Mirage, ετσι το λεει η Opel (Εγω το βλέπω τη μια Ασημί και την αλλη Ασημο-γαλανο)
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
μαυρο
κοκκινο
ασπρο
μπλε
ασημι
αλλο
Mirage, ετσι το λεει η Opel (Εγω το βλέπω τη μια Ασημί και την αλλη Ασημο-γαλανο)
OPEL Your Mind
Μαυρο δυστηχως....
astra 1.6 turbo....
Μπλε θαλασσί, πάρα πολύ λίγο πιο ανοιχτό από το arden blue.
Πλέον μόνο Buick Excelle XT 1.6T
Φαινεται στο avatar μου, πως το λένε δεν ξερω ομως κυκλοφορουν και πολλα astra σε αυτο το χρώμα!!!
Κοκκινο, αλλα αν η δημοσκοπηση ηταν για τι θα ηθελα να ναι...τοτε ΜΑΥΡΟ!!!
Εδώ που μένω μόνιμα άλλο χρώμα από ασημί, γκρι, ουρανί δεν είναι να το έχεις.
Πολύ σκόνη και κοκκινίλα λόγω του εργοστασίου που έχουμε στην Λάρυμνα. Την ΛΑΡΚΟ αν την έχετε ακουστά.
Πριν είχα μαύρο και απελπίστηκα. Ποτέ δεν το χάρηκα καθαρό.
Γιαυτό το GTC το έχω πάρει γκρι και σώθηκα.
Από Opel σε Opel !!!
Από Astra σε Astra!!!
Μαύρο δυστυχώς.
Κάθε βδομάδα πλύσιμο συν του ότι κρύβει πολλές λεπτομέρειες και γωνίες του αμαξώματος.
Μαυρο επισης, ειναι το 2ο μαυρο μου, το πλενεις και σε 2 μερες εχει γινει χαλια, αλλα οταν το πλυνεις και καθισεις απεναντι να το χαζεψεις απλα........κ@@λ@!!
Nocturno blue
Ακούω Led Zeppelin και φωτίζω το σπίτι μου με LED!!
panacotta το ερωτευτικα...
(δυσκολο στο να βρεις τι χρωμα ειναι)
Waterworld Blue
Corsa D EcoFlex '12 - O πιο γρήγορος οικονομολόγος
Γκρι μεταλλικό. Δεν γνωρίζω τον κωδικό του.
Γιώργος. Opel Astra H 2005 1600/105ps Twinport.👍
Ρεντ Μαgma RED! oeo
Someone Somewhere In The Summer Time
Άσπρο.. και το επόμενο με το καλό ασημί
Μπλε μεταλλικό το ένα, Μαύρο το δεύτερο και Μ****τό το τρίτο. Αν αγόραζα τώρα θα σκεφτόμουν το άσπρο αλλά δεν ξέρω πάντα είχα στο μυαλό μου την φράση ενός φίλου "σιγά μην πάρω άσπρο αμάξι λες και οδηγώ ψυγείο η πλυντήριο"![]()
Μετά από συμβίωση επί 5 χρόνια με μαύρο ασημί και πάλι ασημί. Πλύσιμο μια φορά τον μήνα και βάλε....
Βυσσινί.