If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
never in a straight line....
ποσο αληθινό και ποσο μας εκφραζει...
εξαιρετικο..
opel corsa c from 2002 to 2015.
ο μικρός μου ήρωας!
ταυτιστηκα απολυτα με το κειμενο αυτο
η απολυτη προσωπικη μου απολαυση - χαλαρωση ειναι
οδηγηση με γρηγορους ρυθμους με την μουσικη που μου αρεσει να παιζει σχετικα δυνατα
εκεινη την στιγμη υπαρχω μονο εγω το αμαξι και ο δρομος κανενας και τιποτα αλλο
η απολυτη ελευθερια; δεν ξερω ομως σιγουρα η απολυτη φυγη απο ολους και ολα
με λενε γιωργο
astra twintop 1,6t cosmo ,μαυρο
xenon
δερμ. σαλονι
αλουμ. πεταλ
cruise control
φιμε τζαμια
dvd nav
αορ. αισθητ. παρκαρ.
καποτε για να καθαρισω το μυαλο μου εφευγα απο παλληνη αργα τη νυχτα και κατεβαινα Σουνιο απο Βουλιαγμενης και παλι πισω απο Λαυριο Κορωπι κλπ. Ηταν η αγαπημενη μου διαδρομη στην Αττικη... Ακομη ειναι αλλα τωρα πια 170χλμ για τη βολτα και μονο το σκεφτομαι.Ισως και να μεγαλωσα χαχαχα
πες το ψεμματα ειναι και αυτο. κατσε να δεις που θα παει σε λιγο η τιμη λιτρου καθως διαβαζα οτι απο το νεο ετος θα ενσωματωθουν τα τελη κυκλοφοριας ετσι ωστε οποιος κινειται περισσοτερο να πληρωνει και περισσοτερο. αυτο βεβαια ανεξατητα απο το ετησιο χαρατσι τελων κυκλοφοριας το οποιο βεβαιως βεβαιως δεν θα καταργηθει... αλλα θα μειωθει...Δε θα μιλησω ουτε για κρατος ουτε για τιποτα αλλο...ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του...
+1
Ενας απο τους τροπους χαλαρωσης μου !!!
Πολυ ωραιο αρθρο!
Eισαι γραμμενος στο opel-club.GR γραφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
OPEL υπηρχαν κ πριν τα ΟPC!!!!
Πετρο δεν θα εβαζα υγραεριο. το πιθανοτερο μετα ειναι οτι θα παω σε πετρελαιο.δεν το εμπιστευομαι
ναι καλα Αρη και εγω τα ιδια ελεγα και χειρότερα.. οταν ομως ειδα την γλυκα...
και η τιμη που ειπα ειναι για μεσα στην πολη... Ταξιδι εχω κανει 310 χλμ με 15 Ευρω..
ειχα αποφασισει πριν 4 χρονια να βαλω Πετρο αλλα διαβασα πολυ και πολλα και αλλαξα γνωμη.
με τα λεφτα που γλυτωνεις παιρνεις ενα αλλο..ή αλλη μηχανη... ΑΝ σου βγαλει προβλημα..ξερω αυτοκινητα που εχουν κανει 200χιλιαδες χλμ και ακομα πανε χωρις κανενα προβλημα..ε και να του παθει ζημια χεστηκε...
Εγω και μονο που το εχω 8 μηνες εχω κανει αποσβεση και εχω κερδισει 2 χιλιαρικα σε βενζινες...εκτος της αποσβεσης ..
μονο που ετσι οπως εχει γινει η κατασταση πλεον κανενας δεν μπορει να αποταμιευσει τα χρηματα που γλιτωνει απο μια τετοια αλλαγη για να πεις οτι δεν τα πειραζεις και πανε σε αλλο αυτοκινητο. Και δεν εμπιστευομαι μεταχειρισμενη μηχανη.Τουλαχιστον η δικη μου ξερω οτι συντηρειται σωστα. Σε καμια περιπτωση δεν βαζω στο αυτοκινητο μου εξαρτημα ή μετατροπη οποιαδηποτε και αν ειναι αυτη εχοντας ενδειξεις οτι καποια στιγμη (ισως) θα μου δημιουργησει προβλημα.Ολα ειναι θεμα οπτικης γωνιας... :-)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Aris25beli : 07-12-15 στις 17:08
Πολυ καλο αρθρο!Καποτε το εκανα πολυ συχνα...τωρα δυστυχως....
ρε μαζι σου σε αυτο που λες..σου λεω τα ιδια ελεγα και χειροτερα... αλλα οταν βλεπω την γλυκα του οτι κανω 3πλασια χλμ αποσα εκανα την ημερα χωρις ΚΑΝ να το σκεφτομαι το που θα παω και το ποσο θα καψω και καιω σχεδον το 1/3 ... μιλαμε για ταιραστια διαφορα.. ηθελα στα 100 χλμ 1 20ρικο..και τωρα με το 20ρικο κανω 320-340 .. μιλαμε για τεραστια διαφορα..αν ειναι να μου βγαλει προβλημα σε 5-10 χρονια ας βγαλει...θα το εχω χαρει 1000 φορες το αμαξι μου και τις βολτες μου...και οχι να θελω να παω καπου και να το σκεφτομαι οπως εκανα καποτε με την βενζινη... τι να το κανω να μου παει το αμαξι αλλα 10 χρονια χωρις προβλημα αλλα με μαγκωμενα χερια στην τσεπη και να το παιρνω 1 φορα την μερα και να μην το χαιρομαι και τωρα να το παιρνω 10 φορες χωρις καμια σκεψη και αγχος αν θα μου φθασει η βενζινη η οχι... δεν το εχεις ζησει το συναισθημα... Αποδεχομαι φυσικα την αποψη σου απλα σου λεω και την δικη μου μιας και ημουν σαν και εσενα και χειροτερος αλλα εκανα το ρισκο και το εβαλα τελευταιας γενιας και ειδα την γλυκα...
μωρε και εγω το χαιρομαι αλλα το χρυσοπληρωνω χαχαχα