If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Ναι sorry για την ελλειπη πληροφόρηση......εχω ενα απο τα λίγα 5πορτα gsi που κυκλοφορούν
Εντάξει τοτε, εύκολη η αλλαγή όπως ειπες!
Τα 3πορτα είναι αμαρτια!
Καλημέρα. Έχω ένα corsa d 5d μπορείτε να μου πείτε τι ηχεία παίρνει εμπρός και τι πίσω? Τα μπροστά θέλω να τα αλλάξω και τα πίσω που δεν έχει καθόλου θέλω να τα βάλω. Διαστάσεις με ενδιαφέρουν και καμιά πρόταση για ηχεία. Δεν ξέρω καθόλου από αυτά. Ευχαριστώ πολύ
Δεν είναι αυτοκίνητο. ... είναι Ford
Aν θυμαμαι καλα εμπρος παιρνει 16cm ηχεια και πισω 10cm!!!
OPEL ASTRA K BITURBO CDTi.....O ΓΗΤΕΥΤΗΣ!!!
OPEL CALIBRA TURBO 4X4.....Ο ΘΡΥΛΟΣ!!!
Καλησπέρα διαβασα και αλλα post εδω και είδα πως είναι αρκετά δύσκολη η αντικατάσταση των πισω ηχείων σε corsa d 3θυρο. Στο αυτοκίνητο που πηρα τα πισω ηχεία μου φαίνεται πως παιζει να είναι και χαλασμένα, κάνουν έναν άσχημο θόρυβο αλλα δεν μπορώ να καταλάβω αν τρίζουν τα πλαστικά ή ειναι χαλασμένα τα ηχεία. Ελεγα να παω να ρωτησω να μου τα αλλάξουν ποσο πιστεύεται θα πάρουν για εργασία κτλπ και ποια ηχεία μου προτείνεται;
Καλημέρα παίδες
Μετα απο καιρό είπα να αλλάξω για αρχη τα μπροστινά ηχεία στο corsaκι μιας και τριζουν σαν παλιο πάτωμα της γιαγιας στο χωριό.
Εκτός απο αυτα Pioneer TS-G1710F κατι σε ποιό ποιοτικό έχετε να μου προτείνετε ?
Σαν μπάτζετ κανα 50άρι περιπου.
Η πηγή είναι μαμά.
και αμα χρειάζετε όντως βάσεις ή οχι. Μιας και ο φιλος παραπάνω τα έβαλε χωρις.