If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 20 από 26

Προεπιλογή Χειμερινα Λαστιχα-Χιονολαστιχα

Τον επομενο μηνα θα βαλω χιονολαστιχα στο corsa, (185/55R15) στο παρελθον εχω βαλει κατα σειρα, Firestone winterhawk, lassa snoways 2, Goodyear ultragrip 7, Bridgestone blizzak lm 25.
    Μακραν ποιο ευχαριστημενος με τα Goodyear ultragrip 7, και ελεγα να συνεχισω με τα ultragrip 9. Σημερα μπηκαν και στο παιχνιδι και τα Gislaved nordfrost 5.
    Παντα ακουω τα καλυτερα για τα Nokian χειμερινα, αλλα ποτε δεν τα δοκιμασα, ισως γιατι ειχα ασχημη εμπειρια με τα καλοκαιρινα Nokian Z.

Η χρηση τους θα ειναι για αναβαση σε χιονισμενο δρομο χωρις αλυσιδες. Ακουω γνωμες??
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Εχω χρησιμοποιησει τα alpin της Michelin και εμεινα πολύ ευχαριστημένος, συνάδελφοι που ειχαν τα Gislaved ηταν ακομα ποιο ευχαριστημένοι. Όμως τα τελευταια αρχη και τελος περιοδου θελουν προσοχη στο στεγνο και στις θερμοκρασίες όταν ανεβουν.
    1.7D opc line

Προεπιλογή

Πραγματι φιλε και γω ακουω παρα πολυ καλα λογια για τα Nokian. Επισης κοιτα για τα Vredestein Snowtrac 3 δοκιμασμενο απο πολλους. Υπαρχουν και τα 5 πιο καινουρια αλλα δεν ειναι δοκιμασμενα αρκετα. Τελος απο Pirelli ακουω γκρινιες και στα θερινα και στα χειμερινα. Γνωμη μου ειναι να πας σε κατι σιγουρο δοκιμασμενο Ultragrip ή Snowtrac . ΥΓ: Προσωπικη εμπειρια ΔΕΝ εχω, παντα εβαζα θερινα ελαστικα.
    Δεν τρέχει κάστανο.

Προεπιλογή

Νίκο κι εγώ το καινούριο χειμερινό της Goodyear θα σου πρότεινα... Δες το βίντεο που το κάνουν τεστ σε χιόνι. Γαντζώνει πολύ καλά. Δεν είναι λίγο νωρίς για χειμερινά λάστιχα; Χτες γύριζα στις 6 το απόγευμα από Αθήνα και το αυτοκίνητο έγραφε 38 βαθμούς Κελσίου... Από Δευτέρα βέβαια θα πέσει αρκετά η θερμοκρασία...

Προεπιλογή

Αρχες οκτωβρη θα τα περασω στις 2ες ζαντες να τα εχω ετοιμα και μεσα με τελη οκτωβρη θα τα βαλω πανω. Συνηθως μεσα με τελη οκτωβρη εδω πανω η θερμοκρασια πεφτει κατω απο τους 20 και αναβουν τα καλοριφερ, φετος λενε θα εχει χειμωνα, αντε να δουμε...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karaman : 19-09-15 στις 16:05

Προεπιλογή

Nokian.....Τι θυμήθηκα τώρα. ....
    Τα φόραγα 2 εβδομάδες στην Ελβετία το 2009 σε ένα mercedes και επαθα πλάκα με το κράτημα του σε μαλακό χιόνι ....με 100χλμ/ώρα ταχύτητες και ήταν σαν να πηγαίνω σε στεγνό. .....
    Κάπου εκεί σταματάει και η εμπειρία μου σε χιόνι λάστιχο αφού στον αγρότη φοράω λάστιχα 50-50
    [IMG]http://i42.tinypic.com/2568eps.jpg[/IMG]

Προεπιλογή

Εχω στο bmw e46 nokian ,και παλιοτερα στο astra ,υπερ ευχαριστημενος σε δυσκολες καιρικες συνθηκες σε σχεση με Gislaved και Michelin

Προεπιλογή

Εγω ,εχω μεινει πολυ ευχαριστημένος με HANKOOK IPIKE RS

Προεπιλογή

Τελικα κατεληξα στα Goodyear UG9 διασταση 175/60R15. Eυχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!

Προεπιλογή

Μεγιές, περιμενουμε εντυπωσεις οταν τα χρησιμοποιησεις. Ποσο σου βγηκαν κανα 350αρι;
    Δεν τρέχει κάστανο.

Προεπιλογή

Μεγιές Νίκο!! Καλοφόρετα! Πιστεύω θα τα ευχαριστηθείς στα χιόνια!!

Προεπιλογή

Ευχαριστω, 330€ μου τα αφησε, 350€ τα 185/55R15, πηγα σε 175 για οσο ποιο στενο τοσο ποιο καλα στο χιονι, δεν τα πηρα ακομα τα παρηγκειλα, 21/10 θα παραλαβει οποτε τοτε θα μπουνε κιωλας. Απο τα UG7αρια ειχα μηνει 100% οικανοποιημενος πιστευω το 9αρι να ειναι ακομα καλυτερο.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vacross Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω χρησιμοποιησει τα alpin της Michelin και εμεινα πολύ ευχαριστημένος, συνάδελφοι που ειχαν τα Gislaved ηταν ακομα ποιο ευχαριστημένοι. Όμως τα τελευταια αρχη και τελος περιοδου θελουν προσοχη στο στεγνο και στις θερμοκρασίες όταν ανεβουν.
    Ti diastasi exis vali ( exoume to idio autokinito ) se ximerina?

