Edit Παρήγγειλα ζάντες 6X15 5X108 ET45 για focus. Λεπτομέριες μόλις τις παραλάβω.
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Edit Παρήγγειλα ζάντες 6X15 5X108 ET45 για focus. Λεπτομέριες μόλις τις παραλάβω.
Μια ερώτηση...
Πόσο περίπου κοστίζει να ξεζανταρεις τα παλιά λάστιχα και να τα βάλεις σε καινούρια ζάντα?
Πχ 10 ευρώ το λάστιχο?
Καινούρια λάστιχα θα βάλει πιθανώς του χρόνου. Τα λάστιχα είναι του 16, δεν έχουν km και το αυτοκίνητο είναι σε γκαράζ, με καλές θερμοκρασίες κλπ.
Όταν αγοράζεις λάστιχα από internet κάποια καταστήματα έχουν τιμή για τοποθέτηση ζυγοστάθμιση +5 με 6€ το λάστιχο.
Ναι, αλλά αυτό που ρωτάω είναι πολύ ειδική περίπτωση.
Δηλαδή ο λαστιχας (εκτός από το να με έχει μελλοντικά πελάτη) δεν έχει κάποιο κέρδος από την διαδικασία.
Διότι της ζάντες τις πήρα αλλού.
Εξαρτάται. Αν τον γνωρίζετε μπορεί να μην πάρει και τίποτα. Αν όχι αντε να πάρει 20 ευρώ και για τα 4 λάστιχα.
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Σε μια αντίστοιχη περίπτωση, εμένα μου πήραν 20 ευρω μαζί με τη ζυγοσταθμιση.
Ευχαριστώ παιδιά!
Οι ζάντες είναι αυτές:
https://www.sportwheels.pl/pol_pm_IN...er-97862_2.jpg
Δεν θέλουν δακτυλίδια. Επίσης, θα μου στείλουν και αντίστοιχα μπουλόνια.
Ωραία ζαντα. Θα αλλάξει πολύ η εμφάνιση!
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Σχεδόν 15 χρόνια με σιδερένια. Του αξίζει μια αλουμινίου. Γενικά είναι από τις πιο τιμιες ζάντες.
Θα ξεκουράσει και λίγο τον κινητήρα, αλλά και θα βοηθήσει και στην ψύξη των φρένων το καλοκαίρι.
Απλά σίγουρα θα θέλουν ένα πολύ καλό καθάρισμα οι δαγκάνες.... Διότι θα είναι πολύ μαύρες...
Πολύ όμορφη.
Τελικά πόσο κόστισε η τοποθέτηση;
Δε το εβαζες μια 18αρα να γινει θηριο!!!
Ωραιο παντως, καλοφορετες!!![]()
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Ζάντες + μεταφορικά από Αθήνα + μπουλόνια κωνικά = 400ευρω
Για την τοποθέτηση έδωσα 35 ευρώ. Δηλαδή τους έδωσα παραπάνω απ' ότι μου ζήτησαν, διότι τα παιδιά έκαναν απίστευτη δουλειά! Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά!
Πολύ ωραίο Κωνσταντίνε ,μπράβο για την επιλογή σου
Γιάννης
Έγινε άλλο αυτοκίνητο.
Η ζάντα έκατσε σε ομορφιά καλύτερα και από τις εργοστασιακές αλουμινίου που έβγαζε τότε η ford. Χωρίς υπερβολή, δείχνει εργοστασιακό!
Μια ερώτηση... με koni πορτοκαλι θα είναι στο ίδιο ύψος με τώρα ?
Πάντως τώρα, μόνο με τις ζάντες πλατυνε λίγο λόγω offsetΝομίζω από 52.5 πήγε 45 χαχαχα. Λογικά έπεσε το κέντρο βάρους
![]()
Η Ford οι μονες εργοστασιακες που καναν την διαφορα εκεινης της εποχης, ειναι του ST και του RS, οι αλλες ειναι ''αναλατες''!!!!!
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!