ναι.
    Δε θυμάμαι καθόλου που μπορεί να το είχα διαβάσει, θα το ψάξω αν βρω χρόνο.
    Ναι φίλε μου δεν υπάρχει πρόβλημα, κατάλαβα απλά ρώτησα για σιγουριά. Έβγαλα το πλαστικό αλλά δεν έχω πρόσβαση στον μηχανισμό. Το μόνο που έχω πρόσβαση είναι το πίσω φως...

Προεπιλογή

Εμένα κόλλαγε οσπου τα έφτυσε εντελως και δεν ξανα άνοιξε αυτόματα.
    Το θέμα υπάρχει και βρήκα και λυση, αλλά αν θες στα λέω και τηλεφωνικώς φιλε γιατί είναι πολλά να στα γράψω και εχω δουλεια τωρα!

Προεπιλογή

Σε μενα δε κλειδωνει η μεταλλικη και νομιζα οτι ετσι ηταν απο τη. Πρωτη μερα. Υπαρχει τροπος να το φτιαξω; Ξερει κανεις;

Senior Member
    Περιοχή
    Ιωάννινα
    Αυτοκίνητο

Προεπιλογή

Sotikour δε γνωρίζω να σου απαντήσω.

Γιώργο το έγραψες στις λύσεις προβλημάτων, τώρα το βρήκα.

Πέτρο ορίστε το λίνκ και καλή επιτυχία με τα βήματα που περιγράφει ο Γιώργος, είναι το πόστ #14:

http://www.opel-club.gr/vbulletin/sh...%F1#post549413

Προεπιλογή

Sotikour δε γνωρίζω να σου απαντήσω.

Γιώργο το έγραψες στις λύσεις προβλημάτων, τώρα το βρήκα.

Πέτρο ορίστε το λίνκ και καλή επιτυχία με τα βήματα που περιγράφει ο Γιώργος, είναι το πόστ #14:

http://www.opel-club.gr/vbulletin/sh...%F1#post549413

+1 Οτι αλλο θες ρωτα!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEO-07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα κόλλαγε οσπου τα έφτυσε εντελως και δεν ξανα άνοιξε αυτόματα.
    Το θέμα υπάρχει και βρήκα και λυση, αλλά αν θες στα λέω και τηλεφωνικώς φιλε γιατί είναι πολλά να στα γράψω και εχω δουλεια τωρα!
    Καλημέρα φίλε Γιώργο. Τώρα το είδα το μήνυμά σου. Δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα πήγα και το έφτιαξα. Μου έπιασαν λίγο τα οπίσθια, αλλά τουλάχιστον πήρα την εγγύηση. Πλήρωσα 85€ με 2 χρόνια εγγύηση για το μοτεράκι το καινούργιο της τάπας. Όλα καλά.

Να κάνω 2 παρατηρήσεις:

Η πρώτη είναι πως όταν έβγαλα το πλαστικό μέσα από το πορτ μπαγκάζ, έβγαλα και το αφρολέξ με τα εργαλεία ανύψωσης και δεν είχα πρόσβαση στο μοτεράκι, παρα μόνο στο φανάρι και στο parktronic.

Δεύτερη παρατήρηση, όταν τέσταρα ο ίδιος την τάπα αν λειτουργεί κανονικά, ο μηχανικός μου φάνηκε ενοχλημένος. Τι ότι και καλά αμφισβητώ την δουλειά του; Δεν φτάνει που με 85€ παίρνεις 4 τέτοια μοτεράκια, έπρεπε να πράξω λες και παίρνω "γουρούνι στο σακί" ; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα που έχουν οι μηχανικοί της Opel στις αντιπροσωπίες (προφανώς δεν είναι όλοι το ίδιο, έχω τύχει και σε τζιμάνια μηχανικούς Opel). Το έλεγξα με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς και το σύστημα λειτουργεί τέλεια.

Τέλος καλό, όλα καλά και σας ευχαριστώ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις σας συμφορουμίτες μου!!!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PetrosKar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα φίλε Γιώργο. Τώρα το είδα το μήνυμά σου. Δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα πήγα και το έφτιαξα. Μου έπιασαν λίγο τα οπίσθια, αλλά τουλάχιστον πήρα την εγγύηση. Πλήρωσα 85€ με 2 χρόνια εγγύηση για το μοτεράκι το καινούργιο της τάπας. Όλα καλά.

