If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 20 από 21

Προεπιλογή σκεφτομαι να αγορασω opel astra coupe (bertone)

καλησπερα απο ενα νεοτευκτο μελος του opel-club.

σκεφτομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο astra coupe bertone 1600cc η αν δεν εχει διαφορα στη συντηρηση και στο κοστος χρησης ακομα και στα 1800cc.
    θα διαβασω με ενδιαφερον οποια χρησιμη πληροφορια.
    σιγουρα εκτος απο τα θετικα, θα παρακαλεσω να τονισει καποιος και τα οποια αρνητικα μιας τετοιας αγορας. δηλαδη πιθανες φθορες, αδυναμια ευρεσης ανταλλακτικων, διαφοροποιησεις στο κοστος συντηρησης σε σχεση με ενα αλλο αμαξι η οτιδηποτε αλλο κρινει κανεις σας.
    θα επανελθω με περισσοτερες ερωτησεις στην πορεια της δημοσιας συζητησης.
    ευχαριστω εκ των προτερων...

Moderator Το avatar του χρήστη kapsmix
    Περιοχή
    ποτε δω ποτε΄κει
    Αυτοκίνητο
    Astra F

Προεπιλογή

Αν σ'ενδιαφερει δινει ενα φιλος μου το δικο του ειναι μαυρο 1600 στα χαρτια αλλα φοραει 2λιτρο ατμοσφαιρικο,πολυ καλο κ με πολλα εξτρα αν σ'ενδιαφερει πες μου να σου δωσω περισσοτερες πληροφοριες
    Eισαι γραμμενος στο opel-club.GR γραφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

OPEL υπηρχαν κ πριν τα ΟPC!!!!

Προεπιλογή

ευχαριστω πολυ ωστοσο θα επιμεινω αναμεσα στα 1600 με 1800. εχω 2000
    citroen αυτη τη στιγμη και θελω να το αποφυγω για ποικιλους λογους ξανα το διλιτρο.
    καλημερα

Προεπιλογή

το 1600 θα έλεγα ότι ψιλοσέρνεται... έχει βαρύ αμάξωμα. Ψάξε για 1.8 καλύτερα.
    Ανταλλακτικά βρίσκεις άνετα, είναι όλα σχεδόν τα ίδια με το astra g.

H συντήρηση είτε στο 1.6 είτε στο 1.8 είτε στο 2.0, είναι ίδια. Λάδια, φίλτρα, μπουζί κτλ...
    Πωλείται ή ανταλλάσσετε Astra Coupe Turbo

Senior Member Το avatar του χρήστη tuning club
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Αυτοκίνητο
    Ντεν Έχω OPEL καρντιά μου

Προεπιλογή

Δινει ενας γνωστος 2λιτρο turbo 5000Ε περιπου
    Δειτε εδω τo Album μου http://www.opel-club.gr/vbulletin/album.php?albumid=102
    keep tuning...
    Φιλικα Γιωργος!

Προεπιλογή

δεν με απασχολουν ιδιαιτερα οι επιδοσεις παιδια. στην παρουσα φαση προτιμω οικονομια με στυλ. γενικα τρεχω μονο σε ευθεια και με αδειο δρομο. ευχαριστω για τις προτασεις. 2000 τουρμπο φιλε μου ειναι τελεια προταση, ωστοσο θα πληρωνω καυσιμα κλπ.

Senior Member Το avatar του χρήστη kapsas
    Περιοχή
    απο'δω κι απο εκει
    Αυτοκίνητο
    Astra G Cabrio

Προεπιλογή

file egw exw to 1.6 alla se cabrio pou einai sxedon idio me to coupe!einai poly wraio autokinito
    alla opws leei ki o filos pio panw einai varia autokinita kai kala 8a ekanes na psaxeis gia 1.8 to
    opio sigoura einai pio ropato kai pio efxaristo sigoura stin odigisi!oso gia to 8ema syntirisis einai
    ta idia akrivws opws ta idia einai kai ta antallaktika tous!sigoura 8a vreis polles aggelies kai egw 8a
    sou proteina ektos tou na elenxeis mixanika,frena ,lastixa,sasi na dwseis simasia kai ston exoplismo
    giati evgaine se arketes ekdoseis!!!poly kali epilogi pantws oson afora to gousto mou!!!
    ASTRA G CABRIO BERTONE!!!
    Το πιο ομορφο cabrio EVER!!!!!!

