Χαιρετώ το πλήθος.
Μία ερώτηση προς τους γνώστες. Ξέρετε πως ρυθμίζεται το χειρόφρενο στο astra j;
Από τότε που το πήρα το τραβάω και τερματίζει πάνω, είχα πάει στην αντιπροσωπεία να μου το σφίξουν και μου είπαν ότι έτσι είναι.
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Χαιρετώ το πλήθος.
Μία ερώτηση προς τους γνώστες. Ξέρετε πως ρυθμίζεται το χειρόφρενο στο astra j;
Από τότε που το πήρα το τραβάω και τερματίζει πάνω, είχα πάει στην αντιπροσωπεία να μου το σφίξουν και μου είπαν ότι έτσι είναι.
Πλέον μόνο Buick Excelle XT 1.6T
χρηστο αναλογα την εκδοση που εχεις κοιτα εδω για μηχανικο
http://workshop-manuals.com/vauxhall...parking_brake/
και εδω γαι ηλεκτρικο
http://workshop-manuals.com/vauxhall...ric_handbrake/
αν και στο ηλεκτρικο οπως θα δεις αναφερει οτι δεν χρειαζεται ρυθμιση
με λενε γιωργο
astra twintop 1,6t cosmo ,μαυρο
xenon
δερμ. σαλονι
αλουμ. πεταλ
cruise control
φιμε τζαμια
dvd nav
αορ. αισθητ. παρκαρ.
όχι, δεν έχω ηλεκτρικό. κανονικό χειρόφρενο έχω. Θα το κοιτάξω το manual που μου έβαλες.
Έχω την εντύπωση ότι σε αυτοκίνητο με δισκόφρενα πίσω (χωρίς ταμπουροδισκόφρενο τύπου vectra b) δεν πρέπει να ρυθμίζεται.
Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ
Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης
Ρυθμίζεται κουμπάρε, στο gtc στην Ελλάδα μου το ρύθμιζαν αν χρειαζόταν. Είχε χρειαστεί μία φορά.
Δεν το ξέρω σίγουρα, οπότε δεν επιμένω.
Παιδιά όταν τραβάω το χειρόφρενο στο j , επειδή έχω την συνήθεια να πατάω το κουμπί στο ανέβασμα, όταν φτάνει περίπου στο μέσο τις διαδρομής, ακούγεται από την ντιζα ένα "τιννν", σαν χορδή. Γιατί? Μήπως λόγω την ακινησίας? Λέτε να στρώσει τώρα που θα το κινώ περισσότερο?
Κ μενα το κανει το J...στην αρχη τιν μετα εγινε γκαπ... ιδεα δεν εχω τι ειναι...δεν το ψαξα καν....1-2 φορες το χρονο μπαινω μεσα οποτε δεν...
Όποιος έχει βρει κάτι ας ενημερώσει.
Σε λίγο καιρό πάω για σέρβις, οπότε θα το ελέγξω προσεκτικά.
Mcloud, το κάνει και σε εσένα?
Ευχαριστώ
Ο Χρήστος έχει να μπει αρκετούς μήνες στο φόρουμ δεν προκειτε να απαντήσει (εχω επικοινωνια μαζι του εαν θες να τον ρωτησω). Δεν εχω παρατηρησει κάτι τέτοιο η αληθεια. Αν ακουσω κανενα παραξενο ηχο απο χειροφρενο θα ειδοποιησω. Τι σερβις εχεις να κανεις μικρο ή μεγαλο; ενημερωσε τι αλλαξες κ κοστολογιο αν πας αντιπροσωπια ή εξουσιοδοτημενο.
Δεν τρέχει κάστανο.
Mcloud, αναφέρομαι στον koumparos (Χρήστος).
Αν θυμάμαι καλά, τώρα έχω μόνο λαδάκια.
Αλλά μάλλον θα αλλάξω και μπουζί....
να μου πεις ποσα χλμ τα κρατας τι μακρα βαζεις και ποσο πληρωνεις ανταλλακτικα κ εργασια μαζι
Δεν τρέχει κάστανο.
Όλοι (και η αντιπροσωπεία) μου λέγαν δεν ρυθμίζεται... Σήμερα, μετά από 10 ημέρες μελέτης, το βρήκα.
Από τις 11 σκάλες το πήγα στις 5.