O Γιωργος ειναι ποντικι![]()
![]()
![]()
![]()
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
O Γιωργος ειναι ποντικι![]()
![]()
![]()
![]()
Eισαι γραμμενος στο opel-club.GR γραφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
OPEL υπηρχαν κ πριν τα ΟPC!!!!
Πιωμενος εισαι ρε Μιχαλη????
![]()
Δεν μου ειπε κανενας ομως πως σας φαινονται οι ζαντες μου σε μαυρες που τις εχω στην σελ.2????
Μετασκεφτομαι τη γριλλια να τη βαψβ μαυρο γυαλιστερο και ειμαι σε διλλημα για τα καπακια απο τους καθρεφτες...
Α και το πισω σημα θα βαφτει μαυρο....
Τι λετε????
Στη σελιδα 1 σου εχω βαλει την προταση μου Γιωργο.Μαυρο γυαλιστερο στη ζαντα μονο τα μπρατσα κ στο ιδιο χρωμα μασκα με νικελ σημα κ καθρεπτες!
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄★★...GTC...★★▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
Νικο δεν μου αρεσει ρε η ζαντα ετσι οπως μου λες....
Γενικα δεν μου αρεσει η διχρωμια στις ζαντες....
Αυτο θα γινει.....ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΛΕΦΤΑ....
Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα μ'αρέσει η διχρωμία στη ζάντα !
Ειδικά στο J δεν νομίζω ότι θα ταιριάζει κάτι τέτοιο !
Μαύρες ματ κ γυαλιστερές είναι τα καλύτερα χρώματα,αλλά έχω έναν ενδοιασμό προσωπικά γιατί ενώ από κοντά (κι ειδικά καθαρές που θέλω να πιστεύω θα τις έχεις πάντα!!) είναι φοβερές,από λίγο πιο μακρυά φαίνονται μικρές κ χάνεται κ το σχέδιο !
Σε ανθρακί ματ μου αρέσουν πολύ,όπως τις έχει κάνει ο φίλος με το Insignia,αλλά θα σου πώ να τις κάνεις μαύρες !!!
Η μάσκα μπροστά θα μου άρεσε είτε σε μαύρο ματ είτε σε γυαλιστερό ! (το ματ ίσως λίγο παραπάνω!)
Το πίσω σήμα βάψ'το ναι,αλλά προσπάθησε αν είναι εφικτό να κάνεις κ τα astra κλπ ή ότι αυτοκόλητο τέλος πάντων έχει πίσω σε νίκελ !
Προσωπικά θα μου άρεσε κι η αεροτομή σε μαύρη ( σε όσα αμάξια έχω δεί τουλάχιστον είναι πολύ ωραία πινελιά !)
Για τους καθρεύτες τέλος είναι μια ωραία πινελιά την οποία όμως δεν ξέρω αν θα έκανα σε Opel !!
Αυτά από εμένα,ελπίζω να σε βοήθησα κι όχι να σε κούρασα !!
edit : Προσπάθησε να πειραματιστείς αρχικά με κάποιο αυτοκόλητο 3M κ αν δείς ότι σου αρέσει προχωράς στην βαφή ή αφήνεις το αυτοκόλητο σε περίπτωση που τα βαρεθείς !
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stamatis : 29-01-12 στις 01:01
Thanx παιδια....
Σιγα σιγα θα ληφθουν οι αποφασεις....
Τι αναγκη εχεις εσυ το μισο Ζωγραφου δικο σου ειναι
Γιωργο οτι σ'αρεσει εσενα,εγω συμφωνω με το Σταματη στο θεμα ζαντων να γινουν ανθρακι,τους καθρευτες δν θα τους πειραζα αλλα συμφωνω στη λυση του αυτοκολλητου,επεισης πισω θα εβγαζα ολα τα αυτοκολλητα κ θα αφηνα μαυρο το σιμα μονο,το ιδιο κ μπροστα
Eισαι γραμμενος στο opel-club.GR γραφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
OPEL υπηρχαν κ πριν τα ΟPC!!!!
Το αμαξι βρισκεται στον ΠΕΤΑ και οι ζαντες βαφονται....
Το αποτελεσμα θα το δουμε το απογευμα......
Τόσο γρήγορα βρίσκεις λεφτά εσύ;Με το καλό να τις πάρεις. Εννοείται πως περιμένουμε φωτογραφίες
Πατάτε φρένο αντί για κόρνα. Με την κόρνα δεν προλαβαίνετε κάτι...
καλα αποτελεσματα γιωργο!
OPEL ASTRA K BITURBO CDTi.....O ΓΗΤΕΥΤΗΣ!!!
OPEL CALIBRA TURBO 4X4.....Ο ΘΡΥΛΟΣ!!!
Το αποτελεσμα ειναι το λιγοτερο ΤΕΛΕΙΟ!!!!!
Φωτο οταν το αμαξι πλυθει γιατι εβρεξε και εγινε ασπρο-καφε.....
ποσα χρηματα???
καλη τιμη οντως!!