Γενικά, σε πολλές μάρκες μπαταριων, απ ότι ακούω πολλές φορές γίνεται λίγο χαμός με τις ποιότητες. Τις βάζεις σε ζυγαριά και βλέπεις διαφορά στα κιλά....
Γιάννη τι έκανες τελικά? Έβαλες άλλη?
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Γενικά, σε πολλές μάρκες μπαταριων, απ ότι ακούω πολλές φορές γίνεται λίγο χαμός με τις ποιότητες. Τις βάζεις σε ζυγαριά και βλέπεις διαφορά στα κιλά....
Γιάννη τι έκανες τελικά? Έβαλες άλλη?
Τελικά ναι . Έβαλα καινούρια . Banner p 6009.
Την παλιά την είχε στον φορτιστή 6 μέρες και ακόμα φορτίζε. Έτσι πήρα την απόφαση και έβαλα την καινούρια.
Θα δείξει και αυτή τι ψάρια θα πιάσει
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Γενικά οι banner θεωρούνται κορυφή! Πολύ καλή επιλογή!![]()
Να το γραψω εδω τι εχω συμπερανει με την καινουρια μπαταρια.
Λοιπον με την καινουρια μπαταρια η καταναλωση μου εχει πεσει εως και μισο λιτρο κατω, εκει που με 20€ καυσιμου, πριν εβγαζα με το ζορι 280-300km, πλεον βγαζω ανετα 330km, και με...καλη θεληση!!!εχω αγγιζει τα 380km. Αρα συμπερανω οτι επειδη το δυναμο προσπαθουσε να φορτιζει συνεχεια την μπαταρια, αυτο το φορτιο, ανεβαζε και την καταναλωση.
Επισης ενα γρυλισμα που ειχα απο την μηχανη που αυξομειωνοταν με τις στροφες του κινητηρα και οταν ειχα αλλαξει τον τεντωτηρα του ιμαντα του δυναμο, ειχε μεν εξαφανιστει για λιγες μερες, αλλα σε εκεινο το σερβις ειχα φορτισει παραλληλα και την μπαταρια, μετεπειτα ξαναεμφανιστηκε το γρυλισμα, το οποιο μετα την αλλαγη της μπαταριας εχει εξαφανιστει αυτο το γρυλισμα, αρα αυτο προερχοταν απο το δυναμο...
Οπως ειχα γραψει ηθελα να παρω μπαταρια να την εχω μπακαπ, σε περιπτωση που με αφησει η παλια καποιο πρωινο, αλλα ο ξαδερφος μου με ωθησε να την αλλαξω απευθειας, λεγοντας μου οτι αν το δυναμο προσπαθει συνεχεια να φορτισει την μπαταρια, αυτο καταπονηται, οπως και γινοταν λογικα απο αυτο το γρυλισμα.
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Για την κατανάλωση θα σας πω και εγώ σε λίγο καιρό γιατί έχω δει τελευταία την κατανάλωση να έχει ανέβει. Αν έχει σχέση με την μπαταρία θα δω και θα σας πω τι γίνεται στο δικό μου.
Ναι, η φόρτιση της μπαταρίας από το δυναμό καταναλώνει πολύ από την ενέργεια του αυτοκινήτου. Συνεπώς τόσο μια κακή μπαταρία, όσο και η χρήση άσκοπων ηλεκτρικών καταναλωτών επιβαρύνει την κατανάλωση καύσιμου.
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω το γιατί. Το δυναμό δεν είναι μόνιμα συνδεδεμένο με τον κινητήρα??
Την banner 70€. Όχι δεν την πήρα από το ίδιο. Εκεί την είχε 95€
Την bosch πόσο την είχες πάρει περίπου?
YUASA YBX5075
Την έχει δοκιμάσει κανείς?
Κωνσταντίνε καλές είναι οι yuasa! Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα!
Πριν λίγο καιρό με άφησε η μαμά μπαταρία μάρκας exide και την αντικατέστησα με μια Bosch S4008 74AH 680A.
Ο καιρός θα δείξει.