If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
το συνηθισμενο ειναι ή 30 με 40.000 χιλιομετρα ή 3-4 χρονια αλλα μου εχει τυχει και να τα αλλαξω με 15.000 χιλιομετρα
στα δυο χρονια γιατι βγηκαν προβληματικα και γλυστραγα συνεχως με το ABS να κανει υπερωριες
με λενε γιωργο
astra twintop 1,6t cosmo ,μαυρο
xenon
δερμ. σαλονι
αλουμ. πεταλ
cruise control
φιμε τζαμια
dvd nav
αορ. αισθητ. παρκαρ.
Έχω 55000 km και τα έχω 3 χρόνια. Δεν τα έχω αλλάξει ακόμη. 215/45/17
Γύρω στα 4 χρόνια με 45-50K+ χιλιόμετρα είναι ο στόχος αν δε χαλάσουν από κάποιο σκίσιμο (ευτυχώς δε μου έχει τύχει ακόμα). Τα χρόνια δε τα διαπραγματεύομαι γιατί τα λάστιχα ξεραίνονται και γλιστράνε, όπως επίσης αλλαγή αν νιώσω γλίστρημα σε δρόμους που δεν είχα ανεξάρτητα ηλικίας/χιλιομέτρων. Τα χιλιόμετρα δε παίζουν τόσο ρόλο και σε 40K+ έχει φθαρεί στο μισό περίπου το πέλμα οπότε θεωρητικά και 60-70Κ φτάνουν αλλά λόγω ηλικίας δεν είναι για το δρόμο πλέον. Κάτι 20-30Κ που λένε κάποιοι, πολύ λίγα δεν είναι για αλλαγή;; Τα τωρινά μου έχουν ήδη 17Κ και φαίνονται σχεδόν σαν καινούργια τόσο σε πέλμα όσο και σε κράτημα (1 έτους).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apagogeas : 27-12-16 στις 17:04
ΤαβανΙ 4 χρόνια ή 40.000 χλμ. ....οποίο ερθει πρωτο
[IMG]http://i42.tinypic.com/2568eps.jpg[/IMG]
Έχω αρχίσει κ πιστεύω ότι κανένα ελαστικό δεν κρατάει σοβαρά μέχρι 4 χρόνια. Ίσως έτυχε. Αλλά απ τα καινούρια δεν ξέρω δε με εμπνέουν
Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ
Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης
20-30.000 η δυο με τρια χρονια!
Astra K Dynamic 1.6CDTI (136ps)