Καλησπέρα, είμαι νέο μελος-κατοχος, opel corsa d μοντέλο 2011...Θα τσ πω όσο πιο περιληπτικά γίνεται και θέλω την βοήθεια σας γτ έχω τρελαθεί και έχω δώσει ως τώρα 200€... Στο καντράν πολλές φορές όταν ανάβνω τ αμάξι, οι δείκτες μένουν κολλημένοι κάτω για 1 " και μετά λειτουργεί κανονικά. Άλλες φορές αρχίζουν ανεβοκατεβαίνουν οι δείκτες αναβουν τα λαμπάκια και ανοιγοκλείνει το ραδιο (δεν δουλεύουν φλας), μόλις κλείνω το ραδιο...ολα καλά...Τέλος άλλες φορές μου το κάνει και συνεχίζει να το κάνει με κλειστό το ραδιο...Μετά απο επαναπρογραμματισμους εγκεφαλου / καντραν και έλεγχο κάποιον καλωδιόσεων κτλπ καταλήξαμε με τον μηχανικό που το πήγα οτι ίσως φταίει το ράδιο...Αυτό γτ οταν αυξάναμε τέρμα την ένταση οι δεικτες άρχιζαν να παιζουν οπότε είπαμε να βγάλουμε το ράδιο τελειώς να δούμε αν όντως φταίει αυτο...Μόλις βγάλαμε το ράδιο, νέκρωσαν όλα...ουτε καντράν ουτε φλας τπτ...ενω το αμαξι ήταν σε λειτουργία...Παιδια σας παρακαλώ βοήθηστε όποιος γνωρίζει γτ τα χω παίξει και δεν μπορω να στείλω μνμ στον ζάχο που λέτε οτι είναι άριστος γνώστης, καθώς είμαι νέο μέλος και δεν μου το επιτρέπει...Ευχαριστώ εκ των προτέρων...