Καλησπερα σασ,εχει κανει καποιοσ αλλαγη σε τακακια στο astra j 5θ στην αντιπρωσοπια???θελω να μαθω ποσο πανε πανε περιπου οι τιμες,εμπρος κ πισω....οι ζαντες μου ειναι 17'' ευχαριστω
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Καλησπερα σασ,εχει κανει καποιοσ αλλαγη σε τακακια στο astra j 5θ στην αντιπρωσοπια???θελω να μαθω ποσο πανε πανε περιπου οι τιμες,εμπρος κ πισω....οι ζαντες μου ειναι 17'' ευχαριστω
Εαν θυμαμαι καλα πριν λιγες μερες που πηγα για service ειδα κατι τιμες σε ενα πινακα της ταξης των 155 μπροστα 144 πισω! Εχεις κλεισει 2ετια? Εαν ναι πηγαινε καπου εξω να τα βαλεις, θα γλιτωσεις πολλα!
Ποοοοοοοοσαα???και δν αγοραζω μηχανακι καλυτερα :ρ πλακα κανω,ναι εχω κλεισει,δν θα χασω την εγγυηση μ???νομιζω κραταει 4 χρονια η κανω λαθος?
Η εγγυηση ειναι 2 ολικη + 4 για εγκεφαλοκινητηρα. Απαξ κι εκλεισες 2ετια η μονη εγγυηση που εχεις ειναι για εγεφαλοκινητηρα αρα οτι συνεπαγεται βλαβη σε μερη πλην αυτου δεν περιλαμβανεται στην εγγυηση οπως π.χ. το συστημα πεδησης, οποτε δεν υπαρχει λογος αντικαταστασης των τακακιων σε αντοπροσωπια. Σε ενα καλο φρενα και με λιγοτερα χρηματα κανεις την ιδια, μην πω καλυτερη δουλεια. Επειδη ομως δεν ειμαι 100% σιγουρος για την τιμη που σου πα κανε ενα τηλεφωνο για ξερεις ακριβως την τιμη της αντιπροσωπιας. Οπως και να χει πσντως οι τιμες της αντιπροσωπιας ειναι σημαντικα πιο πανω απο καποιον ανεξαρτητο φρενά!
Σε ευχαριστω παρα πολυ κ ηθελα να σε ρωτησω κατι τελευταιο επειδη μπηκα κ σε σιτε με ανταλλακτηκα αυτοκινητων,ειδα τακακια για τροχους μεχρι 16" γιατι δν εχει κ για 17" που φοραω κ εγω???μηπως παιρνουν τα ιδια?
Ευχαριστω πολυ φιλε μου.
135€ μου κόστισε η αλλαγή για τα μπροστινά μόνο πριν κανά μήνα περίπου στην αντιπροσωπία της Κορίνθου. astra j 1.3 ecoflex 17" ζάντες.
Ευχαριστω για την πληροφορια αδερφε
Είσαι σίγουρος ότι είναι 15"? Γιατί εμένα στην απόδειξη πληρωμής που γράφει αναλυτικά τα parts νομίζω ανέφερε 16 μέσα στην περιγραφή του ανταλλακτικού... Θα ενημερώσω αύριο μόλις δω την απόδειξη ακριβώς για το τι γράφει.
αναλόγως τι μηχανή φοράς, τα νούμερα ειναι 15 ή 16
Εχω κινητηρα ΑΝΕΤ 14
Εμένα ζητούσαν 190 για τα μπροστά και 110 τα πίσω.
Άλλαξα μόνος μου τα μπροστά με 45 ευρώ. Μάρκα δε θυμάμαι
Πατάτε φρένο αντί για κόρνα. Με την κόρνα δεν προλαβαίνετε κάτι...
σ΄αυτά πέφτει πολύ διαφήμιση έξω
http://www.genuinepartsearch.co.uk/v...f1#description
Παιδες εβαλα τα delfie με 90 € μπρος πισω,μια χαρα![]()