γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν πηγαινει το car dvd gps του astra j σε astra gtc.ευχαριστω.
και σας λεω για αυτο
![]()
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν πηγαινει το car dvd gps του astra j σε astra gtc.ευχαριστω.
και σας λεω για αυτο
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη opelara : 10-10-11 στις 08:35 Αιτία: διόρθωση
βιάζομαι γι αυτό πηγαίνω σιγά. τυχαίο δεν νομίζω......
Τι εννοεις αν πηγαινει?
ASTRA GTC 1.4 SPORT ΜΑΥΡΟ + XENON +18 αρες Zαντες+Cruise Control
αν μπαίνει λογικα ρωτάει ο φίλος
Πλέον μόνο Buick Excelle XT 1.6T
αν πηγαίνει σαν συσκευή να την τοποθετήσω στο δικό μου astra gtc.δηλαδη να βγαλω αυτο που εχω τωρα
λιγο βοηθεια ευχαριστω
λίγο δύσκολο το βλέπω φίλε μου. από τις φωτογραφίες που έχεις βάλει του j δεν θα μπαίνει καν στην θέση του gtc
Πλέον μόνο Buick Excelle XT 1.6T
η φισα ρευματος του αστρα j για το παραπανω dvd ταιριαζει με του astra gtc.
τωρα το δικο μου ειναι ετσι.
τη προβλημα θα εχω αν βαλω του astra j το ηχοσυστημα μαζι με την οθονη που εβαλα παραπανω;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη opelara : 06-07-11 στις 01:29 Αιτία: διόρθωση
τελικα το παρειγειλα
ολα ταιριαζουν με τις φισες.με μια μικρη παρεμβαση που θα κανω θα βγει καλο αποτελεσμα. θα το δειτε σε μερικες μερες.
νομιζω θα ειμαι ο πρωτος που θα τοποθετησει το συγκεκριμενο dvd απο astra j σε astra gtc.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη opelara : 05-08-11 στις 01:22 Αιτία: διόρθωση
τι ακριβως παρεμβαση θα κανεις
ανυπομονω να δω το αποτελεσμα
αν καταλαβα καλα θα το βαλεις στη θεση του εργοστασιακου?
τι πλαισιο θα χρησιμοποιησεις
βασικα θα το καλυψω να μην φαινεται η μεταλικη μοναδα.και στην θεση που ειχα την προηγουμενη οθονη 7'' θα βαλω αυτη που βλεπεις στην φωτο.θα ειναι πολυ καλο και δεν θα χρειαζεται να σκυβω καθε φορα.
![]()
Anamenoume nea sou loipon!!
Mou aresei pantos to kolpo me tin deuteri othoni pou eixes kanei!
2ospbyron
to ekanes esi i to piges se mastora? stile ena PM kai pes mou ti thelei.
2ospbyron
τελικά ακύρωσα την παραγγελία γιατί είχα πρόβλημα με την φύσα.
όμως επειδή είμαι ανήσυχος σε ηλεκτρονικά θέματα και ειδικά οτι έχει σχέση με multimedia δείτε τι έκανα ώστε να είναι πρωτότυπο.
μετέφερα την οθόνη του multimedia επάνω.
πως ήταν πριν
και πως εγινε τωρα
ακόμα θέλω να καλύψω τα κενα. παντως ειναι πολυ καλύτερα η οθόνη ψηλά γιατι βλέπεις καλύτερα-ποτέ όταν οδηγούμε- και γενικά το χειρίζομαι πολύ εύκολα.
το μόνο που χρειάζεται οποίος έχει αυτό το dvd player μια ταινια Flexible Flat Cable
και τα υπόλοιπα είναι εύκολα. πάντως αυτό το μηχάνημα είναι όλα τα λεφτά. μέχρι τώρα δουλεύει άψογα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη opelara : 07-10-11 στις 18:16 Αιτία: διόρθωση
Μπράβο φίλε μου ωραία δουλίτσα αρκεί να φτιάξεις όλα τα σημαδάκια που έχεις επάνω στην οθόνη και κάτω στην κονσόλα
Μεγειές
Και με την κατω οθονη τι γινεται ???
δεν υπαρχει κατω οθονη. η κατω πηγε επανω.σε αλλο αστρα δεν υπαρχει.ειναι μοναδικη πατεντα και χρειαζεται υπομονη.οταν περνεις το εργοστασιακο με 700 ευρω και ειναι στα γερμανικα δεν αξιζει.εδω λεμε ειναι τελειο ακομα και απο το καινουργιο αστρα και απο το astra το opc του 2012
σήμερα κάλυψα με carbon τα κενά γύρω από την οθόνη.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη opelara : 11-10-11 στις 20:16 Αιτία: διόρθωση