Ε τα ίδια θα βάλεις τι άλλο να βάλειςβ¦ το πιο σπορ λάστιχο στην κατηγορία τουβ¦ όχι ότι είναι σπορ αλλά αναλογίσου τα υπόλοιπα
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Ε τα ίδια θα βάλεις τι άλλο να βάλειςβ¦ το πιο σπορ λάστιχο στην κατηγορία τουβ¦ όχι ότι είναι σπορ αλλά αναλογίσου τα υπόλοιπα
Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ
Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης
Με ενδιαφέρει να έχει μεγάλα αυλάκια στο πέλμα.
Πριν μπω στο γκαράζ, περνώ απο ένα μέρος με χαλίκια και σφηνώνονται στα αυλάκια. Εχω διαλύσει το πάτωμα στο γκαράζ...
Εγω παντως εμεινα 100% ικανοποιημενος απο τα ΕfficientGrip Performance, αν κατα τον Απριλιο που θα αλλαξω λαστιχα υπαρχουν ακομα, ισως ξαναβαλω τα ιδια. Ενα απο τα καλυτερα λαστιχα που εχω φορεσει.
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Κ εμένα αλλά αντέδρασαν ακριβώς σαν τα premium 5. Στις 20000χλμ μια μέρα απλά δεν είχα λάστιχα.
Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ
Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης
Να σημειωσω οτι εγω τα φοραω μονο καλοκαιρι, με το που ψυχραινει ο καιρος, ναι χανουν αποδοση, κυριως κατω απο τους 20 βαθμους δεν πατανε, αλλα ολο το καλοκαιρι ειναι βεντουζες!! 62000km τα εγραψα!!
Και κυριως για 17αρι 45αρι προφιλ που φοραω, ειναι πολυ ανετο, τα πλαινα ειναι πολυ μαλακα.
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Το διάβασε κανείς αυτό;; https://www.autoblog.gr/2022/12/21/c...-6-pagkosmios/
Έχει αλλάξει κάποιος πρόσφατα ελαστικά 185/65R15?
Καλημέρα!!! Το yaris της γυναίκας μου φοράει τα Yokohama BluEarth-ES σε 185/60R15. Στις 10-12 χιλιάδες που του έχουμε κάνει (είχε κάνει και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης 5 χιλιάδες) οπότε ας πουμε ότι έχουν κοντά στις 20.
Εντάξει τίμιο λαστιχάκι... Δεν θα πω ότι τρελάθηκα κιόλας, αλλά την δουλεία τους την κάνουν. Δεν τα είχα ξαναδοκιμάσει γενικώς. Θα δούμε από εδώ και πέρα πως θα συμπεριφερθούν.
Μετά τα Michelin Primacy 3 που λόγω παρέλευσης 5ετίας και ότι είχαν αρκετά ραγίσματα στα πλαϊνά και άρχισαν και γλιστρούσαν, σήμερα μπήκαν τα SUMITOMO HTR Z5 σε 215/45/17. Σε κανα μήνα θα γίνει και ταξίδι οπότε στο μεταξύ θα πατήσουν και θα δούμε τι ψάρια πιάνουν.
Corsa D Sport 3d 1.4 Silver Lighting Opc Line Pack 1 + 17άρες.
Wish list: Πίσω δισκόφρενα (υπάρχουν κομμάτια), καθίσματα Recaro, AFL.
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Καλοφόρετα!