If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Ευχαριστώ Γιάννη, έλεγα μήπως τη γλιτώσω φτηνά, αλλά δεν το βλέπω.
Το προηγούμενο από ebay ήταν GM από Πολωνία, έλεγε genuine με αυτοκόλλητο που φαινόταν γνήσιο, κράτησε 2,5 χρόνια κόστισε γύρω στα 110-120 από ότι θυμάμαι. Τα ιμιτασιόν με 80 ευρώ αν κρατήσουν 1,5 χρόνο συμφέρουν μάλλον (βέβαια είναι και τα εργατικά και η ταλαιπωρία).
Πήρα τηλ. 220 ευρώ το γνήσιο εδώ. Οκ καλή τιμή σε σχέση με κάτι 400άρια παλιά.
Αυτό που βλέπω όμως είναι πάλι θα έχουμε θέμα οπότε δεν έχει νόημα να αλλάζουμε κάθε τόσο. Κάποιος που διάβασα λέει το εξής:
Replacing the valve cover only puts a band aid on the cause of the problem. The PCV check valve in the intake manifold fails and typically gets sucked into engine. Until the intake manifold is replaced or a CruzeKits bypass kit is installed, you'll be replacing valve covers on the regular. Additionally, the PCV hose running from valve cover to turbo has another check valve in it and should be replaced same time as the valve cover
Καταλαβαίνω ότι πρέπει να θεραπευτεί η αιτία, δηλαδή: α)να αντικατασταθεί η πολλαπλή εισαγωγής ή καλύτερα να μπει το bypass κτι CruzeKits V3.2 β) να αλλαχτεί το καπάκι γ)να αλλαχτεί η βαλβίδα στο σωληνάκι που πηγαίνει στην τουρμπίνα.
Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει ας γράψει την εμπειρία του. Θα το συζητήσω κι εγώ με το μάστορα και ποστάρω.
να σου φτιάξει ο μάστορας όπως κάνανε παλιά, σωλήνα αναθυμιάσεων που να ξεκινάει από εκεί και να καταλήγει σε μπουκάλα που θα βιδώσει στο αριστερό top mount
https://www.google.com/search?q=astr...A_enGR936GR936
Μιας και ήμουν από τους πρώτους που άλλαξαν καπάκι και πολλαπλή εισαγωγής κάπου το 2014, είχα κρατήσει τη χαλασμένη πολλαπλή. Πέρυσι σκέφτηκα να αγοράσω το "cruzekit" για να την επισκευάσω προκειμένου να την έχω stand by, αλλά με τα μεταφορικά έβγαινε αρκετά χρήματα. Οπότε αγόρασα τα υλικά του κιτ από εδώ με ελάχιστο κόστος και τα έχω έτοιμα σε περίπτωση που χρειαστούν. Το μόνο που δεν υπήρχε διαθέσιμο εδώ ήταν μία μεταλλική ανεπίστροφη βαλβίδα που την παρήγγειλα από aliexpress. Μπορείς να κάνεις το ίδιο σε περίπτωση που η πολλαπλή σου χρειαστεί αλλαγή.
Όταν ο άντρας ανοίγει την πόρτα του αυτ/του στη σύζυγό του,2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:ή είναι καινούρια η σύζυγος ή είναι καινούριο το αυτοκίνητο
Καλησπέρα στην ομάδα,
Για δεύτερη φορά αλλαγή ψευτοκαπακου σε astra j. Την πρώτη φορά στα 102000 χιλιόμετρα (έχω κάνει ποστ πάλι εδώ το 2019) και σήμερα στα 152000 χιλιόμετρα. Τιμή 250 ευρώ της febi bilstein και τις δύο φορές. Και το ερώτημα είναι ξέρουμε που οφείλεται αυτό το πρόβλημα?
Καλησπέρα στην ομάδα,
Σήμερα το πρωί άλλαξα το ψευτοκαπακο και σήμερα το απόγευμα έσπασε ξανά η μεμβράνη. Εννοείτε είναι στην εγγύηση αλλά η ταλαιπωρία ταλαιπωρία. Και το θέμα είναι ότι έτσι θα πάει η δουλειά? Θα φοβόμαστε καθε φορά μη σπάσει? Έχουμε ιδέα από τι μπορεί να προκαλείτε? Το έχει ψάξει κάποιος?
Febi γιατί; Στα εξωτερικά καταστήματα τόσο κάνει το original.
Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ
Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης
Πραγματικά δεν ξέρω τις τιμές στην περιοχή σου αλλά αν ψάξεις καταστήματα με γνήσια ανταλλακτικά σε μεγάλες πόλεις όπως αθηνα Θεσσαλονίκη Πάτρα Λαμία κλπ θα δεις πως στην τιμή που παίρνεις το febi εκεί κοντά θα πάρεις και το γνήσιο και όσο καλό κ να είναι το febi σα το γνήσιο δεν είναι
Opel Astra G = Ο μαθουσαλίξ
Renault Clio Turbo = Ο στριφτούλης
Το κωδικό του ανταλλακτικού το έχεις ; .Μπορείς να ρωτήσεις σε μαγαζί με ανταλλακτικά μόνο για Opel πόσο έχει το γνήσιο και τι διαφορά έχει ; Βοιωτία που είσαι από Θήβα ;Γενικά Βοιωτία δε έχει μαγαζιά μόνο με γνήσια opel αναγκαστικά κοιτάζεις Αθήνα .
Μπορείς να κάνεις μια επιβεβαίωση
Εάν έχει κωδικό ανταλλακτικού: Καπάκι Κυλινδροκεφαλής GM Γνήσιο 607697 ή 55573746 τιμή έχει 150€ το febi
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη meletis_m : 22-03-23 στις 23:18