Kαλησπέρα
Ξέρει κανείς αν μπορω να φτιαξω κάπου ενα κλειδι για το astra (Η του 2008 το θέλω χωρις ιμομπιλαιζερ) μονο για να το ξεκλειδωνω.Ρώτησα σε κλειδαρά και μου είπε μόνο στην opel ισχύει αυτό ?
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Kαλησπέρα
Ξέρει κανείς αν μπορω να φτιαξω κάπου ενα κλειδι για το astra (Η του 2008 το θέλω χωρις ιμομπιλαιζερ) μονο για να το ξεκλειδωνω.Ρώτησα σε κλειδαρά και μου είπε μόνο στην opel ισχύει αυτό ?
μπορεις να παρεις ενα κλειδι απο το εξωτερικο και να πας στον κλειδαρα σου να το κοψεις...
Αν είναι να δώσεις μπόλικα για όλο αυτό, με 50€ παίρνεις καινούριο το απλό, με immo, τηλεχειριστήριο.
σε οποιοδήποτε κλειδαρά που φτιάχνει κλειδιά για αμάξια. Εμάς εδώ Ηράκλειο πχ υπάρχει ένας. Και έχει imitation όλα τα κλειδιά-τηλεχειριστήρια και πρόγραμμα για το immobilazer. Στου πατέρα μου σε ΗΟΝDA χωρίς χειριστήρια πάνω (απλό κλειδί) με προγραμματισμό μας πήρε 60 ευρώ.
Astra Twintop 1.6
Αν θεωρηθεί διαφήμιση, ας διαγραφεί.
Οι τιμές που μου έδωσε ο Μάγο, ήταν 50€ το απλό, 90€ το άλλο. Σε αυτό, τον παραδέχομαι για την τιμή.
Η μόνη διαφορά είναι ότι το ακριβό είναι αναδιπλούμενο.
Σε 20 ημέρες το είχα στα χέρια μου.
exw thn entupwsh oti auta pou fernei o tzelis apo to ekswteriko einai pio fthna kai den xreiazontai kai programmatismo mpainei to chip tou imm mesa
Εγώ λέω για την περίπτωση που έχει χαλάσει η πλακέτα.
Αν η πλακέτα είναι εντάξει και απλώς θέλει κάποιος να αλλάξει αυτό που κρατάει στο χέρι του και βλέπει στο μάτι του, είναι άλλο θέμα.