Χαίρεται σε Όλους,
Όπως έχω προαναφέρει τα νέα Astra J έχουν εξοπλιστεί με τους νέους αμερικάνικους εγκεφάλους της AC Delco οι οποίοι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τους προκάτοχους γερμανικούς της Bosch (7.6.x) και εκτιμώ ότι είναι γεγονος πολύ ενδιαφέρον για τους ιδιοκτήτες των νέων Astra J και ιδιαίτερα αυτών των 1.4Τ!
Σας παραθέτω την παρθενική δυναμομέτρηση μʼ ένα απλό 1ο στάδιο (ουτε καν φίλτρο στην εισαγωγή) παρουσιάζοντας τις δυνατότητες των νέων κινητήρων 1.4Τ A14NET αλλά και της νέας γενιάς εγκεφάλων, που μπορούν να αποδώσουν πολύ άρτιες καμπύλες!
Θα πω για άλλη μια φορά ότι η Ελλάδαανταγωνίζεται στα ίσια οίκους του εξωτερικού καθώς και τα εργαλεία προγραμματισμού αλλά και τα reflash φτιάχτηκαν εξ' ολοκλήρου από εμάς
, ενώ πολλοί ακόμα ψάχνουν να βρούν λύση......
Δυναμομέτρηση A14NET 1st Stage
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας Opel Astra J Turbo A14NET - 1400cc
Προγραμματισμός / Χαρτογράφηση ECU
Καύσιμο 95RON
Η πίεση στην εισαγωγή κυμαίνεται στο 1.35 bar overboost και 1.2 bar σταθερή με τέλεια αντικροτικότητα και μηδενική διόρθωση spark advance, αλλά και το μίγμα αέρα / καυσίμου να έχει ρυθμιστεί στο ασφαλέστατο AFR=10.9:1. Ό κίνητήρας με την εργοστασιακή ρύθμιση λειτουργούσε χωρίς overboost με πίεση που δεν ξεπερνούσε τα 0.95 bar
Είμαι στην διάθεση σας για τεχνικές ερωτήσεις και απορίες που είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι και λίγες.
Φιλικά,
Γιάννης