Καλορίζικο και καλοτάξιδο Χρηστάρα! Ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου δεν αλλάζουν οι προτιμήσεις, ωραίος!
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο Χρηστάρα! Ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου δεν αλλάζουν οι προτιμήσεις, ωραίος!
Ascona C 1982
Engine: C20NE -2.0 8v
Gearbox: F16CR
Brakes: 256x24mm
Suspension: KYB+MAD -30mm
Σε ευχαριστώ πολύ Γρηγόρη! θα είναι πιο πολύ στην πένα προσεχώς!
Γιωργάρα σε ευχαριστώ! Ρε είπαμε, είμαστε opelάκιδες και φαινόμαστε! Λίγα μου έκαναν εντύπωση αλλά σε επιδόσεις και εξοπλισμό ήταν μονόδρομος.
Ευχαριστώ φίλε μου! Στο opel astra j δεν έχει το υποβραχιόνιο πίσω? Όντως είναι πολύ σημαντικό για τους πίσω αφού αν θέλουν να ακουμπήσουν κάτι δεν το βαστάν στα χέρια. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω κοιτάξει καν αν έχει πρόσβαση στο πορτ παγκαζ, θα το δω. Ποιες ποτηροθήκες εννοείς?
Πλέον μόνο Buick Excelle XT 1.6T
στειλε διευθυνση να σου στειλουμε αυτοκολλητακια![]()
καλοριζικο και καλοταξιδο εκει στα ξενα!!
Το έχω δει και σε vauxhall astra J, το πίσω υποβραχιόνιο. Λογικά υπάρχει και σε Opel. Ποτηροθήκες εννοώ αυτές που έχει το πίσω υποβραχιόνιο.
Πατάτε φρένο αντί για κόρνα. Με την κόρνα δεν προλαβαίνετε κάτι...
Καλοριζο Χρησταρα,καλα χλμ!
Φιλε Χρηστο δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ετσι σε εσενα γτ οπως ειδες μπορει να μιλαμε ουσιαστικα για το ιδιο αυτοκινητο αλλα οι διαφορες στον εξοπλισμο ειναι αρκετες! Οπως διαπιστωσες και συ ο ιδιος οσον αφορα το πλαισιο flexride που ενω εχεις sport δεν εχεις tour! Η παραπανω διευκρινηση που εκανα αφορα φανταζομαι μονο τα "opel" astra κι οχι τα buick!
Και τώρα τα μεγάλα ερωτήματα...
RDS το ράδιο δεν έχει? δεν είδα κάποιο κουμπί να γράφει RDS όπως π.χ. έχει στο GTC.
Τα παράθυρα γιατί δεν κλείνουν όταν κλειδώνω το αμάξι? έτσι είναι ή θέλει κάποιον προγραμματισμό?
Κλειστός ο κινητήρας αν τραβήξω τον μοχλό των φλας προς μία καυεύθυνση δεν ανάβει το αντίστοιχο των θέσεων. και αυτό θέλει προγραμματισμό?
Κλείνοντας τον κινητήρα δεν σβήνει το ράδιο παρα μόνο όταν ανοίξω την πόρτα να βγω... είναι λογικό αυτό?
Αυτά προς το παρόν, για κάτι άλλο θα ξαναγράψω μόλις το βρω.
Ρυθμίσεις για το RDS πρέπει να έχει μέσα από το μενού του config.
Στα astra αρχικά τα παράθυρα έκλειναν όπως λες. Μετά από ανάκληση για προγραμματισμό BCM πρέπει να πατάς πατημένο το κουμπί που κλειδώνει από το κλειδί για να ανέβουν.
Στο astra ανάβει με το μοχλό όπως λες. Πιθανά να θέλει προγραμματισμό; Δεν ξέρω.
Όταν βγάλεις το κλειδί από τη μηχανή δεν κλείνει το ράδιο; Αλλά επειδή έχεις start stop μήπως θεωρεί πως έχεις το κλειδί στη μίζα μέχρι να βγεις; Και γι'αυτό δεν το κλείνει;
Πατάτε φρένο αντί για κόρνα. Με την κόρνα δεν προλαβαίνετε κάτι...
Όταν κοίταξα στο config δεν είδα να αναφέρει τίποτα για RDS... θα το ξανακοιτάξω.
Εμένα που προσπάθησα ούτε κρατώντας πατημένο το κουμπί κλειδώματος δεν κλείνουν τα παράθυρα. Βασικά θυμάμαι στο αμάξι που έκανα test drive έκλειναν... θα πάω από εκεί να ρωτήσω...
Θα ρωτήσω και αυτό γιατί είναι λίγο μαμακία να μην το έχει.
Όντως το κλειδί δεν το χρησιμοποιώ καν όταν θέλω να βάλω μπροστά. Ίσως να είναι όπως λες, δηλαδή ανοίγωντας την πόρτα να θεωρεί ότι εκείνη την στιγμή βγαίνεις έξω από το αμάξι και κλείνει το ράδιο.
μπήκαν τα φιμέ και το Navi! φωτογραφίες εντός των ημερών που θα τις τραβήξω!
Α! επίσης μπήκαν και οι κανονικές πινακίδες!
Μεγεια φιλε καλοταξιδο!!!
^^^Have No Fear Greg Is Here^^^
ΦΠΕ forged + IC 233ps by http://porfiris-autosport.com/
Αντε καλοταξιδο με πολλα απροβληματιστα χλμ .
και υγεια να το χαρεις![]()
Together we stand, divided we fall.
καλοτάξιδοοοοοοοοο![]()
Ο δεινόσαυρος δαγκώνει!
Kalotaksido Xristara... Sta open and start ontos to radio svinei otan anoikseis tin porta...kai sto astra H etsi kanei....
OMV Astra GTC