Παίδες από Δευτέρα θα αλλάξω τα αορτισέρ... CDTI 1.3 90ps. Καμιά ιδέα? Και από που να τα παραγγείλω να τα βρω πιο φτηνά?
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Παίδες από Δευτέρα θα αλλάξω τα αορτισέρ... CDTI 1.3 90ps. Καμιά ιδέα? Και από που να τα παραγγείλω να τα βρω πιο φτηνά?
Ποια εκδοση εχεις, το απλο η το σπορ? Εχουν διαφορα!
Εγω δεν τα εχω αλλαξει για να σου πω με σιγουρια. Εχω ακουσει για Κοni πορτοκαλι η bilstein σπορ η sachs τα Sport touring κατι κοντα σε αυτα που φορας. Ρωτα και κανα αμορτισερα με εμπειρια, απλα μην παρεις μαλακα αμορτισερ που σημαινει ποιο φτηνα κι ολας γιατι με τα κοντα ελατηρια του σπορ θα εχεις προβλημα,θα σερνεται μετα!
Ας σου πει και καποιος που εχει κανει τετοια αλλαγη, να σου δωσει τα φωτα του. Αν και τα αμορτισερ ειναι και θεμα γουστον πολλες φορες!
Ποσα χιλιομετρα εχεις αν επιτρεπεται και θες να τα αλλαξεις? Εχεις θεμα?
Έχω 158000 χλμ. Έχω θέμα ναι. Είμαι για αλλαγή. Τα έχει κανείς τα koni? Bilstein τα κίτρινα?
Τα κοni και τα Bilstein τα κίτρινα τα ξέρω σαν αμορτισέρ από πρώτο χερι,σε αλλά αμάξια όμως. Είναι ποιο σκληρά από τα δικά σου, τα σπορ, αλλά η μεγάλη διάφορα είναι ότι είναι ποιο ξέρα σε αντιδράσεις με ελάχιστες κλίσεις στις στροφές, και λογικά θα κοπανανε περισσότερο. Δεν θα στα πρότεινα αν δεν το τρέχεις πολύ γιατί πιστεύω θα σε κουράσει ,ειδικά αν το χρησιμοποιείς πολύ μέσα στη πόλη. Αν το θες να μπαίνει κομμάτια είναι μανούλα αυτά! Εγώ αν τα αλλάξω θα πάω σε κάτι λίγο ποιο μαλακά απο αυτα που λεμε τωρα. Μπορείς να πας στα koni τα όποια ρυθμίζουν την σκληρότητα τους ομως! Μετα τα ρυθμιζεις οπως σε βολευουν. Ρώτα όμως κάνα αμορτισερα να σου προτείνει και αυτός γιατί από αμάξι σε αμάξι διαφέρουν τα ίδια αμορτισέρ!
Καλήσπέρα φίλε μου....πολύ πετυχημένο το"Αμοστισέρ-Αορτισέρ"!!!!Αυτά τα φοράει φίλος στη δουλειά σε ίδιο τουτού:http://spti.skroutzstore.gr/p.AMORTI...d-123183714630
devotee since 1984.....
..η ημιμάθεια,αφήνει τη βλακεία πολύ πίσω.....
Τα άλλαξα ναι. Έβαλα τα koni τα πορτοκαλί με τα ελατήρια που είχα. Μπόμπα είναι. Ούτε πολύ σκληρά ούτε μαλακά. Είμαι πολύ ευχάριστη ενός μέχρι τώρα. Νομίζω τρίζουν γάντι με το αμάξι
285 από Αθήνα μαζί με τα μεταφορικά. Μένω επαρχία
Μια χαρα τιμη πιστευω για επωνυμα αμορτισερ, τα οποια ειναι και σπορ. Αυτα ρυθμιζονται?
Μια χαρά είναι όντως. Όχι δεν ρυθμίζονται. Ανεβαίνεις κατακόρυφα αν πας σε κάτι τέτοιο. Μιλάμε για κοστολογια χαμηλά. Και για τα λεφτά τους είναι πολύ ανώτερα
Να σαι καλά αγορίνα μου. Σε ευχαριστώ
Καλά στροφιλίκια φίλε μου ευχάριστω.
Παιδια καλησπερα,
Εχω παρει το Δεκεμβριο ενα corsa D ecoflex αλλα η αναρτηση ειναι βαρκα γυαλο!!Ετσι λοιπον αποφασισα να την αλλαξω. Δεν θα ηθελα η νεα να ηταν πολυ σκληρη ουτε να χαμηλωσω το αυτοκινητο γιατι δεν θελω να κοπαναει. Τι προτεινετε να βαλω? Μου λενε ALCO preformance(την ειχα σε ενα ιμπιζα και ηταν πολυ καλη) η KONI πορτοκαλι. Το θεμα ειναι ομως θα ειναι παραλληλα και αρκετα σκληρη να μην περνει τετοιες κλισεις το αυτοκινητο γιατι εχει αρχισει και με κουραζει. Επισης οταν στριβω με ψιλο πολλα χιλιομετρα εχει μεγαλη ασταθεια. Περιμενω γνωμες σας.
Εγώ φίλε μου που έβαλα τα koni πορτοκαλί είμαι ευχαριστημένος. Ούτε σκληρά ούτε μαλακά. Μια ενδιάμεση κατάσταση με τα μαμα ελατήρια. Και αποσβένουν τις λακούβες καλά και στρίβει ικανοποιητικά