Προεπιλογή

ευχαριστω τον καθενα σας παιδια.
    τι μεση καταναλωση εχουν οι κινητηρες 1,6 και 1,8 αντιστοιχα?
    τι λαστιχα και ζαντες φορανε? ξεκινουν απο 16αρες?

Προεπιλογή

καλησπερα και επανερχομαι στο θεμα.
    βρηκα ενα ASTRA COUPE BERTONE μοντελο 2003 1,6.
    τι ιπποδυναμη εχει ρε παιδια? διαβασα απο 105 μεχρι 120 αλογα. τελικα τι ισχυει?
    τιμη 8000 ευρω. ειναι πολλα νομιζω. η γνωμη σας?

εξακολουθω να ψαχνω να αγορασω το εν λογω αμαξι σε 1.6 η 1,8 λιτρα

ευχαριστω

Προεπιλογή

file rempeti h gnwmh mou einai oti ta 8.000 gia 1.6 k 1.8 einai polla.. mporeis me ligo psaksimo k me ligh upomonh na breis kati kalo k me pio liga lefta...

Προεπιλογή

8 χιλιάρικα δίνω εγώ το 2λίτρο

Η ιπποδύναμη του 1.6 είναι 105 άλογα αλλά ΜΗΝ το πάρει, ψάξε για 1.8 καλύτερα.

Προεπιλογή

τα διλιτρα Ι.Χ. παιδια ειναι καλα, χρυσα και αγια αλλα μας τελειωσαν λογω εφοριας, τελων κυκλοφοριας και καταναλωσης.
    εχω 2000 κυβικα αυτη τη στιγμη και δεν σκοπευω να συνεχισω να τα εχω.
    καλα θα ηταν βεβαια για ποικιλους λογους να ανταπεξερχεται κανεις, ωστοσο θα επιμεινω στην αρχικη μου αποψη αγορας κυβισμου μεχρι τα 1,8 λιτρα.

ευχαριστω

Senior Member Το avatar του χρήστη kapsas
    Περιοχή
    απο'δω κι απο εκει
    Αυτοκίνητο
    Astra G Cabrio

Προεπιλογή

εγω πιστευω οτι τα 8000χιλ για το συγκεκριμενο δεν ειναι πολλα αλλα ουτε και λιγα!!!
    Εξαρταται παντα και απο την κατασταση και τα χλμ που εχει το αμαξι και απο τον
    εξοπλισμο βεβαια συν τα εξτρα αν εχει καποια βεβαια!!!
    Καλα θα κανεις να τα κοιταξεις ολα αυτα και αν δεις οτι ειναι καλο και το θελεις να του
    κανεις παζαρια πολλα!την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη που πολλα μαγαζια κλεινουν πιστευω
    οτι εσυ εχεις το πανω χερι.αν δεν το βρηκες σε μαντρα και το εχει ιδιωτης τοτε παλι μπορεις να
    παζαρεψεις καλα γιατι σιγουρα οι μαντραδες θα του το παιρνουν το πολυ για 5000 με 6000χιλ!!!
    ASTRA G CABRIO BERTONE!!!
    Το πιο ομορφο cabrio EVER!!!!!!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kapsas Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω πιστευω οτι τα 8000χιλ για το συγκεκριμενο δεν ειναι πολλα αλλα ουτε και λιγα!!!
    Εξαρταται παντα και απο την κατασταση και τα χλμ που εχει το αμαξι και απο τον
    εξοπλισμο βεβαια συν τα εξτρα αν εχει καποια βεβαια!!!
    Καλα θα κανεις να τα κοιταξεις ολα αυτα και αν δεις οτι ειναι καλο και το θελεις να του
    κανεις παζαρια πολλα!την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη που πολλα μαγαζια κλεινουν πιστευω
    οτι εσυ εχεις το πανω χερι.αν δεν το βρηκες σε μαντρα και το εχει ιδιωτης τοτε παλι μπορεις να
    παζαρεψεις καλα γιατι σιγουρα οι μαντραδες θα του το παιρνουν το πολυ για 5000 με 6000χιλ!!!
    Συμφωνω σε ολα τα παραπανω... απλα η δικη μου συμβουλη ειναι, να μην μπεις αποκλειστικα στο τρυπακι της τιμης. Ψαξε προσεκτικα να βρεις ενα καλο αυτοκινητο με λιγα χλμ. στην καλυτερη δυνατη κατασταση και ας το πληρωσεις και 1.000ε παραπανω σε σχεση με ενα αλλο το οποιο σε προκαλει μονο και μονο η τιμη του.