Να κάνω 2 παρατηρήσεις:

Η πρώτη είναι πως όταν έβγαλα το πλαστικό μέσα από το πορτ μπαγκάζ, έβγαλα και το αφρολέξ με τα εργαλεία ανύψωσης και δεν είχα πρόσβαση στο μοτεράκι, παρα μόνο στο φανάρι και στο parktronic.

Δεύτερη παρατήρηση, όταν τέσταρα ο ίδιος την τάπα αν λειτουργεί κανονικά, ο μηχανικός μου φάνηκε ενοχλημένος. Τι ότι και καλά αμφισβητώ την δουλειά του; Δεν φτάνει που με 85€ παίρνεις 4 τέτοια μοτεράκια, έπρεπε να πράξω λες και παίρνω "γουρούνι στο σακί" ; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα που έχουν οι μηχανικοί της Opel στις αντιπροσωπίες (προφανώς δεν είναι όλοι το ίδιο, έχω τύχει και σε τζιμάνια μηχανικούς Opel). Το έλεγξα με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς και το σύστημα λειτουργεί τέλεια.

Τέλος καλό, όλα καλά και σας ευχαριστώ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις σας συμφορουμίτες μου!!!
    Φιλε δες στη φωτο που εχω σημειωσει. Αν βγαλεις αυτο το πλαστικο στη δεξια μερια οπως κοιτας το πορτ παγκαζ πανω στο σασι του αυτοκινητου ειναι βιδωμενο το μοτερακι! To φαναρι ειναι ποιο ψηλα που λες εσυ, τσπα!

content_vauxhall-corsa-boot1.jpg

Τοσα πολλα σου πηρανε;;; 55 περιπου το βρηκα εγω σε γνωστο μαγαζι της πατρας που εχει μονο ανταλακτικα Opel.
    Εγω το εφτιαξα μονος μου, εδω και 5+ μηνες δεν εχω κανενα θεμα παντως!

Ενα απλο μοτερακι με πλαστικο ατερμονα ειναι μεσα, το ξεβιδωσανε και εβαλαν το καινουργιο χωρις καποια δυσκολια, αν εκαναν 2-3 λεπτα να το αλλαξουν ζητημα ειναι!
    Τους εδωσες και τα λεφτα σου και ξινισαν τα μουτρα τους; αρεεεεε δεν κανουν για τιποτα οι αντιπροσωπιες ασχετως μαρκας!

Προεπιλογή

Oups.... Λάθος πλαστικό έβγαλα τότε :P Νόμιζα ήταν εκείνο που "κρύβει" τα εργαλεία ανύψωσης.... Τέλος πάντων, πήρα 2 χρόνια εγγύηση τουλάχιστον. Ελπίζω να μην τραβιέμαι πάλι...

Προεπιλογή

Μπορεις να μου πεις πως βγαινει αυτο το πλαστικο στη φωτο??

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο superpan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεις να μου πεις πως βγαινει αυτο το πλαστικο στη φωτο??
    Τραβηχτο είναι, έχει κλιπς.
    Σήκωσε τη μοκέτα του πατώματος και σπρώξε το πλαστικό προς τα πάνω σιγά σιγά με προσοχή.

Προεπιλογή

Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την απάντηση! Ενας τύπος στο utube δείχνει με ίσιο κατσαβίδι και κΛα! Οπότε μπορώ και μετο χέρι? Για corsa D facelift... δες το βιντεο στο 2 λεπτο και μετα το δειχνει :
    https://youtu.be/cSHINTrQDNg

Προεπιλογή

Βγάζεις και τη ρεζέρβα για να ανοιξει το πλαστικο? Θυμασαι με τι κατσαβιδι ξεβιδωσες το μοτερακι ?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη superpan : 13-01-23 στις 21:14

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Δεν ανοίγει το πορτάκι του ρεζερβουάρ βενζίνης
    Από τον/την dimp3 στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-10-22, 07:43
  2. Τραχυς ο ηχος του corsa 1.3 ecoflex ?
    Από τον/την Garus στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-14, 03:50
  3. Δεν ανοίγει το πορτ μπαγκάζ...
    Από τον/την parginos στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-03-13, 17:39
  4. Ταπα ρεζερβουαρ με κλειδαρια για CORSA B '98
    Από τον/την vchrist στο forum Exterior (Εξωτερικά)
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-09-12, 09:50
  5. Corsa Ecoflex 1.3 ή 1.7
    Από τον/την scatzoxeiros στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-12, 17:26

Δικαιώματα - Επιλογές