Αρχικό μήνυμα απο
Karaman
ολες οι αντιπρωσοποιες τα ιδια σ@@@@α ειναι.... δικια μου εμπειρια, το 2005, κανενας δεν μπορουσε να βρει στον νομο μου, για ποιο λογο αναβει το λαμπακι του ESP στο γκολφ μου, εκεινο το καιρο ο αντιπροσωπος στην Βεροια, ουτε καν το κοιταξε οταν του ειπα οτι δεν το κανω σερβις εκει, η SEAT μετα απο 2ωρο ψαξιμο με εδιωξε χωρις να χρεωσει τιποτα, ενας αλλος ταχα ειδικος στα VW μου ελεγε κατι κουλα οτι στις ροδες υπαρχουν αισθητηρες που βλεπουν αν πηγαινουν ευθεια οι ροδες...!! (καπου μπερδευτηκε φενετε) και δεν ξαναπατησα στο μαγαζι του, μετα απο πολα δοκιμασα να παω στην ΕΤΕΑ στην θεσσαλονικη, μεγαλο μαγαζι θα το βρουνε σκεφτηκα, μετα απο ψαξιμο βρηκαν οτι ειναι ενας αισθητηρας ο λεγομενος πλευρικης επιταχυνσης, αλλα πρεπει να γινει αλαγη ολοκληρου του συστηματος του ESP, με κοστος 1500€, αντι για εναν αισθητηρα μονο, και στο τελος μου ειπαν στις στροφες να πηγαινω σιγα σιγα γιατι θα με πεταξει το αμαξι εξω...
φυσικα η αλαγη μονο του αισθητηρα εγινε σε ηλεκτρολογο που μου υποσχεθηκε οτι θα το κανει αλλιως δεν θα πληρωθει, με κοστος 300€ και κανενα προβλημα απο τοτε...συγγεκριμενα μου ειπε οτι η αντιπροσωποια ηθελε να σου αλαξει ολο το συστημα γιατι μαλλον δεν ηξερε να κανει κωδηκοποιηση του αισθητηρα στο υπαρχον συστημα, ή απλα κοιτουσαν να μου τα αρπαξουν....
το καλο ειναι οτι σχεδον απο τοτε, ολα μου τα αμαξια που εχουν περασει απο τα χερια μου και εχω και τωρα, δεν εχουν πατησει σε συνεργειο αντιπροσωποιας ποτε, ελαχιστες φορες πηγαν σε εξωτερικο συνεργειο, και τις ποιο πολες φορες λαδια φιλτρα μονος μου, οχι για να γλυτωσω λεφτα, αλλα και οτι γουσταρω την ολη φαση να ασχοληθω, και κατα λαθος ειχα μηδενικα και λογικα προβληματα...
τωρα ετοιμαζομαι να βαλω μονος μου αιρκοντισιον στο κλουβακι το connect που εχω της δουλειας, πριν 4 χρονια ειχα κανει ερωτηση στην αντιπροσωποια, ηθελε ενα 5000€ για να μου το περασουν, ή θελανα να με διωξουνε, που να μπλεκουμε τωρα, θα σκεφτηκανε, αλλος μου ελεγε δεν μπενει μετεπειτα, τωρα πρεπει να το βαλω για να το πουλησω γιατι δεν το αγοραζει κανενας χωρις κλιμα, ΔΟΞΑ το θεο υπαρχει το ιντερνετ, μπορεις να βρεις τα παντα, με λιγο ψαξιμο βρηκα τα ΠΑΝΤΑ.!! απο σχεδια ηλεκτρολογικα μεχρι και τοποθετησης....και πας στην αντιπροσωποια και ψαχνουν την βελονα στα αχυρα...λες και κανουνε πειραματα φυσικης...