Τα μπροστα τα αναβω,εχω βαλει κ λευκες λαμπιτσες..Ναι ειμαι καγκουρας
Uploaded with ImageShack.us
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Τα μπροστα τα αναβω,εχω βαλει κ λευκες λαμπιτσες..Ναι ειμαι καγκουρας
Uploaded with ImageShack.us
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄★★...GTC...★★▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
Ψηφισα οχι καθως σε κανενα μου αυτοκινητο δεν υπαρχει προβολεας ομιχλης!!Υπηρξαν ομως φορες που πραγματικα χρειαστηκα και δεν ειχα οπως στο παλιο δρομο καλαμπακας γρεβενων...Σαν οδηγος ομως δεν με ενοχλουν ποτε τα προβολακια του απεναντι...Παντοτε βαρανε πολυ χαμηλα..Με ενοχλουν οι μεγαλες σκαλες του απο πισω μου γιατι και το αμαξι και η τοποθετηση του καθισματος ειναι πολυ χαμηλα και παντα βαρανε μες τα ματια μου
Οποιος ειναι πισω μου ειδικα με τα προβολακια αναβω τους πισω προβολεις εκεινο το κοκκινο και δεν τους χαλαει καθολου! χαχαχαχαχαχα *****ια στην *****ια ετσι παει.
Δεν τρέχει κάστανο.
αν μου το έκανες αυτό θα άναβα όλα τα φώτα, θα έβγαζα και τον φακό μου είναι σαν προβολέας! χαχαχαχαχαχα
Πλέον μόνο Buick Excelle XT 1.6T
Κοβουν ταχυτητα σε οσους το κανω που ειναι πισω μου με προβολακια. Δεν τα εχω συνεχεια προς θεου τα αναβοσβηνω για να καταλαβει ο αλλος οτι με θαμπωνει, αλλοι οχι, Αλλοι παιρνουν χαμπαρι αλλοι προσπερναν κ φευγουν.
Δεν τρέχει κάστανο.
εμενα προσωπικα μου το εχουν κανει 2 φορες αυτο.Την πρωτη ημουν πολυ χαλαρος του αναψα την μεγαλη σκαλα ανεβασα και τα φωτα απο μεσα να χτυπανε στο καθρεφτη να γουσταρει για 2km εννοειτε οτι εκοβε συνεχεια ταχυτητα αλλα δεν ειχα προβλημα και εγω μαζι του.Στο τελος σταματησε ο αλλος χωρις να εχω αναψει προβολακια μου το αναψε χωρις λογο.Του εκανα συνιαλο και γελουσε με την φιλη του που ηταν μεσα απλα το περασα και αυτος ειδες ολα τα κοκκινα φωτακια μου αναμενα για λιγο δε μου εκανε και δηλωση(δε θα με χαλαγε καθολου)
Τα προβολακια δεν χτυπανε ψηλα η δουλεια τους ειναι να χτυπανε κατω γτ στην ομιχλη οσο πιο χαμηλα ειναι το φως τοσο το καλυτερο αρα ειναι δυσκολο να χτυπανε τα προβλακια στο καθρεφτη.τεσπα εγω οπως ξαναειπα τα αναβω επειδη μου αρεσουν (οχι συνεχεια βεβαια) και δεν ενοχλουν τους αλλους κι στην ομιχλη δε πιστευω οτι θα βοηθησουν επειδη εχω ασπρες λαμπες και οχι κιτρινες οπως πρεπει
Δεν έχω μπροστινά φώτα ομίχλης! Ανάβω το πίσω μόνο σε ομίχλη! Μια κυρία με hyundai accent είχε ανοικτό το πίσω φώς ομίχλης μέσα στην πόλη και στο φανάρι της λέω "έχεις ξεχάσει το πίσω φως ομίχλης ανοικτό". Και τι μου λέει: "Τι είναι αυτό;" και κοιτώντας το ταμπλό έξυσε το κεφάλι της και είπε: "Από που σβήνει;;;;"
Is there anybody alive out there?
Καλα, κατσε να χω τον αλλον απο πισω με τα προβολακια να του αναιγοκλεινω το κοκκινο να παρει χαμπαρι κ να μου αναβει τη μεγαλη σκαλα να μ'εχει απο πισω 2 χιλιομετρα νομιζεις αργω να τραβηξω χειροφρενο...
Ειπαμε, λαλακιες στο δρομο ΟΛΟΙ μας να αποφευγουμε αλλα εαν ο αλλος δεν καταλαβαινει τοτε δυστυχως ή κανεις πισω ή 1 ειναι λυση.
