Θα θελα τη γνωμη σας...
-Δεδομενης της υπαρχουσας οικονομικης καταστασης στην Ελλαδα
-Δεδομενου του οτι τα μεταχειρισμενα αυτοκινητα ΚΑΘΕ λογης πλεον εχουν κατακλεισει τις μαντρες και το c@r.gr και μπορεις να βρεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ εκει εξω
-Δεδομενου οτι οι τιμες στα καινουργια αυτοκινητα παραμενουν στα υψη
Και τελος αν θεωρησουμε δεδομενο οτι μπορειτε να διαθεσετε ενα Α ποσο, 15 - 20.000 για παραδειγμα.
ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ;;;
Το θεμα το ανοιξα με αφορμη τη σκεψη μου για αλλαγη αυτοκινητου στο εγγυς μελλον
(λογω οτι μεγαλωνουν οι αναγκες οσο μεγαλωνει και η οικογενεια (σε χωρους και σε ασφαλεια) )
και λογω μιας συζητησης που ειχα με φιλους σχετικα με το θεμα της δημοσκοπησης.
Εγω ετσι οπως το βλεπω, υπαρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ εκει εξω για καποιον που εχει ζεστα μετρητα...
Δεν βρισκω λογο να αγορασω καινουργιο αυτοκινητο, οσο δελεαστικο και αν ειναι να εισαι ο ¨πρωτος¨ που το καβαλαει, να ξερεις το καθε χλμ πως εχει γινει, να ξερεις καθε σερβις που εκανες και τι ακριβως ¨εκανες¨, καθε λαμπα που καηκε, οπως και τη ΣΙΓΟΥΡΙΑ που σου δινει το καινουργιο αυτοκινητο (εγγυηση- ξερεις οτι ειναι ατρακαριστο) κτλ...
Ειναι πολλα τα + του καινουργιου αυτοκινητου, οπως και να το το κανουμε...
Οι φιλοι μου που συζητησα υποστηριζαν οτι το μεταχειρισμενο ειναι λαχειο (συμφωνω σ΄αυτο) και δεν ξερεις τι θα σου τυχει και πως συμπεριφεροταν ο προηγουμενος ιδιοκτητης και αν εκανε τα σερβις στην ωρα τους και αν δεν ηταν κανιβαλος κτλ κτλ...
Εκει ειναι που εχω τις ενστασεις μου.
Ξερω πολλα παιδια, που προσεχουν το αυτοκινητο τους, κανουν τα σερβις σωστα, δεν το σκιζουν, ειναι μερος της ΖΩΗΣ τους και γενικα το αγαπανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ με οτι συνεπαγεται αυτο. (Αναμεσα τους και γω).
ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΝΕ, εστω για οικονομικους λογους ας πουμε.
-ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ;
-ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙΤΕ: ΝΑΙ, ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ...
Σκεφτειτε και απο σας τους ιδιους....
Ας φερω παραδειγμα ενα μεσο αυτοκινητο, ατμοσφαιρικο, το OPEL INSIGNIA 1.8 cosmo.
Καινουργιο κανει 24.000Ε ενω ενα μεταχειρισμενο 1-2 χρονων το βρισκεις με 15-16.000Ε.
Αν το δω οτι ειναι καλο και προσεγμενο γενικα και οτι εχει βιβλιο σερβις,η ακομα καλυτερα (ΑΝ ειμαι τυχερος και) ειναι απο ατομο που γνωριζω
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΚΑΙ 8-9 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ;
ΠΟΙΑ η γνωμη σας;
Με συγχωρειτε αν σας κουρασα.