If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 37 από 37

Προεπιλογή

Εκανα σημερα 60χλμ με χιονοκουβερτες - πανιά. μεγιστο 3η ταχυτητα στο κιβωτιο και 50χλμ/ω σε επαρχιακο δρομο αναβαση - καταβαση ολα ευτυχως καλα. Καλα για μεσα στα χωρια που δεν περναει το γκρέιντερ και εχει χιονια που ριχνουν μονο αλατι τα πανια ειναι το ιδανικοτερο. ΕΑΝ το χιονι ειναι πυκνο και δεν εχει πατηθει με τα πανια γλιστρας δεν πας πουθενα. Ειναι σκεψου σαν να εχεις χιονολαστιχα ενα πραγμα. Το πλεονεκτημα ειναι οτι μπαινουν-βγαινουν ευκολα ειδικα εαν η αποσταση απ το θολο με το ελαστικο ειναι μικρη και δεν μπορεις να βαλεις αλυσιδες. Το καλυτερο απ ολα για γερα χιονια και ορεινα κακα τα ψεμματα ειναι τετρακινηση + αλυσιδες. Ξεχασα ν αναφερω πως σε στεγνο δρομο εαν βγεις ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ευκολα οποτε θελει να τα βγαζεις.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mcloud : 11-01-17 στις 15:51
    Δεν τρέχει κάστανο.

Προεπιλογή

Καλησπέρα στη παρέα,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει χιονοκουβερτες να μου πει εντυπώσεις.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τις χιονοδέστρες και αν τις έχει χρησιμοποιήσει;
    http://www.allcar.gr/car-accessories...u/xionodestres

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

διαγραφη
    Γιάννης

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο subi21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα στη παρέα,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει χιονοκουβερτες να μου πει εντυπώσεις.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τις χιονοδέστρες και αν τις έχει χρησιμοποιήσει;
    http://www.allcar.gr/car-accessories...u/xionodestres

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    για τις συγκεκριμενες oem που εχεις βαλει τις εχει στο ebay στα 35 ευρω.ριξε μια ματια και θα γλυτωσεις τουλαχιστον το διπλασιο ποσό
    Γιάννης

Προεπιλογή

Παίδες έχει δοκιμάσει κανείς αλυσίδες της Goodyear?

Προεπιλογή

Φιλε μου εγω προτεινω χιονοκουβερτες αλλα εχει ποιοτητες και σε διαφορες τιμες. Θα σου ελεγα να μην παρεις τις πιο φθηνες...

Προεπιλογή

Οι χιονοκουβερτες δυστυχώς δεν κάνουν δουλειά σε όλες τις συνθήκες...

Senior Member Το avatar του χρήστη SotosKon
    Περιοχή
    Kαβαλα-Ηρακλειο
    Αυτοκίνητο
    Astra J

Προεπιλογή

Ουτε και οι αλυσιδες.Απο 10-15 ποντους και πανω τον ηπιες γενικως στο χιονι.Το καταλαβα στο πετσι μου περυσι και με ποιο βαρυ οχημα απο τα δικα μας hatchback.
    OPEL ASTRA J 1.3 ECOFLEX (ΜΥ12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο opel astra j 2011 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παίδες έχει δοκιμάσει κανείς αλυσίδες της Goodyear?
    ?

Προεπιλογή

Τελικά αγόρασα την Δευτέρα χιονοκουβερτες και τις χρειάστηκα χθες. Είναι φοβερές και με έβγαλαν ασπροπρόσωπο.
    Καθόλου κραδασμούς στο τιμόνι καθόλου γλίστρημα του αυτοκίνητου και γενικά υπέρ ευχαριστημένος.
    Πιστεύω τέλεια επιλογή.

Προεπιλογή

Ποιες πήρες αν επιτρέπεται?

Προεπιλογή

Οι αλυσίδες θα σου γρατζουνίσουν τις ζάντες.....οι χιονοκουβέρτες είναι ότι ποιο καλό και φθηνό υπάρχει για το χιόνι χωρίς να σου καταπονεί τα λάστιχα και τις αναρτήσεις. Το μοναδικό τους μειονέκτημα είναι οτι καίγονται αν συνεχίσεις να οδηγείς σε μη χιονισμένο οδόστρωμα.
    Αν έχεις γερό πορτοφόλι προτίμησε τις τυπου spikes αλλά μιλάμε για πολλά περισσότερα χρήματα

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

και εγω αγορασα προχθες τις autosock ( https://www.skroutz.gr/s/2542293/AutoSock-No-62.html ) να τις εχω για ωρα αναγκης .Βεβαια μου ανεφεραν οτι θα πρεπει να εχει χιονι κατω,αν δεν εχει μεγιστη ταχυτητα ειναι τα 15χλμ.
    Γιάννης

Προεπιλογή

Και εγώ σήμερα παρήγγειλα τις michelin.

Προεπιλογή

Εγώ παιδιά αλυσίδες έχω . Δεν τις έχω χρειαστεί ακόμα. Αλλά τις έχω για ώρα ανάγκης. Εύκολο κούμπωμα που έχω δοκιμάσει να τις βάλω. Μάρκα δεν θυμάμαι.
    Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford

Senior Member Το avatar του χρήστη Mokka
    Περιοχή
    Νέο Ηράκλειο
    Αυτοκίνητο
    Mokka

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Corbil Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι αλυσίδες θα σου γρατζουνίσουν τις ζάντες.....οι χιονοκουβέρτες είναι ότι ποιο καλό και φθηνό υπάρχει για το χιόνι χωρίς να σου καταπονεί τα λάστιχα και τις αναρτήσεις. Το μοναδικό τους μειονέκτημα είναι οτι καίγονται αν συνεχίσεις να οδηγείς σε μη χιονισμένο οδόστρωμα.
    Αν έχεις γερό πορτοφόλι προτίμησε τις τυπου spikes αλλά μιλάμε για πολλά περισσότερα χρήματα
    Πολύ περισσότερα στη ελλάδα. Αν έχεις κάποιον έξω που μπορεί να στα φέρει είναι συνήθως μισή τιμή.

Πήρα τις Thule K-Summit K45 στα 200 από 450 εδώ (πριν 2-3 χρόνια).

δεν μπαίνει κανονική αλυσίδα σε εμένα (θέλει τις πολύ λεπτες που δεν ξέρω αν θα άντεχαν) και τις κάλτσες τις φοβάμαι.
    Mokka 1.4t 4x4 Cosmo

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Αλυσιδες χιονιου
    Από τον/την dckatrak στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-02-21, 19:33
  2. Πωλουνται αλυσιδες χιονιου guard νουμερο 95 12mm
    Από τον/την tarammass στο forum Πωλείται
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-17, 04:09
  3. Αλυσιδες για Insignia 18"?
    Από τον/την TKarak στο forum Opel
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-03-11, 11:30

Δικαιώματα - Επιλογές