Καλησπέρα.
Έχω ένα corsa c σειριακό και πέρα απο λόγους εμφάνισης, σκεφτόμουν να βάλω 17 ζάντες προκειμένω να μειωθεί το σπινάρισμα και η γενικά νευρική εκκίνηση που χαρακτηρίζει τα eazytronic καθώς και σταματημενα, έχουν μισή ταχύτητα μέσα;;... και το αμάξι χωρίς να πατήσεις γκάζι, τσουλάει μόνο προς μπροστά , κάπως σαν κλασικό αυτόματο ας πούμε, κάτι που δέν συμβαίνει σε άλλα σειριακά, όπως το lancia Y ενός φίλου που οδήγησα και που όταν το αμάξι σταματήσει σε φανάρι ή σε ένα stop μιάς διασταύρωσης, (πάντα σε επίπεδη επιφάνεια όλα αυτά), μένει εντελώς στο ''νεκρό'' δηλ. ακίνητο και άν δεν πατήσεις γκαζι ΔΕΝ ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ απο το σημείο που σταμάτησες!
Γι'αυτό και μπορεί να έχουν ''μειον'' (σειριακά όπως το εν λόγω lancia ), στο ότι δεν έχουν αυτήν την βοηθητική ώθηση προς τα μπροστά, που βοηθάει πολύ στις μανούβρες στο παρκάρισμα όπως στο δικό μου, (το ομολογώ!), είναι όμως άκρως πολιτισμένα (τα άλλα σειριακά) ,τουλάχιστον, στην εκκίνηση... αφού ελείψει της ώθησης αυτής προς τα εμπρός, ξεκινάνε απο το μηδέν! Πατινάροντας σαν αυτόματα.Αυτό όμως το πατινάρισμα, δίνει την απαιτούμενη ομαλότητα στην εκίνηση που στερούνται τα eazotronic...
ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥ ΤΑ ΣΥΝ και τα ΠΛΗΝ τελικά...
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ για να μήν μακρυγορήσω άλλο:
ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕ 17άρες ζάντες και αντίστοιχα λάστιχα, ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΩΤΣΙΜΑΤΑΚΙ ΔΗΛ. Η ''ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ'' που οφείλεται σε ακούσιο σπινιάρισμα δηλαδή, ένεκα μετάδοσης και που περιέγραψα ως εικόνα εκκίνησης στα eazytronic;;
Ευχαριστώ