If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 20 από 28

Προεπιλογή προβλημα σοβαρω με gr

παιδια βοηθεια ειμαι μηχανικοσ αυτοκινιτων στην πεζω αλλα με το οπελ μου τα εχω παιξει το αυτοκηνιτο δεν φοραει καταλυτη και το τελικο καζανακι ειναι ελευθερασ και παρολα αυτα για 4χρονια καθε δεκεμβριο χαλναει η βαλβιδα gr τιν χτυπαω λιγο ξεκολαει αλλα μολισ κανω μεγαλη διαδρομη και ζεσταθει κολαει παλι το αυτοκινητο μου ειναι astra 2003 και κινιτηρα Ζ14ΧΕ με τεχνικο τισ οπελ που μιλησα μου ειπε οτι λυσι στο συγκεκριμενο προβλημα δεν υπαρχει .ξερει καποιοσ κατι παραπανω απο αυτα να δοκιμασω και κατι αλλο μηπωσ βρουμε λυσι γιατι απο τι διαβασα στο φορουμ εχετε πολλοι το ιδιο προβλημα

Προεπιλογή

Οταν λες gr;;; ενοεις egr;;; Αν ναι την βγαζεις την καθαριζεις και την ξαναβαζεις...Διαβασε καπου οτι υαρχει πατεντα να την καταργησεις εντελως, αλλα ψαξε το εδω στο φορουμ

Προεπιλογή

φιλε μου τιν εχω αλλαξει 4 φορεσ αλλα μερικεσ φορεσ τιν καθαρισα κιολασ αλλα η βλαβη διορθονετε μονο με αλαγη με το καθαρισμα δεν γινετε τιποτα [ναι ενοω egr] που ακριβωσ θα ψαξω στο φορουμ ξερεισ? γιατι σημερα γραφτηκα και δεν το ξερω καλα

Προεπιλογή

Tι αριθμο πλαισιου εχεις.

Προεπιλογή

το πλαισιο ειναι wolotgf4835063787 πωσ να ακυρωθει αφου ελενχεται απο τον εγκεφαλο ?thengs για το ενδιαφερον

Προεπιλογή

Περνα προγραμμα Ζ16ΧΕ στην Opel.

Προεπιλογή

να κανω τηλεφορτωση εγκεφαλου η να αλλαξω ολη την κωδικοποιιση του εγκεφαλου και να βαλω απο Ζ16ΧΕ?το προγραμα νατο περασω στον ιδι υπαρχων εγκεφαλο λογικα σωστα

Προεπιλογή

George πρωτα απ ολα χρονια πολλα, τι λαδια βαζεις? βενζινα βαζεις σε συγκεκριμενο πρατηριο? ποσο καιρο εχεις χωρις το καταλυτη?

Προεπιλογή

χρονια πολλα λαδια βαζω 10/40 αλλα το εχω βαλει και 5/40 οτι περισευει απο το συνεργειο βενζινα απο οπυ νανε .περιπου 6 μηνεσ ησωσ και παραπανω το εχω χωρισ καταλυτι [εσπασα τα κεραμικα δηλαδη γιατι φυσικα εσπασε ο καταλυτισ συνηθησμενω φαινομενο σε ολεσ τισ μαρκεσ παιδια και τα πεζω το ιδιο παθενουν

Προεπιλογή

φιλε το οτι να ειναι απο λαδια που βαζεις κατα καιρους δεν ειναι οτι καλυτερο για την egr, επισεις αν βαζεις βενζινα σε συγκεκριμενο πρατηριο δοκιμασε αλλο πρατηριο, και σε οτι αφορα το καταλυτη για μενα καλυτερα να ξαναφορεσεις κανονικα , δε κερδιζεις τιποτα χωρις αυτον , απλα σε ξεγελα στην αρχη λογω πιο ελευθερης ροης ,αλλα στην συνεχεια οι πληροφοριες που δινει ο αισθητηρας στον εγκεφαλο ειναι εκτος προγραματος και μπορει το αυτοκινητο σου να πηγαινει και χειροτερα απο οτι πριν.Εξω απο ολα αυτα οι βαλβιδες egr εχουν ειδη προβληματα ακομη και χωρις μετεατροπες στον κινητηρα λογω των "καλων" καυσιμων που εχουμε στην Ελλαδα, αν λαβεις υπ οψιν σου και κατι ψιλονοθειες απο μερικους βενζιναδες τοτε ειναι ακομη χειροτερα τα παραγματα .

