If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 3 από 12 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 60 από 226

Προεπιλογή

Εντυπωσεις απο τα ανωτερω αμορτισερ απο αυτους που τα βαλανε, μετα απο τοσο καιρο? Φτανει η ωρα μου και μενα
    Vectra C - 1,8 140ps

Προεπιλογή

Τί αμορτισεράκια προτείνετε για Corsa C 1.2 2006 5-πορτο..Τα μαμά τί είναι? Είναι πεθαμένα γι'αυτό ψάχνω κάτι σε μαμά λύση, όχι κάτι ψαγμένο και ακριβό..Της κοπέλας μου είναι γι'αυτό..Ο αδερφός μου έχει το ίδιο 2006 1.4 με 90.000χλμ και η ανάρτηση είναι ακόμα καινούρια, ούτε τσικ δν κάνει στο δρόμο..Την ίδια ανάρτηση φοράνε 1.2 με 1.4?

Senior Member Το avatar του χρήστη corsadi
    Περιοχή
    Χαλκίδα,Θεσ/νίκη κ ακόμα παραπέρα...
    Αυτοκίνητο
    Kadett D

Προεπιλογή

Μπορεις να δεις κατι σε Boge ή Sachs. Η μονη διαφορα ειναι στα πισω αμορτισερ,στη βιδα που πιανουν πανω στον αξονα.
    Κανονικα οι εκδοσεις σπορ φορανε πιο σκληρο αμορτισερ απο τις απλες, αλλα σε after market δυσκολο να βρεις το σωστο κωδικο για αυτα. Συνηθως δεν τα φερνουν καν οι εισαγωγεις...
    Opel: Αυτοκίνητα με νεανική εμφάνιση αλλά γέρικη ψυχή...

Προεπιλογή

Έλεγα ρε συ για τα Kyb excel-g, τα φοράει και η corolla μου και είναι άνετα και βγάζουν χιλιόμετρα, νομίζω τα προτείνουν πολλοί εδώ στο club, τί λέτε??

Senior Member Το avatar του χρήστη corsadi
    Περιοχή
    Χαλκίδα,Θεσ/νίκη κ ακόμα παραπέρα...
    Αυτοκίνητο
    Kadett D

Προεπιλογή

Θα σου πω το κλασσικο οτι τα ΚΥΒ τα προτιμουν στα γιαπωνεζικα αυτοκινητα. Τωρα στην πραξη αν ειναι πιο σκληρα ή αντεχουν πιο πολλα χλμ δε μπορω να σου απαντησω γιατι δεν τα εχω δοκιμασει...
    Opel: Αυτοκίνητα με νεανική εμφάνιση αλλά γέρικη ψυχή...

Προεπιλογή

Τα βαλα εγω τα sachs advantage. Μια χαρα πατημα εχει για σπορ οδηγηση. Θυσιαζεις ομως την ανεση. Κοπαναει αρκετα στις λακουβες. (αν και γι αυτο μπορει να εχει καποιο μεριδιο ευθυνης και το λαστιχο που φοραω).
    Vectra C - 1,8 140ps

Moderator Το avatar του χρήστη antonis
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Αυτοκίνητο
    Corsa C GSi

Προεπιλογή

ελατηριο τι εχεις?

Προεπιλογή

Τα μαμα του sport. Και 50αρι προφιλ (55 ειχε μαμα)
    Vectra C - 1,8 140ps

Moderator Το avatar του χρήστη antonis
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Αυτοκίνητο
    Corsa C GSi

Προεπιλογή

καλα εκανες κ τα κρατησες.

δν εχω δοκιμασει sachs.
    εγω δουλευα για πολυ καιρο κονι κιτρινο με μαμα ελατηριο κ ηταν ωραιο.

τωρα ξαναεβαλα μαμα αμορτισερ κ ειναι αστα να πανε βαρκαρης τρελος!

Προεπιλογή

Σχετικά με τα Bιlstein τα μαύρα τελικά δεν κατάλαβα αν τα προτείνετε ή όχι...

Ο μηχανικός μου αυτά μου πρότεινε και έχω μια κάποια εμπιστοσύνη...

Προεπιλογή

βαλε sachs advantage h koni πορτοκαλι, 250ε με 300ε, να εισαι σιγουρος!!
    [url]www.XENONKIT.gr[/url]

Προεπιλογή

Ευχαριστώ!

Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πως η Bilstein μπορεί να παίζει με το όνομά της σαν εταιρεία σε μια κατηγορία της αγοράς που έχει τόση ζήτηση...

Επειδή ασχολούμαι με επιχειρήσεις επαγγελματικά, θα έλεγα ότι εκεί θα έπρεπε ακόμη και μέσα να μπαίνει προσφέροντας προϊόν - διαφήμιση!!!

Προεπιλογή

Τελικά εχθές μετά από μαραθώνια συζήτηση με το Μιχάλη (ο μηχανικός της γειτονιάς) περάσαμε τα Bilstein B4 στο Corsaκι μας.

Προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Το αυτοκίνητο απέκτησε πάλι ευστάθεια, έχει πολύ καλή απόσβεση στις ανωμαλίες χωρίς να είναι ζελέ...

Προφανώς δε μπορώ να μιλήσω για αξιοπιστία. Οι πρώτες πάντως εντυπώσεις δε συνάδουν σε καμία περίπτωση με όσα διάβαζα...

Μιλάμε πάντα για νορμάλ χρήση και για αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται αποκλειστικά στην πόλη...

