Φετος ο καιρος μας αργησε, σημερα το χιονι εκανε την εμφανιση του, οποτε σημερα θα εχουμε πρεμιερα!! να δουμε τι ψαρια ποιανουν τα UG9.
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Φετος ο καιρος μας αργησε, σημερα το χιονι εκανε την εμφανιση του, οποτε σημερα θα εχουμε πρεμιερα!! να δουμε τι ψαρια ποιανουν τα UG9.
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Σημερα πατησα χιονι, σε συνθηκες γλυτσας που ποιανει το πρωτο χιονι, 1-2 ποντους ψιλο, μεχρι και 10 ποντους που μπηκα δεν μου εδωσαν την εντυπωση οτι δεν μπορουν να τα βγαλουν περα, τα UG9 ειναι σχεδον ιδια και ενα τονο καλυτερα απο τα UG7 που ειχα ποιο παλια, στο ξεκινημα σε χιονι σε ανηφορα ξεκινανε ανετα και στο σπινιαρισμα τα ακους να σκαβουν, σε στροφες σου δινουν μια σιγουρια, μεχρι 50-60km που κινηθηκα σε ανηφορικο κομματι με 2-3 ποντους χιονι, μου φανηκαν πολυ σταθερα, χωρις να παιζει το τιμονι ατσαλα και οταν χασουν προσφυση ειναι πολυ ελενχομενα, στο φρεναρισμα επισης πολυ καλα, σταματας αμεσως.
Μπηκα καταλαθος μεσα σε χωματοδρομο ο οποιος ειχε οριζοντιο κοψιμο της ασφαλτου περιπου 5 ποντους υψος με χιονι 5 ποντους περιπου, λεω εδω μειναμε!! βγηκα με την οπισθεν με μικρη κλιση προς την μουρη, οι πισω ανεβηκανε ευκολα με την φορα του αμαξιου, οι μπροστα σκαλωσανε αλλα με λιγο ζορι βγηκε.
Κατα τα αλλα σαν 1η ματια εμεινα ευχαριστημενος, γιατι τα πηρα καθαρα για χιονι, σε ολες τις αλλες συνθηκες στεγνο βρεγμενο το λαστιχο ειναι βεντουζα.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karaman : 07-06-18 στις 12:41
Μια ερώτηση για μελλοντικά σχέδια....
Αξίζει να μπει χιονολαστιχο σε 17αρα, η καλύτερα μια τετράδα σιδερένιες 16αρες και να μπούνε σε αυτές χιονολαστιχα?
Αξίζει μόνο για καλύτερη πρόσφυση τον χειμώνα, επειδή το πέλμα είναι αρκετά φαρδύ, αν θες να πατήσεις χιόνι ανάβαση, δεν θα τα βγάλουν πέρα. Σε ευθεία θα κινηθείς ικανοποιητικα,
Εγώ λέω φέτος για το d να βάλω τα Michelin alpin, αλλιώς θα ξαναπάρω τα Goodyear παλι, μιας και έμεινα ευχαριστημένος.
Μια λεπτομέρεια για όποιον ψάχνεται για 16 σιδερένια σε j (με κάθε επιφύλαξη όμως.. δεν είμαι απόλυτα σίγουρος).
Ο κωδικός GM 13259235 αφορά καρέ 115
Ο κωδικός GM 13259234 αφορά καρέ 105