Δεν τρέχει κάστανο.
νομιζω οτι στα αυτοκινητα της τελευταιας δεκαετιας δεν υπαρχουν προβολακια ομιχλης εργοαστασιακια που να στραβωνουν κανενα!!! αν δεν εχει βαλει καποιος xenon... τα προβολακια δν μπορουν να στραβωσουν... εκτος αν τα εχουν ρυθμισει να χτυπανε ψηλα. αλλιως φωτιζουν χαμηλα κ στις ακρες. δεν λεω οτι ειναι σωστο 'η οχι αλλα τα φωτα που στραβωνουν ειναι τα αρυθμιστα... οπως περιισσοτερο κ καποια xenon που φεγγουν στο θεο !
μιλάω κ εγώ στο αμάξι μου...
Ναι για να βλεπω τις λακουβες και για καλυτερη ορατοτητα στον ανυπαρκτο φωτισμο των ελληνικων δρομων
Δειτε εδω τo Album μου http://www.opel-club.gr/vbulletin/album.php?albumid=102
keep tuning...
Φιλικα Γιωργος!
Πατάτε φρένο αντί για κόρνα. Με την κόρνα δεν προλαβαίνετε κάτι...
+ κάμποσα....
Επίσης ένα κακορυθμησμένο φανάρι ή προβολάκι δέν έχει ανάγκη τα ΧΕΝΟΝ για να σπάσει τα @@ του απέναντι... Μπορεί κ με την αλλογόνου...
EDIT: Κ συγκεκριμένα τα εργοστασιακά φανάρια του astra g είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΑ, μιάς κ μιλάμε επι προσωπικού... Παρέχουν ανεπαρκή φωτησμό...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostisfg : 12-02-11 στις 21:20
Meguiars project...
http://www.opel-club.gr/vbulletin/showthread.php?t=8409
http://www.youtube.com/watch?v=1prIEOzpt3Q&feature=player_embedded
το νοημα τους σε δρομους χωρις φωτισμο ( που ειναι περισσοτερο επικινδυνο) ειναι μεγαλης σημασιας .
η γνωμη μου ειναι πως τα εργοστασιακα προβολακια το βραδυ στον καθρεπτη δεν στραβωνουν κανενα...
ενω σε aftermarket φωτισμους px xenon ειναι μαρτυριο, επισης για να λειτουργει σωστα το εσωτερικο ρυθμισμα πρεπει να ειναι σωστο πρωτα το χειροκινητο... η ενσταση μου ειναι ως προς το στραβωμα οχι στο αν επηρεαζεει την αντιληψη ως 4 φωτα
Με τα 4 φώτα εννοώ πως αυτό σημαίνει μεγαλύτερη ένταση φωτός συνολικά προερχόμενη από το αυτοκίνητο του απέναντι.
Άν η δέσμη δέν περνά μέσα απ το μάτι σου όμως δέν ενοχλεί... (εμένα τουλάχιστον)
Meguiars project...
http://www.opel-club.gr/vbulletin/showthread.php?t=8409
http://www.youtube.com/watch?v=1prIEOzpt3Q&feature=player_embedded
αυτο ισχυει σε αποσταση 3 μετρων κ σε υψος μεχρι 1 μετρο... τοσο ειναι η εμβελεια στα φωτα ομιχλης...
οποτε δν νομιζς σε αποσταση 5+ μετρα να αυξανει την ενταση στα φωτα πορειας που εχουν δεκαπλασια εμβελεια...
Για την ιστορία, άρθρο 36, παράγραφος 2:
Το πρόστιμο είναι 80ευρώ.2. Aν υπάρχoυν φώτα oμίχλης, σύμφωνα με αυτά πoυ oρίζoνται στo άρθρo 69 τoυ παρόντoς Kώδικα, πρέπει να χρησιμoπoιoύνται μόνo σε περίπτωση oμίχλης, χιoνόπτωσης ή καταρρακτώδoυς βρoχής, μόνα τoυς ή μαζί με τα φώτα διασταύρωσης. Tα φώτα αυτά επιτρέπεται να χρησιμoπoιoύνται σε στενoύς ελικoειδείς oδoύς και αν δεν συντρέχoυν oι πιo πάνω πρoϋπoθέσεις.
δεν ειπα αν ειναι νομιμο η΄ οχι, η αναφορα μου ειναι σχετικα κατα ποσο τυφλωνουν το διερχομενο η' προπορευομενο οχημα, τιμωρουνται οπως κ η εξατμιση που νομιμα μου την βαζει το συνεργειο,οπως τα φιμε κ αλλα τοσα...