Senior Member Το avatar του χρήστη ambos
    Περιοχή
    Νεα Ιωνια Περισσος
    Αυτοκίνητο
    Corsa C

Προεπιλογή

01) απο εδω μπορουμε να τα παρουμε? ή μηπως ειναι μαιμου? Ηρθε και η δικια μου ωρα
    http://www.car.gr/parts/view/3159149/

02) μηπως εχει βαλει κανεις τα sachs supertouring?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ambos : 25-07-13 στις 01:23

Προεπιλογή

Καλημέρα και από εμένα. Θέλω να αλλάξω αμορτισέρ σε Corsa C 1.2 twinport του 05 με 110χιλ χλμ και δύο άσχετοι μεταξύ τους μάστορες μου πρότειναν KAYABA (αν το γράφψ σωστά) στα 250-260Ε κομπλε. Το αυτοκίνητο κινείται κατά 90% εντός πόλης οπότε θέλω κάτι άνετο σχετικά..Καμμία γνώμη για τα παραπάνω αμορτισέρ;
    Ευχαριστώ

EDIT: Έχω προσφορά και για Bilstein μαύρα στα 230Ε με τοποθέτηση/ευθυγράμμιση. Ακούω γενικά ότι τα Bilstein μετά από κάποια χλμ. κοπανάνε..
    EDIT2: Για τα monroe έχει δοκιμάσει κανείς σε corsa;

Ευχαριστώ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geodimis : 10-04-14 στις 11:11

Προεπιλογή

Monroe μαύρα φοράω κάνα 2 χρόνια τώρα... Τα είχα πληρώσει 200€ τελική τιμή.
    Από τα μαμά που είχανε να αλλαχτούν τα τελευταία 100.000χλμ (125.000χλμ έχω τώρα) και είχανε φτάσει στο "κόκκινο" όπως μου είπε ο μηχανικός, εμένα μου φαίνονται ακόμα πολύ καλά χωρίς φασαρία ή κοπάνιμα.

Senior Member Το avatar του χρήστη ohristou
    Περιοχή
    Νέα Πέραμος Αττικής, Πετρούπολη, Περιστερι
    Αυτοκίνητο
    Corsa C

Προεπιλογή

Φιλε geodimis βαλε τα kayba. Πολυ καλο αμορτισερ για το κορσα. Χρυση τομη μεταξυ κρατηματος ανεσης διαρκειας και κοστους. Τα φοραω για αυτο στο λεω. Ητανε να βαλω κονι πορτοκαλι αλλα δεν τα εβαλα τελικα γιατι ακουσα απο πολλους αμορτισεραδες οτι πετανε γρηγορα λαδια σε κορσα. Επειδη εσενα βλεπω το αμαξι σου ειναι 1200 κυβικα θα βαλεις τα kayba για 1,2 και οχι για 1,4. Βγαζει σε δυο εκδοσεις. Εχω εγω 1400 κυβικα και εβαλα τα δευτερα με κοστος 240 ευρω με τοποθετηση και ευθυγραμμιση οποτε εσενα ισως να σου πανε και λιγο πιο οικονομικα. Τα kayba που σου ειπανε πρεπει να ειναι τα kyb excel-g. Προσεξε μην σου πουν πισω να βαλεις τα gus a just. Αυτα απο εμενα.

Προεπιλογή

Λεω σιγα σιγα να ψαχνω για αμορτισερ, μιας και αρχισαν να τα φτηνουν, αυτη την στιγμη φοραω τα μανισια πανω GM, σε χαμηλες ταχυτητες ακομα αντεχουν, αλλα σε συνεχομενες λακουβες και στροφες διχνουν σημαδια φθορας.

Και ειμαι σε δηλημα, monroe ή sacks?? κατι αλλο? θελω οτι ποιο κοντα στο μαμα, ανεση και χωρις κραδασμους και κοπανηματα.

Τα sacks αν και επωνυμα τα φοβαμαι γιατι κρινοντας απο τα αυτοκολητα τους ειναι ιδια με τα boge που εβαλα μια φορα και ηταν εντελως μαπα, μηδεν αποροφηση κραδασμων, τα monroe απο την αλλη θα κατσουν καλα? Monroe ειχα βαλει στο κλουβακι (transit connect) και ηταν ακριβως το ιδιο καλα με τα γνησια που φορουσε (motorcraft), μετα τις 70000Km ομως ειχα παρατηρησει οτι ειχαν σκληρηνει ελαχιστα.
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Τα SACHS ειναι σαν τα μαμα αλλα θα σου κρατησουν λιγοτερα χιλιομετρα και ειναι πιο φθηνα. Γνωμη μου και επειδη δεν ειμαι και πολυ του κοπανηματος,δωσε κατι παραπανω,βαλε τα μαμα και τελειωσες,πολυ αξιοπιστα,κρατανε πολυ και δεν κοπανανε.

Προεπιλογή

Για εκει με βλεπω για γνησια, θα ρωτησω απο βδομαδα που θα παω στην οπελ τιμη, ελπιζω να μην ξεφευγουν.
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Σελίδα 3 από 12 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Θορυβοι μετα απο αλλαγη αμορτισερ
    Από τον/την xenofonpro στο forum Συζητήσεις
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-12-09, 00:20
  2. αλλαγη αμορτισερ σε μεριβα 1.6
    Από τον/την Smitrop στο forum Στήσιμο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-11-09, 20:07
  3. Αλλαγη αμορτισερ
    Από τον/την ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ στο forum Στήσιμο