If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
στο σταντ ανεβαζει φουλ .
το αμαξι αν το σηκωσεις στον αερα και το γκαζωσεις κανει σαν φορμουλα ενα (τις παλιες οχι τις καινουριες) στροφαρει αστραπιαια .
μην το κανεις θα τα παρεις ολα στο χερι . δεν στροφαρουμε χωρις φορτιο.
Παίδες στα πλαστικά μέρη του scooter τι βάζετε για να ανανεωθούνε; Δοκίμασα διάφορα γυαλιστικα αλλα στο πλύσιμο φεύγουν όλα. Εννοώ τα αβαφα πλαστικά
Vectra C - 1,8 140ps
Το μόνο που κρατάει είναι ζέσταμα απαλά με θερμοπίστολο μέχρι να το δείς να αλλάζει χρώμα. Αλλά το κακό είναι ότι αν το παρακάνεις (πιστικάρουν)
αυτο με το θερμοπιστολο το καναμε παλια στις πλαστικες καρεκλες κηπου . κανει δουλεια . θελει προσοχη.
κυκλοφορει κ ενα προιον που υποσχεται θαυματα . λεγεται πολυτρολ ή γουατρολ ή καπως ετσι . τα σχολια ειναι αναμικτα .
Εγώ το gilera το έχω περάσει με το παρακάτω:
https://autoplanet.gr/el/ximika/megu...2-p-58376.html
Απίστευτο αποτέλεσμα. Χωρίς να γυαλίζει.
Όμως εγώ το έχω συνέχεια μέσα.... Πάντως όταν το πλένω δεν θέλει σκούπισμα... Είναι σαν να έχει πάνω κερί.
Φοβάμαι μη τα κάψω με το θερμοπιστολο, γι αυτό προτιμώ κάποιο χημικό. Για το πολυτρολ έχω ακούσει και εγώ πολύ καλά λόγια, το meguiars δεν το είχα υπόψιν, αλλα μάλλον θα το προτιμήσω λόγω brand! Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
Vectra C - 1,8 140ps
Πολυτρολ με κλειστά μάτια, εχω δει το αποτέλεσμα και ειναι σαν καινούριο και εύκολη εφαρμογή.
Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!
Γενική ερώτηση...
Τα συνθετικά λάδια συνήθως είναι πιο λεπτόρρευστα από τα ημισυνθετικά (στο ίδιο βαθμό ιξώδους πχ 10-40). Όμως, βλέπω σε forum ότι με τα συνθετικά η κατανάλωση λαδιού είναι μικρότερη.
Ίσως έχει να κάνει με τους δεσμούς, την ομοιομορφία των στοιχείων κλπ...
Έχει κανείς άποψη σε αυτό το θέμα?