Αρχικό μήνυμα απο
PetrosKar
Καλημέρα φίλε Γιώργο. Τώρα το είδα το μήνυμά σου. Δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα πήγα και το έφτιαξα. Μου έπιασαν λίγο τα οπίσθια, αλλά τουλάχιστον πήρα την εγγύηση. Πλήρωσα 85€ με 2 χρόνια εγγύηση για το μοτεράκι το καινούργιο της τάπας. Όλα καλά.
Να κάνω 2 παρατηρήσεις:
Η πρώτη είναι πως όταν έβγαλα το πλαστικό μέσα από το πορτ μπαγκάζ, έβγαλα και το αφρολέξ με τα εργαλεία ανύψωσης και δεν είχα πρόσβαση στο μοτεράκι, παρα μόνο στο φανάρι και στο parktronic.
Δεύτερη παρατήρηση, όταν τέσταρα ο ίδιος την τάπα αν λειτουργεί κανονικά, ο μηχανικός μου φάνηκε ενοχλημένος. Τι ότι και καλά αμφισβητώ την δουλειά του; Δεν φτάνει που με 85€ παίρνεις 4 τέτοια μοτεράκια, έπρεπε να πράξω λες και παίρνω "γουρούνι στο σακί" ; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα που έχουν οι μηχανικοί της Opel στις αντιπροσωπίες (προφανώς δεν είναι όλοι το ίδιο, έχω τύχει και σε τζιμάνια μηχανικούς Opel). Το έλεγξα με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς και το σύστημα λειτουργεί τέλεια.
Τέλος καλό, όλα καλά και σας ευχαριστώ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις σας συμφορουμίτες μου!!!