Καθε ποσα χλμ περιπου πρεπιε να τα καθαριζουμε??
Εγω καθε τοσο βαζω 100αρα, συχνα βαζω v-power 95ara και καθε 2 μηνες ριχνω καθαριστικο για μπεκ!
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Καθε ποσα χλμ περιπου πρεπιε να τα καθαριζουμε??
Εγω καθε τοσο βαζω 100αρα, συχνα βαζω v-power 95ara και καθε 2 μηνες ριχνω καθαριστικο για μπεκ!
Δειτε εδω τo Album μου http://www.opel-club.gr/vbulletin/album.php?albumid=102
keep tuning...
Φιλικα Γιωργος!
Κάθε 80Κ μου έχουν πει. Αλλά δεν πρόκειται να τα ξανακαθαρίσω σν δεν υπάρχει λόγος, μέχρι να πεθάνει.
Ο slalom μπορεί σε κάποια θέματα να είναι απόλυτος...
Καλημέρα,
δεν γνωρίζω αν μπορώ να λάβω pm.
Αν θες και μπορείς στείλε μου mail στο pindarosz@yahoo.gr ή τηλ. στο 6942550799
Ευχαριστώ πολύ
Πίνδαρος
Καλησπέρα,
το έχουν δεί μηχανικοί... το έβαλα και στο tech1 και έδειξε low voltage στο ποτενσιόμετρο αλλά ο μηχανικός της Opel (Opel Χριστόπουλος) μου είπε ότι μπορεί να είναι και το μοτεράκι του ρελαντί το οποίο κάποιος αλλος μηχανικός το έχει βγάλει μπροστά μου και το είχε καθαρίσει καλά με διάφορα spray.
Ενας άλλος μηχανικός είπε ότι μπορεί να είναι καλωδίωση και πάει λέγοντας.
Αγόρασα ποτενσιόμετρο, θα το βάλω αύριο και βλέπουμε, αλλά ένα καθάρισμα στην μπεκιέρα θα ήθελα να την κάνω.
για λόγους στατιστικούς και μόνο το αυτοκινητό μου είναι: Ascona C, mod. 87 με κινητήρα C16LZ αυτόματο και καταλυτικό. Το είχα φέρει από Γερμανία το 1990.
Φιλικά
Πίνδαρος
Παιδες εχω ενα vectra b με 252,000χλμ δεν εχω κανει ποτε καθαρισμο πεταλουδας και μπεκ... το αμαξι δουλευει ρολοι εκτος απο κατι μπερδεμετα με 2 - 3 στο κιβωτιο αναμεσα 2.000 με 3.000 rpm με σταθερο γκαζι! θα στρωσει; χρειαζεται να γινει αυτη η εργασια; ποσο περιπου κοστιζουν;
Ρε παίδες μου έχει μπει ιδέα και μένα να τα καθαρίσω μιας και έχει πάνω απο 190.000χιλ το μοτερ. Βέβαια στα 8.000χιλ που το έχω εγώ πάνω όλα είναι κομπλέ σε λειτουργία και η κατανάλωση φαίνεται εκπληκτικά μικρή για τέτοιο μοτέρ, οπότε είμαι πολυ διστακτικός μην γίνει καμια παπαριά σαν αυτή που έπαθε ο Παύλος και τρέχω. Δεν ξέρω τι να κάνω γμτ.
Ascona C 1982
Engine: C20NE -2.0 8v
Gearbox: F16CR
Brakes: 256x24mm
Suspension: KYB+MAD -30mm