Προεπιλογή

οσον αφορα τον εγκεφαλο , για μενα μη πειραξεις τιποτα αν δεν διαπιστωθει προβλημα σ αυτον ,πιστεψε με ειναι αρκετα δαπανηρα το πειραματα αυτα.για οτι αφορα τα λαδια θα σου ελεγα να καθιερωσεις τα φουλ συνθετικα της opel τα οποια ειναι και καλα αλλα και φθηνα, η το αντιστοιχο ειξωδες σε φουλ συνθετικα της mobil αν αντεχει η τσεπη σου.

Προεπιλογή

τον καταλυτι τον αφερεσα λογο το οτι εσπασε και βουλοσε δεν τον εβγαλα για να πιγενει καλυτερα συμφωνο με αυτα που λεσ περει καταλυτου και ενα προβλημα που διμιουργιτε με τιν αφερεσι του καταλυτι ειναι οτι το αυτοκινιτο δουλευει συνεχεια με πλουσιο μιγμα γιατι ο αισθιτηρασ λαμδα δινει λαθοσ πληροφωριεσ .αλα η τιμη του καινουργιου καταλιτου ειναι απαγορευτικη .ψαχνω για μεταχειρισμενο.παντοσ απο τι καταλαβενω λυσι για αυτο το προβλημα με τιν egr δεν υπαρχει .ειναι και αυτο μαλλον απο τα προβληματα που αντιμετοπιζουμε καθε μερα και ειναι σχεδων αδυνατον να τα λθσεισ μονο αν βγαλει ο κατασκευαστισ λυσι θα ησυχασουμε

Προεπιλογή

Ο κατασκευαστης εβγαλε λυση για το Ζ16ΧΕ και την καταργει με τον τροπο που σου ειπα. Περνα το προγραμμα του Ζ16ΧΕ και θα υσηχασεις. Το εχω κανει τουλαχιστον σε 20 αυτοκινητα ιδια με το δικο σου. Ολα τα αλλα περι λαδιων, βενζινων και πειραματων στον εγκεφαλο που πληρωνονται δαπανηρα ειναι να χαμε να λεγαμε.

Προεπιλογή

διαβασες πιο πανω τι σου απαντησα?

Προεπιλογή

ναι να το κανω αλλα δεν μου εξηγεισ να κανω τηλεκπδικοποιισι ,η να κανω τηλεφορτωσι δηλαδη να βαλω απλοσ τιν χαρτογραφιση απο το16αρι ακριβο δεν πρεπει να ειναι γιατι μια τηλεφορτοσι στιν πεζω στοιχιζει30Ε καπου εκει θα ειναι και στην οπελ

Senior Member Το avatar του χρήστη Κουραμπιές
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Αυτοκίνητο
    Kadett C

Προεπιλογή

Ακου τον ζαχο φιλε. Ειναι τζιμανι σαυτα και εχει σωσει πολυ κοσμο εδω μεσα. Τα υπολοιπα ειναι ναχαμε να λεγαμε οπως λεει και ο ιδιος. Ναι απλα την χαρτογραφηση περνα.
    Ερχεται το τελος. The zombie apocalypse has begun.

Προεπιλογή

Συγνωμη αλλα δεν ξερω ορους απο γαλλικα ηλεκτρολογικα για να καταλαβω τι εννοεις. Χαρτογραφηση απο το 1.6 σε απλη γλωσσα.

Προεπιλογή

φιλε απο πατρα συμφονω με οτι γραφεισ διαβασα για τα λαδια θα καθιεροσω ιδιο τυπο λαδιου με τησ οπελ με τισ ιδιεσ προδιαγραφεσ

Προεπιλογή

οκ ζαχο μιλαω με οπελ το δοκιμαζω και θα επανελθω

Προεπιλογή

απαντηση στο φιλο s5zax, το να σεβεσαι τη γνωμη καποιου εστω κι αν δε την ακολουθεις, αλλα και την προθυμια του να βοηθησει , δεν ειναι, "να χαμε να λεγαμε".
    καλες γιορτες φιλε να σε καλα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές