χαχαχα! αλλα εσυ πληρωνεις αλλαγες ιμαντα καθε 60000χλμ
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
χαχαχα! αλλα εσυ πληρωνεις αλλαγες ιμαντα καθε 60000χλμ
never in a straight line....
το δικο μου ομως ακουγεται ωραια και βαρβατα ενω το δικο σου σαν ταξι :P ο ηχος της αλυσίδας με ξενερωνει πολυ :P με αγαπη χαχαχαχα
αμα σου πω οτι ακουγεται μονο στο ρελαντι οταν ο κινητηρας ειναι κρυος τι θα πεις αγαπημενε?χαχαχα
οτι ο,τι και να κανεις τον "αλυσιδωτό" ηχο δεν τον "σβήνεις" με τιποτα αγαπουλα χαχαχαχα
φιλος μου ειναι αντιπρόσωπος αλλα απο περιέργεια λεω να δοκιμασω και τα αλλα
Καλησπερα, opel astra gtcz16xer, 67.000xlm αλλαγη με λαδι οπελ καθε 7000λμ.
ποιο λαδι ligui moly 5w30 προτεινετε?
εχει διαφορα και το προτιματε?
που το βρησκω?
Καλησπερα, opel astra gtcz16xer, 67.000xlm αλλαγη με λαδι οπελ καθε 7000λμ.
ποιο λαδι ligui moly 5w30 προτεινετε?
εχει διαφορα και το προτιματε?
που το βρησκω?
Πέτρο εγώ σου είπα. Επειδή έβαζες 10W40 ή θα βάλεις τα 10W40 που σου πρότεινα στο τέλος του μηνύματος που είναι ορυκτέλαιο όμως αλλιώς τα Top Tec 4100 5W40 που είναι πλήρες συνθετικά. Για εμένα βάλε τα Top Tec 4100. Γνώμη μου είναι να μην πας σε 5W30 από τι στιγμή που δουλεύεις 10W40. Βάλε 5W40 Top Tec 4100 που είναι και πιο κοντά στο ιξώδες και πιστεύω θα είσαι τζετ... Το έχεις δουλέψει με κάτι άλλο εκτός από 10W40; Σου καίει καθόλου λάδι; Σε ρώτησα και πριν αλλά δεν μου απάντησες...
Και κάτι ακόμη. Η καδένα δεν ακούγεται καθόλου ούτε στο ρελαντί... Ειδικά στο 207 που έχει κι αυτό καδένα, το μοτέρ είναι πιο ήσυχο από το C4 του πατέρα μου που έχει ιμάντα... Όλα είναι σχετικά.
Νίκο τα Agip τα έβαζε παλιά ο πατέρας μου στο Celica... Αυτά είχε μέσα όταν έκαψε το μοτέρ το GT με τις αγωνιστικές χωάνες της Webber... Τα φοβάμαι είναι η αλήθεια. Επίσης δεν νομίζω ότι έχει dexos2 η Agip.
http://www.centerforqa.com/dexos-brand2/
σου απαντησα βαγγελα οτι παντα 10-40 εβαζα :P
Το αμαξι δεν καιει σταγονα.
Εχω λικουιμολι εδω κοντα μου στην καλλιθεα θα περασω απο δευτερα να δω ποσο τα εχει τα 4100 που μου λες . Εχω και γκαζι γιαυτο και ελεγα να βαλω κατι πολυ καλο.. Μπορει να κανω οντως καλο ή εστω αν δεν εχει κατι διαφορετικο τοτε για ψυχολογικους λογους :P
Βαγγο τι να το κανεις το dexos2 στο μοτερ της fiat?????
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Δίκιο έχεις σε αυτό αλλά αφού ο κατασκευής λέει Dexos2 δεν πρέπει να βάζουμε αυτό; Φίλτρο σωματιδίων ας πούμε η Φιατ έχει ένα βαρελάκι ενσωματωμένο μαζί με τον καταλύτη; Η φιατ έχει το ίδιο; Μήπως παίζει ρόλο και τι περιφερειακά βάζει η opel? Μικροδιαφορές θα μου πεις βέβαια. Αλλά όσο να ναι με το φίλτρο σωματιδίων υπάρχει ένα ψυχολογικό άγχος οπότε καλύτερα να έχεις τις προδιαγραφές του κατασκευαστή σου.
Πέτρο γύρω στα 45€ μπορείς να το βρεις και στο ίντερνετ αν σου πουν ακριβά.
http://www.skroutz.gr/s/6213674/Liqu...-5W-40-5L.html
το δευτερο ειναι και κοντα μου 34.5 Ε τα 5 λιτρα .
Χτυπά το από εκεί! Απίστευτη τιμή!! Το είχα ψάξει κι εγώ παλαιότερα και θυμάμαι ότι ήταν πιο φθηνό από τα 4600 και τα 4200 που βάζουμε στα αυτοκίνητά μας...
ο κατασκευαστης στην προκειμενη περιπτωση 1.3JTD, για να τον λεμε με το ονομα του, ειναι η fiat. Τωρα αν η opel εχει στο ραφι το dexos2 ειναι αλλου παπα ευαγγελειο...
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Ρε σεις πήγα στην λικουι μολι στην Καλλιθέα και τα λάδια που λέγαμε τα 5-40 τα είχε 55 ευρω! Τρελάθηκα χαχα έξω σε ενα μαγαζί στον νεο κόσμο απο το Σκρουτζ που το βρήκα τα έχει τα ιδια 34 ευρω! Τι παίζει ;;;
Και τα toptec 4600 στην καλλιθεα ξερεις ποσο τα εχει; 70 ευρω και φιλικη τιμη. Και ειναι μαγαζι της επισημης αντιπροσωπειας που τα εισαγει στην ελλαδα. Για αυτο μενω με τα ταπεινα gm.
Μα αυτο μου κάνει εντύπωση ότι ειναι επισημη αντιπροσωπια κ ειναι τόσο ακριβή..τα βρήκα σε αλλο μαγαζί στον Νέο κόσμο 35 ..θα πάω αύριο να τα πάρω ... που 35 που 55...
ωπα ρε παιδια εγω σταματησα πεντε λεπτα πριν σε ενα μαγαζι με λαδια στο Γερακα. Να ρωτησω τιμη αν ειναι να τα δοκιμασω και εγω τα 4600 στην επομενη αλλαγη λαδιων και μου ειπε ο τυπος 50 ευρω το πενταλιτρο.