Επειδή σήμερα παρέλαβα το αυτοκίνητό μου από την Opel Καλτσούνης στη Δεκελειας να πω απλα ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον υπεύθυνο του συνεργειου και στους μηχανικους του. Κατι θεματα οπως βολαν και cim τιμονιου-επαναπρογραμματισμο (προβλημα με φωτα-κορνα) ο Κυριος καλτσουνης τα περναει βεβαιως στην εγγυηση και χωρις πολλες κουβεντες και συζητησεις! Οπως αλλωστε σε ενημερωνει και η opel στο βιβλιαρακι εγγυησεως για μοτερ-σασμαν-εγκεφαλο(και περιφερειακους εγκεφαλους) Σε κάτι άλλα θεματα οπως cruise control, λαδακια και δεν ξερω εγω τι αλλο που χρεωθηκα (λογικο και αναμενομενο) οι τιμές του ειναι απόλυτα λογικες!!! Ο ηλεκτρολογος του (ενας ωραιος τυπας με κοτσιδα) σου κανει τις πλεξουδες ***ρδελο για να σου φτιαξει αυτο που θες ΑΛΛΑ ειναι ο μονος κυριοι που παρατηρησα οτι τις ξαναβαζει στη θεση τους σχολαστικα μια μια ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, κραταει τα βιδακια σε μια ακρη και προσεχτικα τα βαζει ενα ενα λες και το αμαξι ειναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ και ειναι πολυ ψαγμενος. Ο υπευθυνος και ο συνυπευθυνος (ενας ξανθος με astra opc) ειναι ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ και ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΟΙ και γουσταρουν αυτο που κανουν. Σιγουρα κερδιζουν λεφτα απο αυτο αλλα κανεις δε δουλευει για την ψυχη της μανουλας του και φιλοι μου ΣΙΓΟΥΡΑ αυτα που σας λεω δεν ειναι αυτονοητα καθως εχω μεγαλη εμπειρια απο συνεργεια και αυτοι οι κυριοι αποτελουν εξαιρεση. (Και εχω εμπειρια ΜΕΓΑΛΗ σε συνεργεια Lancia, Ford και Opel και σαν πελατης τους και αυτοι σαν πελατες μου)Τετοιοι ανθρωποι αξιζουν να γεμιζουν απο πελατες και να εχουν ΠΑΝΤΑ δουλεια. Αν θελετε να αφησετε το αμαξακι σας ησυχοι οπως εγω που για πολλοστη φορα ειπα ΞΕΡΕΙ τι κανει αυτος αλλα πρωτη φορα ΔΕΝ βγηκα ψευτης, πηγαιντε στον Καλτσουνη στη Δεκελειας! Σας ενημερωνω οτι ΔΕΝ γνωριζω κανεναν εκει μεσα και ΔΕΝ εχω με κανεναν συγγενεια. Αν θελετε κανω την καταχωρηση μου και επωνυμα για να αποφευγουμε παρεξηγησεις. Και παλι ΜΠΡΑΒΟ κυριοι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ του συνεργειου Καλτσουνης στη Δεκελειας!