και τα πορτοκαλι ρυθμιζονται απλα πρεπει να τα βγαλεις και να τα ρυθμισεις .....τουλαχιστον ετσι ηταν παλια .........
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
και τα πορτοκαλι ρυθμιζονται απλα πρεπει να τα βγαλεις και να τα ρυθμισεις .....τουλαχιστον ετσι ηταν παλια .........
πιπιλα το εργαλειο!!!!
Ο Φιλος πρπει να εβαλε τα koni τα street.παλια δν υπηρχαν αυτα κ δν νομιζω να ρυθμιζονται σε σκληροτητα παρα μονο τα κιτρινα.
opel corsa c from 2002 to 2015.
ο μικρός μου ήρωας!
Επειδη κοιταζω για αμορτισερ σιγα σιγα, εχω κατασταλαξει στα koni πορτοκαλι, λεω να αλλαξω και τα μπροστα topmount, και κοιταζω για τα πισω η opel δινει το αμορτισερ το γνησιο μαζι με το topmount πισω ,γιατι τα δινει ετσι?? να αλλαξω και τα πισω??
Επισης βλεπω εχει 2 koni, ποια η διαφορα απο τα street και street sport??
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
karaman ενημερωσε μας γιατι και εμεις σαν βαρκα παμε !
Έχω το corsa cdti 1.7,
90000 km και σκέφτομαι να αλλάξω τα αμορτισέρ
Μπορείτε να μου προτείνετε
Ευχαριστώ
Παιδιά καλησπέρα μετά από 150.000km άλλαξα τα αμορτισέρ με τα BILSTEIN B4 μπορώ να πω παρά τα αρνητικά που γράφεται ότι είναι αξιοπρεπείς και τίμια αμορτισέρ για τα λεφτά τους. Καλά μπορεί επειδή τα μανισια που είχα, έγιναν χάλια με τοσα χιλιόμετρα που τα έκανα και τώρα μου φαίνονται αυτά απίστευτα.το έτρεξα το αμάξι και είχα να το νιώσω ασφαλή ότι πατάει τόσο καλά στην άσφαλτο χρόνια! Δεν ξέρω πώς θα ήταν με άλλα πιο ακριβά πάντως την άνεση του αυτοκινήτου δεν την έχασα. Λίγο είναι πιο σκληρά και στην Εγνατία για να καταλάβετε σε σταθερή πορεία χορό πηδάει πιο πολύ λογικά είναι και καινούρια θα στρώσουν. Τώρα το θέμα είναι πόσα χιλιόμετρα θα βγάλουν...