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Karaman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικα κατεληξα στα Goodyear UG9 διασταση 175/60R15. Eυχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!
    Καλοριζικα!

Προεπιλογή

Να'σαι καλα ευχαριστω, τωρα περιμενουμε...τα χιονια!!!
    Σημερα μπηκανε πανω τα UG9, το τιμονι ξαναεγινε πουπουλο με το 175 πελμα σε σχεση με το 195, που ηταν βαρυ. Σαββατο θα κανω καμια 500αρια km οποτε αναλογα το καιρο θα δω τι κανουν σε κανονικες συνθηκες.
    Παντως φενετε εξισου ανετο σε λακουβες και ανωμαλιες, και εδω φανηκε ποσο μαλακα ειναι τα bluresponse, μιας και δεν ειδα μεγαλη διαφορα στους χτυπους της αναρτησης οταν περναω απο λακουβες.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karaman : 07-06-18 στις 12:41

Προεπιλογή

Θελω κ γω να βάλω χειμερινα σε 15 αρες ζάντες.Επειδη εχω βρει καλή προσφορα σε 195/65/15 αντι του 185/ πιστευετε θα έχω πρόβλημα?

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Karaman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να'σαι καλα ευχαριστω, τωρα περιμενουμε...τα χιονια!!!
    Σημερα μπηκανε πανω τα UG9, το τιμονι ξαναεγινε πουπουλο με το 175 πελμα σε σχεση με το 195, που ηταν βαρυ. Σαββατο θα κανω καμια 500αρια km οποτε αναλογα το καιρο θα δω τι κανουν σε κανονικες συνθηκες.
    Παντως φενετε εξισου ανετο σε λακουβες και ανωμαλιες, και εδω φανηκε ποσο μαλακα ειναι τα bluresponse, μιας και δεν ειδα μεγαλη διαφορα στους χτυπους της αναρτησης οταν περναω απο λακουβες.

Καλοπατητα , τα χιονολαστιχα ειναι για θερμοκρασιες κατω τον 7βαθμους & γενικα ειναι ποιο μαλακα απο τα 4εποχων & τρωγονται πολυ ποιο ευκολα.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vmanoss Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θελω κ γω να βάλω χειμερινα σε 15 αρες ζάντες.Επειδη εχω βρει καλή προσφορα σε 195/65/15 αντι του 185/ πιστευετε θα έχω πρόβλημα?
    Εξαρταται για τι χρηση το θες, αν το θες για αναβαση σε χιονι θα δυσκολευτει, αν το θες σε ευθεια δεν θα εχεις προβλημα. Αν το θες μονο για καλυτερη προσφυση το χειμωνα βαλτω.
    Τα blizzak που εχω σε αλλο αμαξι ειναι 195, απο την 1η στιγμη το μετανιωσα για την διασταση, σε 30 ποντους χιονι δεν μπορεσαν να μπουνε, που το ιδιο λαστιχο κολητος μου το ειχε βαλει σε 185, και οργωνε.
    Η χρηση διασταση για χιονολαστιχο αν θες να πατας χιονι, ειναι 175, πας οπου θες χωρις αλυσιδες, με τα lassa σε 175 διασταση μπηκα σε 50 ποντους απατητο και ανοιγα δρομο.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο AUQ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλοπατητα , τα χιονολαστιχα ειναι για θερμοκρασιες κατω τον 7βαθμους & γενικα ειναι ποιο μαλακα απο τα 4εποχων & τρωγονται πολυ ποιο ευκολα.
    Αν ενα καλοκαιρινο σου βγαλει 60-70000km το χιονολαστιχο θα σου βγαλει 50000km max, ή μεχρι να μην παταει καλα σε χιονι. Τα χιονολαστιχα θελουν φροντιδα στην οδηγηση, απαγορευετε το σπινιαρισμα σε στεγνο και το μπλοκαρισμα των τροχων. Τα goodyear τα 7αρια τα ειχα σε αμαξι χωρις abs την 2η χρονια και μετα απο ενα καλο φρεναρισμα που μπλοκαραν οι τροχοι, κουρεψα το πελμα και απο τα 2 και τα πεταξα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. χειμερινα ελαστικα 205/50-16
    Από τον/την tzelis στο forum Ζητείται
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-13, 22:51
  2. λαστιχα!
    Από τον/την astroboy στο forum Exterior (Εξωτερικά)
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-02-11, 11:03
  3. TT 1.6T ΛΑΣΤΙΧΑ (225/40/18)
    Από τον/την voltaire στο forum Στήσιμο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-09, 13:47
  4. ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
    Από τον/την ZERMIOTIS στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-07, 07:45

Δικαιώματα - Επιλογές