Προεπιλογή

μολις αγορασα παιδια το astra coupe bertone στα 1.6 λιτρα μοντελο 2003. τιμη 6300, με εγγυηση ενος ετους για μηχανη και σασμαν. νομιζω η τιμη ειναι καλη.
    θελει 2-3 σουλουπωματα, οπως:

1. καθαρισμα κονσολας απο βρωμιες. οπου εχει ανοιχτο χρωμα δειχνει ασχημο, στο μαυρο ειναι μια χαρα. θα παω μεχρι την PAINTBULL να μου κανουν εκτιμηση και τιμη για την επισκευη.
    2. δερματινα καθισματα ετοιμα να φθαρουν. ομοιως ερωτηση οπως παραπανω.
    3. αντικατασταση 3ου στοπ (πορτ μπαγκαζ).

η ερωτηση μου ειναι αν γνωριζει κανεις απο τιμες ωστε να εχω ενα μετρο συγκρισης.

ΥΓ: θα επανελθω με περισσοτερα. το αμαξι θα το παραλαβω σε 4-5 μερες απο σημερα Παρασκευη

Προεπιλογή

Νομίζω είναι πολύ καλή η τιμή που πέτυχες !!!
    Από έμπορο το πήρες ή από ιδιώτη ?

Το καθάρισμα και οι φθορές στα καθίσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα για μεταχειρισμένο, όσο για το 3ο stop δεν νομίζω πως είναι άξιο λόγου

Καλοτάξιδο !!

Προεπιλογή

απο εμπορο το πηρα, συγκεκριμενα απο μεγαλη μαντρα με δικτυο μεταχειρισμενων.
    δεν το παρελαβα ακομα, αναμενω λιγες μερες ωστε να εκδοθει η αδεια κυκλοφοριας.
    ευχαριστω θερμα για το καλοταξιδος...

Senior Member Το avatar του χρήστη Joker
    Περιοχή
    Αθήνα - Νέα Ιωνία
    Αυτοκίνητο
    Astra G Coupe

Προεπιλογή

Αντε με το καλό να το πάρεις και με το καλό να σε δούμε με το αμαξάκι, στις συναντήσεις μας στο ΣΕΦ!
    Σοφές Κουβέντες...

1. Δύο πράγματα είναι άπειρα στον κόσμο, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος!
    2. Οι γυναίκες είναι σαν τις πισίνες: Τα έξοδα συντήρησης είναι υψηλά, συγκριτικά με τον χρόνο που περνάμε μέσα τους!
    3. Οι βάζελοι είναι σαν τα τζιτζίκια... Σου ζαλίζουν τα αυτιά όλο το καλοκαίρι και τον υπόλοιπο χρόνο νέκρα!

Προεπιλογή

ευχαριστω πολυ, υποσχομαι θα ερθω το συντομοτερο!

θα αναζητησω στο φορουμ τις σχετικες πληροφοριες για τις συναντησεις σας φανταζομαι...

Senior Member Το avatar του χρήστη Joker
    Περιοχή
    Αθήνα - Νέα Ιωνία
    Αυτοκίνητο
    Astra G Coupe

Προεπιλογή

Κοιτα εδώ: http://opel-club.gr/vbulletin/showth...t=3711&page=71
    και συγκεκριμενα στο post 1411, θα σε βοηθησει πιο πολύ!!!!
    Σοφές Κουβέντες...

1. Δύο πράγματα είναι άπειρα στον κόσμο, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος!
    2. Οι γυναίκες είναι σαν τις πισίνες: Τα έξοδα συντήρησης είναι υψηλά, συγκριτικά με τον χρόνο που περνάμε μέσα τους!
    3. Οι βάζελοι είναι σαν τα τζιτζίκια... Σου ζαλίζουν τα αυτιά όλο το καλοκαίρι και τον υπόλοιπο χρόνο νέκρα!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. opel astra bertone cabrio 1.6
    Από τον/την the_godfather στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-10-10, 18:54
  2. Opel Astra BERTONE 1.6
    Από τον/την bertoni στο forum Ζητείται
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-06-10, 22:45
  3. ASTRA COUPE BERTONE X18XE1->Z22???
    Από τον/την XXX_BOR στο forum Tuning (Βελτίωση)
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-09, 16:25
  4. τζαμι οδηγου bertone coupe
    Από τον/την P.Lagojohn στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-10-08, 23:11
  5. FOOTREST ΓIΑ COUPE BERTONE
    Από τον/την ALX στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-02-07, 22:00

Δικαιώματα - Επιλογές